Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No zobaczymy czy będą w stanie wypuścić grę na 120 fpsów skoro patrząc na poprzednie gry (nie remastery) było 30. Może na najniższych jak się da ustawieniach będzie 120, ale wtedy grafika będzie przeszkadzać a nie wydajność.

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a):

I po co takie coś wrzucać...obrazek robiony przez jakiegoś...

Bo po tych postach z obrazkami ai jest odzew, ten tu wyżej chyba naprawdę się zastanawia czy to na serio ;D

Edytowane przez KamcioGF
  • Haha 3
Opublikowano

Fejk jak jest zrobiony aby miał ręce i nogi, spoko jeszcze jakoś przejdzie, ale ten z poprzedniej strony, jest tak żałosny, że mi by było wstyd takie coś wrzucać 🙂 w ogóle każdego fejka wrzucać to jest wstyd, ale ten przebija wszystko.

Opublikowano (edytowane)
W dniu 4.05.2026 o 21:19, ChudyXp napisał(a):

...

Co ty gadasz ja już wtedy (na premierę Crysisa) miałem monitor w FHD i na moimi starym złomku GTA IV działało w FHD

Mamy rok 2026. Przeciętny użytkownik STEAMa ma "JUŻ" Full HD.

Po 19 latach od premiery Crysisa.

Edytowane przez tgolik
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, tgolik napisał(a):

Mamy rok 2026. Przeciętny użytkownik STEAMa ma "JUŻ" Full HD.

Po 19 latach od premiery Crysisa.

A czy 19 lat temu każdy użytkownik Steam miał monitor FHD z resztą wtedy mało osób korzystało jeszcze ze Steam . Ja się przesiadłem wtedy z takiego "Dell 1704FPVS 17" na 24cale od LG FHD póki działa to nie zmieniam nie ma sensu wydawać nie potrzebnie kasy . Wtedy to była dla mnie wielką zmiana 

Edytowane przez ChudyXp
Opublikowano
6 minut temu, j4z napisał(a):

Ja 4 ogrywałem na pierwszym xboxie, na kineskopie, cztery razy. 😎

Ja ogrywałem GTA IV na PS3 jeszcze wersja BOX płytka musiała być . Kiedyś żeby w coś pograć trzeba było wstać iść do sklepu modlić się po drodze żeby jeszcze zostało kilka sztuk . Jakoś nie przypominam sobie żeby 19 lat temu każdy korzystał z Steam czy wtedy Origin wtedy dysk SSD w Polsce kosztował fortunę a o M2 czy innych nikt jeszcze nie słyszał .  

Opublikowano (edytowane)

W wtorek będzie pewnie trailer i ruszy preorder bo RDR2 było pokazane też w poniedzialek 12go i strona Sony z promocjami jest do 13 go pustą żeby odciążyć serwery na preordery :D 

Będzie idealnie 9 dni do spotkania inwestorów jak to było w poprzednim trailerze :D 

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano

No dobra wtorek mi chodziło 🤗

20 minut temu, ODIN85 napisał(a):

W poniedziałek jest 11.

Poprawiłem 

RDR2 był pokazywany w  poniedziałek.

Ale ładnie się wszystko układa w całość łącznie z ruchami Sony.