Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

2 godziny temu, Totek napisał(a):

A co było nie tak z wydaniem pudełkowym? Serio już nie pamiętam :D

Generalnie planuje kupić grę z płytą, w jakim sklepie to najlepiej zrobić?

Serwery padły i nie szło pobrać premierowego patcha.

2 godziny temu, JeanPepin napisał(a):

Kto bierze kolekcjonerkę ?:E ja się poważnie zastanowię nad pro w zestawie z grą jak potwierdza oficjalnie 60 klatek tylko na pro :E raz na dekadę można zaszaleć :E

Jak będzie 72h wcześniejsze granie to się skuszę:red:

Edytowane przez ODIN85
  • Like 1
  • Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
6 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Serwery padły i nie szło pobrać premierowego patcha.

Jak będzie 72h wcześniejsze granie to się skuszę:red:

Też bym się skusił ale rockstar chyba nie praktykował takich rozwiązan i pewnie tak zostanie 

Opublikowano
23 godziny temu, samsung70 napisał(a):

no i co to zmienia? ten pre order date? 

Że możesz kupić i być pewnym że nie zabraknie, albo że nie będziesz stał w kolejce od 5 rano jak rzucą do Peweksu

Opublikowano
40 minut temu, mag_zbc napisał(a):

Że możesz kupić i być pewnym że nie zabraknie, albo że nie będziesz stał w kolejce od 5 rano jak rzucą do Peweksu

ja kupię i na bank nie będę stał, od razu bede grał godzina zero wybija, zadnych kolejek, czysty fun 

Opublikowano
2 godziny temu, samsung70 napisał(a):

ja kupię i na bank nie będę stał, od razu bede grał godzina zero wybija, zadnych kolejek, czysty fun 

Akurat tego to nie był by taki pewny możesz stać ale w kolejce do aktywacji gry xD już nie raz nie dwa były takie cyrki 

Opublikowano
19 minut temu, Totek napisał(a):

Ja jestem materialistą, potrzebuje kawałek płyty i pudełka na półce by czuć się spełnionym %-)

Ja też wolę mieć pudełko na półce ale dziś iść do sklepu i kupić grę na nośniku zwłaszcza na PC graniczy z cudem :cenzura: . W każdym sklepie jakim byłem proponują kod na Steam ,EAapp czy inne programy zależy od gry , tylko właściciele konsol jeszcze mają ten zaszczyt posiadania gry fizycznie na nośniku :/

Opublikowano

Ja i tak najpierw na PS5 kupię, więc raz na jakiś czas mogę zaszaleć. Jak wyjdzie na PC to pewnie kiedyś na nią przejdę jak będzie w dobrym stanie technicznym. Cena jest ok, a prawdę mówiąc to oni w chu kasy wyciagną więcej w online niż na samych kopiach.

Opublikowano
7 minut temu, MrKetiw napisał(a):

Zaciesniam pas i czekam na wersję PC. Granie w 30 fpsach zostawiam konsoloFcom 🙃 

To sobie kolega poczeka tak ze 2 lata jak to miało miejsce w przypadku GTA V , wątpię żeby się szybciej wyrobili z wersją na PC 

Opublikowano
25 minut temu, ChudyXp napisał(a):

To sobie kolega poczeka tak ze 2 lata jak to miało miejsce w przypadku GTA V , wątpię żeby się szybciej wyrobili z wersją na PC 

Rok to jest max a moze i szybciej, to nie te czasy zeby tyle juz czekac i kasa uciekala ;) 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, JeanPepin napisał(a):

E tam pogra z Sargetheplayerem albo z Tivoltem 

Edit: chociaż nie , oni tylko chyba pc 

Ale wtedy to już nie jest granie bo wszystko się już widziało na YT , ja tak grałem w nowego RE bo nie wiem czy mój by dał rade z nowym RE a wydawać kasy na marne mi się nie widzi 

1 minutę temu, Phoenix. napisał(a):

Rok to jest max a moze i szybciej, to nie te czasy zeby tyle juz czekac i kasa uciekala ;) 

Kasa im nie ucieknie bo więcej mają zysku z multi niż z sprzedaży 

Opublikowano
10 minut temu, Phoenix. napisał(a):

No tak bo na PC nie ma multi :hihot:

Wiadomo że jest ale najpierw muszą zarobić na jednym w tym przypadku na konsolach żeby kasę z przychodów przeznaczyć na wydanie gry na PC . 

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, ChudyXp napisał(a):

Ale wtedy to już nie jest granie bo wszystko się już widziało na YT 

Dokładnie tak, podpisuje się pod tym. Dokładnie to samo się odczuwa jak wychodzi port PC gier które były exami na konsolach. Niby grasz ale to już tak nie smakuje, pozostaje ci 30% emocji. Warto pozwolić sobie na radość ;) 

Ja rok temu specjalnie kupiłem PS5 dla GTA, a już przeszedłem kilka gierek, a klatki może i bolą ale nie są dla mnie miarą funu z grania. 

Edytowane przez Totek