Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
10 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Lol 🤣 firma z nieograniczonym budżetem musi najpierw zarobić na port na PC 🤭 trzymajcie mnie! 

Jak by mieli taki nieograniczony to wersja na PC wyszła by równo z PS i XBox , to też nie jest ich kasa tylko inwestorów i to od nich zależy więcej niż od samego R* jak takie np Sony zainwestowało w R* XXX milionów dolarów to ono chce żeby GTA IV pierwsze wyszło na ich konsole a nie na PC . Jak by nie patrzeć na rynku konsol mamy tylko dwóch graczy Sony o Microsoft . 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, ChudyXp napisał(a):

Jak by mieli taki nieograniczony to wersja na PC wyszła by równo z PS i XBox ,

Ale ty bzdury opowiadasz 🤣 Jak sam prezes przyznał że taka strategia maksymalizuje zyski i gracz może nawet 2x kupić grę. A Ty o jakimś drobnym budżecie na port piszesz w najdroższej  grze w historii.  Pewnie w poprzedni ci grach też wydawali później żeby zarobić drobne na port 🤭

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano
3 minuty temu, STALKER napisał(a):

Chudy nie pisz bzdur ile ty masz lat 12?

Dużo więcej ale skoro mają nie ograniczony budżet to dlaczego nie ma od razu wersji na PC bo taka jest decyzja inwestorów a nie samego R*

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, ChudyXp napisał(a):

Dużo więcej ale skoro mają nie ograniczony budżet to dlaczego nie ma od razu wersji na PC bo taka jest decyzja inwestorów a nie samego R*

Inwestorzy ? Ty wiesz wgl co oni robią ? Bo napewno nie to co ty sobie myślisz i klepiesz bzdurki. 

Opublikowano
2 minuty temu, ChudyXp napisał(a):

ŻEBY ZAROBIĆ WIĘCEJ

• Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Od planowania strategii biznesowej i zysków nie są inwestorzy . 

No tak oni są tylko od wydawania ich kasy nie mają nic do gadania od tak rzucą sobie np miliard dolarów na coś co się nie będzie im opłacać, widocznie wydanie gry na konsole i na PC w jednym czasie jest nie opłacalne dla wszystkich , do tego na rynku konsol mamy tylko dwóch ważnych graczy a na PC ilu skoro każdy komputer jest inny ?? . 

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, ChudyXp napisał(a):

To sobie kolega poczeka tak ze 2 lata jak to miało miejsce w przypadku GTA V , wątpię żeby się szybciej wyrobili z wersją na PC 

A ja mogę i 5 lat poczekać byleby pograć w godziwej jakości :)

Opublikowano
Godzinę temu, Totek napisał(a):

Dokładnie tak, podpisuje się pod tym. Dokładnie to samo się odczuwa jak wychodzi port PC gier które były exami na konsolach. Niby grasz ale to już tak nie smakuje, pozostaje ci 30% emocji. Warto pozwolić sobie na radość ;) 

Premiera-event tak wielkiego tytułu w branży ma swój klimat :D

Niezależnie od platformy, choćby to był youtube, do tego tematu będzie ciągnąć  :D

Opublikowano
W dniu 12.05.2026 o 19:06, Kadajo napisał(a):

Ludzie dostają jebca, bo jakiś trailer nie wyszedł

Świat się kończy, masakra !!! 

W dniu 14.05.2026 o 17:29, ODIN85 napisał(a):

Po przygodach z Gta 5 odradzam płyty;)

Co się działo ? Też mam pudło i oprócz żonglowania płytami (5 sztuk?), nie pamiętam żeby coś złego się działo :hmm: 

Opublikowano
Godzinę temu, hwdp43 napisał(a):

Gta 5 kupilem tylko raz . Na ps3 . Kiedys na epicu bylo na pc za darmo ale nigdy drugi raz nie zagralem .

Ja na xboxa, na PC później tylko na test odpaliłem jak to wygląda, ale nie widziałem sensu grania drugi raz. 

Opublikowano
39 minut temu, MrKetiw napisał(a):

A ja mogę i 5 lat poczekać

Aż tyle to nie ;) 

7 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Ja na xboxa, na PC później tylko na test odpaliłem jak to wygląda, ale nie widziałem sensu grania drugi raz. 

U mnie na dysku cały czas ;) Nieraz odpalam żeby jakąś misję powtórzyć, lub po prostu pojeździć po rejonie :) 

Opublikowano
6 godzin temu, maras2574 napisał(a):

Świat się kończy, masakra !!! 

Co się działo ? Też mam pudło i oprócz żonglowania płytami (5 sztuk?), nie pamiętam żeby coś złego się działo :hmm: 

Padły serwery i nie szło pobrać premierowego patcha który był wymagany do uruchomienia.

• Upvote 1