ODIN85 5 304 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja (edytowane) 2 godziny temu, Totek napisał(a): A co było nie tak z wydaniem pudełkowym? Serio już nie pamiętam Generalnie planuje kupić grę z płytą, w jakim sklepie to najlepiej zrobić? Serwery padły i nie szło pobrać premierowego patcha. 2 godziny temu, JeanPepin napisał(a): Kto bierze kolekcjonerkę ? ja się poważnie zastanowię nad pro w zestawie z grą jak potwierdza oficjalnie 60 klatek tylko na pro raz na dekadę można zaszaleć Jak będzie 72h wcześniejsze granie to się skuszę Edytowane 15 Maja przez ODIN85 1
JeanPepin 584 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 6 minut temu, ODIN85 napisał(a): Serwery padły i nie szło pobrać premierowego patcha. Jak będzie 72h wcześniejsze granie to się skuszę Też bym się skusił ale rockstar chyba nie praktykował takich rozwiązan i pewnie tak zostanie
ODIN85 5 304 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja No zobaczymy. To jedyny powód co bym więcej kasy dał.
samsung70 538 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja dla graczy PCMR 100FPS+ zaleca sie podobno na miesiąc przed premierą ustawienie każdej gry na LOCK 30FPS, aby wczuć się w taki klimat grania i nie doznać szoku podczas odpalania GTA6 na konsolach.... 1
kanon7 843 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 23 godziny temu, samsung70 napisał(a): no i co to zmienia? ten pre order date? Zobaczymy oficjalną okładkę gry
mag_zbc 192 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 23 godziny temu, samsung70 napisał(a): no i co to zmienia? ten pre order date? Że możesz kupić i być pewnym że nie zabraknie, albo że nie będziesz stał w kolejce od 5 rano jak rzucą do Peweksu
samsung70 538 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 40 minut temu, mag_zbc napisał(a): Że możesz kupić i być pewnym że nie zabraknie, albo że nie będziesz stał w kolejce od 5 rano jak rzucą do Peweksu ja kupię i na bank nie będę stał, od razu bede grał godzina zero wybija, zadnych kolejek, czysty fun
ChudyXp 69 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 2 godziny temu, samsung70 napisał(a): ja kupię i na bank nie będę stał, od razu bede grał godzina zero wybija, zadnych kolejek, czysty fun Akurat tego to nie był by taki pewny możesz stać ale w kolejce do aktywacji gry już nie raz nie dwa były takie cyrki
Totek 994 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja Ja jestem materialistą, potrzebuje kawałek płyty i pudełka na półce by czuć się spełnionym
ChudyXp 69 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 19 minut temu, Totek napisał(a): Ja jestem materialistą, potrzebuje kawałek płyty i pudełka na półce by czuć się spełnionym Ja też wolę mieć pudełko na półce ale dziś iść do sklepu i kupić grę na nośniku zwłaszcza na PC graniczy z cudem . W każdym sklepie jakim byłem proponują kod na Steam ,EAapp czy inne programy zależy od gry , tylko właściciele konsol jeszcze mają ten zaszczyt posiadania gry fizycznie na nośniku
Phoenix. 7 196 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja https://www.ppe.pl/news/411156/wyciekla-cena-gta-6-w-pierwszym-kraju-rockstar-moze-pozytywnie-zaskoczyc-graczy.html
ChudyXp 69 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 7 minut temu, Phoenix. napisał(a): https://www.ppe.pl/news/411156/wyciekla-cena-gta-6-w-pierwszym-kraju-rockstar-moze-pozytywnie-zaskoczyc-graczy.html 330 zł za grę i to przy dobrych wiatrach w PL może być drożej i to pewnie cena za wersje cyfrową
Totek 994 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja Ja i tak najpierw na PS5 kupię, więc raz na jakiś czas mogę zaszaleć. Jak wyjdzie na PC to pewnie kiedyś na nią przejdę jak będzie w dobrym stanie technicznym. Cena jest ok, a prawdę mówiąc to oni w chu kasy wyciagną więcej w online niż na samych kopiach.
ChudyXp 69 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 48 minut temu, Phoenix. napisał(a): Pewnie bedzie klasyk 349zl na konsolke 349,99 zapomniałeś o 99 na końcu i słynne mogę być winna grosika 1
MrKetiw 308 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja Zaciesniam pas i czekam na wersję PC. Granie w 30 fpsach zostawiam konsoloFcom 🙃
ChudyXp 69 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 7 minut temu, MrKetiw napisał(a): Zaciesniam pas i czekam na wersję PC. Granie w 30 fpsach zostawiam konsoloFcom 🙃 To sobie kolega poczeka tak ze 2 lata jak to miało miejsce w przypadku GTA V , wątpię żeby się szybciej wyrobili z wersją na PC
JeanPepin 584 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja (edytowane) E tam pogra z Sargetheplayerem albo z Tivoltem Edit: chociaż nie , oni tylko chyba pc Edytowane 15 Maja przez JeanPepin
Phoenix. 7 196 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 25 minut temu, ChudyXp napisał(a): To sobie kolega poczeka tak ze 2 lata jak to miało miejsce w przypadku GTA V , wątpię żeby się szybciej wyrobili z wersją na PC Rok to jest max a moze i szybciej, to nie te czasy zeby tyle juz czekac i kasa uciekala 1 1
ChudyXp 69 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 22 minuty temu, JeanPepin napisał(a): E tam pogra z Sargetheplayerem albo z Tivoltem Edit: chociaż nie , oni tylko chyba pc Ale wtedy to już nie jest granie bo wszystko się już widziało na YT , ja tak grałem w nowego RE bo nie wiem czy mój by dał rade z nowym RE a wydawać kasy na marne mi się nie widzi 1 minutę temu, Phoenix. napisał(a): Rok to jest max a moze i szybciej, to nie te czasy zeby tyle juz czekac i kasa uciekala Kasa im nie ucieknie bo więcej mają zysku z multi niż z sprzedaży
Phoenix. 7 196 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 6 minut temu, ChudyXp napisał(a): multi niż z sprzedaży No tak bo na PC nie ma multi
ChudyXp 69 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 10 minut temu, Phoenix. napisał(a): No tak bo na PC nie ma multi Wiadomo że jest ale najpierw muszą zarobić na jednym w tym przypadku na konsolach żeby kasę z przychodów przeznaczyć na wydanie gry na PC .
Totek 994 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja (edytowane) 26 minut temu, ChudyXp napisał(a): Ale wtedy to już nie jest granie bo wszystko się już widziało na YT Dokładnie tak, podpisuje się pod tym. Dokładnie to samo się odczuwa jak wychodzi port PC gier które były exami na konsolach. Niby grasz ale to już tak nie smakuje, pozostaje ci 30% emocji. Warto pozwolić sobie na radość Ja rok temu specjalnie kupiłem PS5 dla GTA, a już przeszedłem kilka gierek, a klatki może i bolą ale nie są dla mnie miarą funu z grania. Edytowane 15 Maja przez Totek
Phoenix. 7 196 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 28 minut temu, ChudyXp napisał(a): żeby kasę z przychodów przeznaczyć na wydanie gry na PC Lol 🤣 firma z nieograniczonym budżetem musi najpierw zarobić na port na PC 🤭 trzymajcie mnie! 4
Rekomendowane odpowiedzi