Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, TmK napisał(a):

Co jest zabawnego w tym, że się wytyka i wyśmiewa gówno, które w produkcji kosztuje max do 5 dolarów jednostkowo

O prosze odkryles jak sie robi  biznes :hihot: Tylko pamietaj ze te inne dorgie marki produkujace cokolwiek to tez robia male raczki za grosze w chinach, tylko to nie o to chodzi bo pod takie zalozenie mozna podpiac wszystko co sie produkuje. Swiadomy czlowiek wie ze sa to rzeczy tanie w produkcji, tak jak odziez drogich marek, ale na tym polega biznes. Jak ktos sobie kupi pare skarpetek limitowanych za hipoteczynie milion zlotych to nie placi sie za to ze sa to skarpetki tylko za to ze sa limitowane oraz ogranicozne do waskiej grupy osob i znajda sie takie krejzole co to kupia bo moga. Na tym polega caly trik limitowanaych rzeczy, a to ze ktos to kupi lub nie kupi to juz sprawa indywidualna. Za kilka lat ta edycja kolekcjonerka nabierze kilkukrotnej wartosci. 

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, hwdp43 napisał(a):

Lepiej przeniesc temat do dzialu konsolowego :P

Tak po prawdzie miałoby to sens, chyba że ktoś ma linka do oficjalnej zapowiedzi GTA VI na PC - której jak wszyscy wiemy - nie ma. I może nie być przez kolejne 2 lata. 

@Mar_s

Edytowane przez Element Wojny
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Sheenek napisał(a):

Zostawcie tu, po cholere sami bajzel robicie. Jak by nie bylo wczesniejsze leaki byly z wersji PC :E 

Nie ma iso, nie ma tematu :) 

6 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Ja w zasadzie tylko sekcja Nintendo, pozostałe sekcje 3 razy do roku. Niech przeniosą, będzie przynajmniej czysto i schludnie w dziale PC.

Ja tam coś poczytam i jakiegoś godnego mema od czasu do czasu wrzucę :) ale też jestem zdania że jak nie ma jeszcze na PC to niech sobie tam gadają, oczywiście Ci którzy kupili bo inni nie mają prawa głosu :E 

Myślę że po zalogowaniu się autora na forum, takie życzenie będzie spełnione :) 

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano
10 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a):

Jeszcze jak się te 12 lat temu jarałem premierą V to tutaj centralnie 0 jakichkolwiek emocji

Bo 12 lat temu....., no właśnie, dziś mamy 12 lat więcej i już się tak nie jaramy ;) To się nazywa starość i wypalenie :hihot:

Ja spokojnie czekam jak wyjdzie na PC i się kupi ;)

Opublikowano
12 minut temu, maras2574 napisał(a):

Bo 12 lat temu....., no właśnie, dziś mamy 12 lat więcej i już się tak nie jaramy ;) To się nazywa starość i wypalenie :hihot:

Ja spokojnie czekam jak wyjdzie na PC i się kupi ;)

to nie jest wypalenie, to jest zmęczenie materiału... ograłem wszystkie GTA więc ileż można grać w to grać? Już ogrywając premierowo V na xboxie, to później jak wyszło na PC to zobaczyłem na moment tylko z ciekawości. Nawet taki AC który od dobrych kilku lat jedynie mnie trzymał przy graniu też poszedł w odstawkę, a to temu że opanowałem soulsy i po za nimi świata nie widzę :) 

• Upvote 1
Opublikowano
5 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

to nie jest wypalenie, to jest zmęczenie materiału... ograłem wszystkie GTA więc ileż można grać w to grać? Już ogrywając premierowo V na xboxie, to później jak wyszło na PC to zobaczyłem na moment tylko z ciekawości. Nawet taki AC który od dobrych kilku lat jedynie mnie trzymał przy graniu też poszedł w odstawkę, a to temu że opanowałem soulsy i po za nimi świata nie widzę :) 

To nie wypalenie, ani zmęczenie materiału, tylko naturalna ewolucja która przychodzi z wiekiem. Po ograniu wielu podobnych gier człowiek po prostu szuka czegoś innego. Ty znalazłeś swoją niszę w soulsach; ja w jrpg'ach, ktoś inny w jakimś innym gatunku. Zabawne jest to, że gdzieś tak do 40-tki to ja jrpg'i omijałem dalekim łukiem, bo przecież to nie gry tylko jakieś azjatyckie nie wiadomo co xD 

• Upvote 2
Opublikowano
8 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

ograłem wszystkie GTA więc ileż można grać w to grać? Już ogrywając premierowo V na xboxie, to później jak wyszło na PC to zobaczyłem na moment tylko z ciekawości.

Jak to ile ?? Przecież to nie wychodzi co roku, jak te z Ubisoftu Assasiny ;) Ja też wszystkie GTA mam zaliczone, począwszy od 1-szej części na PSX ;) To była moja ostatnia konsola. Oj, przepraszam, córce kupiłem pod choinkę PS2 jak wyszła :) Tak że dwa razy gier nie kupuję, cierpliwie czekam na wersję PC ;) A GTA V mam cały czas na dysku i jeżdżę od czasu do czasu po mieście :cool: Mi się seria nigdy nie znudzi ;) A być może VI to moja ostatnia, nie wiadomo ;)

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

To nie wypalenie, ani zmęczenie materiału, tylko naturalna ewolucja która przychodzi z wiekiem. Po ograniu wielu podobnych gier człowiek po prostu szuka czegoś innego. Ty znalazłeś swoją niszę w soulsach; ja w jrpg'ach, ktoś inny w jakimś innym gatunku. Zabawne jest to, że gdzieś tak do 40-tki to ja jrpg'i omijałem dalekim łukiem, bo przecież to nie gry tylko jakieś azjatyckie nie wiadomo co xD 

Ja to wolę bardziej nazywać zmęczeniem materiału :) jednak te 30+ lat grania robi swoje i zgadzam się że człowiek szuka czegoś innego/nowego. 

Więc jak soulsy mi się przejedzą to chyba wiem w co pójdę i będę mówić "Konnichiwa" a że japońszczyznę lubię, fan DB i ogólnie anime to droga raczej została już naznaczona :D 

3 minuty temu, maras2574 napisał(a):

Jak to ile ?? Przecież to nie wychodzi co roku, jak te z Ubisoftu Assasiny ;) Ja też wszystkie GTA mam zaliczone, począwszy od 1-szej części na PSX ;) To była moja ostatnia konsola. Oj, przepraszam, córce kupiłem pod choinkę PS2 jak wyszła :) Tak że dwa razy gier nie kupuję, cierpliwie czekam na wersję PC ;) A GTA V mam cały czas na dysku i jeżdżę od czasu do czasu po mieście :cool: Mi się seria nigdy nie znudzi ;) A być może VI to moja ostatnia, nie wiadomo ;)

No widzisz, każdy inaczej podchodzi, ale mi AC sprawiały akurat frajdę, a np. ostatnim fpsem w jakiego zagrałem to był FC3, później FC4 już nie mogłem strawić ponieważ to było to samo co 3 :) Także Tobie pasuje i super, cieszy mnie to, ale mi się to już przejadło, a na siłę nic robić nie będę. 

• Haha 1
Opublikowano

No ale to ciekawe skąd Lucia wyjęła ten telefon, bo wygląda na to że z takiego jednego intymnego miejsca :hihot:

Czepianie się o takie coś to już choroba jakoś nigdy nikomu w żadnym GTA nie przeszkadzało że nosili całe "AmmuNation" przy sobie ubrani w same slipki . Ale z tym budynkiem to koleś grubo poleciał jak dla mnie kupili budynek za 12 mln dolców tylko żeby go zburzyć bo GTA VI xD 

Opublikowano
1 minutę temu, AndrzejTrg napisał(a):

GTA VI to będzie niesamowita pożywka dla tych co lubią szukać dziury w całym... a większość to będą PCMR :D 

Jak dla mnie to jest głupota w czystej postaci to tak jak mieć pretensje do wody że jest mokra przecież to tylko gra ludzie myślą że nowe GTA będzie bardziej realne niż rzeczywistość . Ja nie szukam dziury w całym ale widzę co się dzieje w internetach i co ludzie dodają na TT, YT Shorts itp wielkie mi halo ba za klamkę nie złapał normalnie całe R i wszyscy za to powinni iść na 100 lat ciężkich robót xD . Tak samo z tym budynkiem afera bo zburzyli no i co ?? 

14 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Eh, po premierze na YT będzie się działo. 

Co się ma dziać YT będzie miał co robić dużo filmów z GTA będzie +18 . Gorzej będzie jak wyjdzie na PC i moderzy zaczną się bawić 

Opublikowano
11 minut temu, ChudyXp napisał(a):

Gorzej będzie jak wyjdzie na PC i moderzy zaczną się bawić 

Jeśli ten emulator PS5 na PC będzie notował takie postępy jak obecnie, to na PC GTA VI będzie ogrywany już w przyszłym roku. No ale wiadomo że zabawa zacznie się jak wyjdzie pełnoprawna wersja, i Lucia w przeciągu kilku dni będzie wyglądać tak 

Spoiler

image.thumb.png.d243dfec18139cee38ec59d6444bff82.png

• Like 1
  • Sad 1
Opublikowano

Jeśli ten emulator PS5 na PC będzie notował takie postępy jak obecnie, to na PC GTA VI będzie ogrywany już w przyszłym roku. No ale wiadomo że zabawa zacznie się jak wyjdzie pełnoprawna wersja, i Lucia w przeciągu kilku dni będzie wyglądać tak 

Pokaż ukrytą zawartość

image.thumb.png.d243dfec18139cee38ec59d6444bff82.png

Kilku dni raczej kilku godzin i bardziej skąpo :)  znając ludzi skoro nawet potrafili zdjąć cenzurę w serii The Sims a to miała być gra dla młodych 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, ChudyXp napisał(a):

znając ludzi skoro nawet potrafili zdjąć cenzurę w serii The Sims a to miała być gra dla młodych 

Ha. Widziałem na jednym takim discordzie w pełni zmodowaną wersję Sims 4 na PC - taką wersję, że nie wierzyłem że to Simsy. Poniżej tylko dla zainteresowanych Simsami, reszta może olać ;)

Spoiler

Po pierwsze next-gen - ponad 100GB modów wszelkiej maści - grafika, twarze, animacje, ciuchy, domy, aktywności, po drugie postacie w niej miały zupełnie inne "kariery" typu

Spoiler

gwiazda filmów XXX, prostytutka, reżyser filmów XXX, aktor/aktorka OF, alfons, cuckold, hotwife itp itd. wszystkie kariery w pełni zbudowane od podstaw i każda w pełni rozwijalna

do tego koleś legalnie pokazał zupełnie nową zawartość typu w pełni animowane sceny

Spoiler

seksu wszelkiej maści - orgie, 2+1, bdsm, fetysze i wszelkie możliwe kombinacje jakie możesz sobie wyobrazić, i to były sceny jak to mówią pełne, długie nie jakieś 2-3 sekundowe zajawki

Seryjnie byłem w szoku, jak duża grupa osób musiała poświęcić setki jeśli nie tysiące godzin, żeby coś takiego stworzyć. To musiało być budowane latami. Tam była nawet do ściągnięcia jakaś pełna wersja, chyba z 200GB łącznie. A co najlepsze - wszystko było w pełni spolszczone hahahahaha. A, i pisali że mają już wszystkie narzędzia potrzebne żeby zrobić podobną hecę w InZoi :D 

Także masz rację, moderzy GTA VI na PC będą zapewne zajęci. Gwarantuję, że minie kilka miesięcy i będą dostępne nowe "aktywności" dla głównej pary, i nie tylko :D 

Edytowane przez Element Wojny