Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Wu70 napisał(a):

Ale co dokładnie? Kupujesz grę za 80$ i grasz w najlepszą grę dekady, pokaz tytanicznej pracy tysięcy ludzi.

Ta gra mogłaby kosztować tyle:

I miałaby niezerowe szanse na sukces :wariat:  A jednak nie kosztuje, obecna cena to śmiech.

Nie wiem skąd i po co w Tobie tyle nienawiści do tej gry że czepiasz się wszystkiego, powinni sprzedawać taniej od assassinów z zakazem sprzedawania gadżetów dla ogromnego fanbase?

Przecież ta gra musi zwrócić ogromne koszty i jeszcze zapewnić zysk który dowiedzie że jeszcze jest sens inwestować w tak ogromne i nieliczne projekty zamiast w generatory.

Z tą najlepszą grą to ja bym się jeszcze jednak chwilę wstrzymał. 

• Upvote 3
Opublikowano (edytowane)

Znając rocsktar to od nowego GTA powinniśmy oczekiwać poziomu gry dekady :E A konkurencji jak na razie to nie ma, bo co jakieś czarne murzyny od UBI :hihot: z tych największych drogich gier AAA to tylko przepalanie pieniędzy na produkcję. Może Wiesio 4 ma szansę też na poziom gry dekady.

Edytowane przez lukadd
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Wu70 napisał(a):

Nie wiem skąd i po co w Tobie tyle nienawiści do tej gry

Nienawiść? Ja po prostu mam na nią wywalone, dlatego ten cały eksperyment społeczny z dojeniem fanbazy pod nazwą GTA VI mnie po prostu bawi. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Czy to będzie gra dekady czy nie to mam to gdzieś, tak raczej zagram dopiero jak na jakimś epicu będzie za free 🙂

Jeszcze jak się te 12 lat temu jarałem premierą V to tutaj centralnie 0 jakichkolwiek emocji. 

Jedyne emocje jakie może mi zaprezentować TT to jest RDR3.

Opublikowano

GTA V w swoim czasie chyba trudno nazwać grą dekady i tutaj może być podobnie. Zależy też jak traktować niektóre tytuły - taki Cyberpunk teraz a w 2020r to jak prawie dwie różne gry i obecny Cyber to przynajmniej dla mnie absolutna topka. 

Opublikowano
7 minut temu, TmK napisał(a):

GTA V w swoim czasie chyba trudno nazwać grą dekady i tutaj może być podobnie. Zależy też jak traktować niektóre tytuły - taki Cyberpunk teraz a w 2020r to jak prawie dwie różne gry i obecny Cyber to przynajmniej dla mnie absolutna topka. 

Pod kątem technicznym - detale, świat reagujący na wydarzenia i zachowanie gracza, spersonalizowane zachowania NPC'ków itd. - moim zdaniem - GTA zmiecie Cybera z planszy, bo R po prostu umie robić takie rzeczy jak nikt inny. Pod kątem marketingu - podobnie. REDzi musieli wyskoczyć z Keanu Reevesem z kapelusza żeby machina ruszyła, R nie musiało robić totalnie nic - wystarczyły przecieki o możliwym trailerze i portale prześcigały się w ilości tworzonych artykułów, bazujących na totalnie niczym, bo każdy z nich przyciągał odpowiednią ilość klikaczy. Muzyka - tutaj król zawsze był jeden i sądzę że tym razem będzie podobnie. 

Ale cała reszta? Fabuła, sposób prowadzenia narracji, dialogi, voice acting, gameplay? Sam sobie odpowiedz.

5 minut temu, Wu70 napisał(a):

Oj akurat wywalone to na pewno nie masz  :D

Mam, przecież mam XBoxa więc mógłbym to kupić i grać, ale moje zainteresowanie tym tytułem jest ZEROWE. Ładne trailery, podobnie jak w przypadku RDR2 czy GTA V. Doceniam ilość włożonej pracy, podobnie jak w przypadku obu w/w, ale obie kupiłem i żadnej nie ukończyłem. Technicznie wow 10/10, mogę bić brawa za to że mogę obserwować obyczaje godowe owadów, ludzi zwracających uwagę na moją prezencję i wygłaszających komentarze na ten temat czy logiczny cykl dobowy przeciętnego NPC'ka. Pod tym względem zawsze będą królami, ale pod innymi to po prostu dobra/niezła gra, a nie jakiś mesjasz gejmingu, na którego wszyscy ją kreują.

Opublikowano
34 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Mam, przecież mam XBoxa więc mógłbym to kupić i grać, ale moje zainteresowanie tym tytułem jest ZEROWE. Ładne trailery, podobnie jak w przypadku RDR2 czy GTA V. Doceniam ilość włożonej pracy, podobnie jak w przypadku obu w/w, ale obie kupiłem i żadnej nie ukończyłem.

Mam tak z kilkoma tytułami np. Wiedźminem 3 ale nawet by mi nie przyszło do głowy udzielać się w tematach tej gry bo i po co, szkoda czasu. 

• Confused 1
Opublikowano
5 minut temu, KamcioGF napisał(a):

Mam tak z kilkoma tytułami np. Wiedźminem 3 ale nawet by mi nie przyszło do głowy udzielać się w tematach tej gry bo i po co, szkoda czasu. 

Fajnie, ale to publiczne forum a nie prywatna grupa wsparcia dla fanów GTA. Dopóki rozmowa dotyczy stricte samej gry, każdy może wyrazić swoje zdanie.

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Czy nowe gta to będzie mesjasz, świetna gra, czy tylko ok albo przeciętniak, to kwestia gustu. Na pewno jednak grze nie będzie można odmówić napracowanka i będzie widać ten ogromny budżet niedostępny dla innych. Więc to czepanie się ceny 350 zł trochę śmieszy, gdy inne produkcje, niemal AA o znacznie mniejszym koszcie produkcji kosztują 300zł (np Dawnwalker, Onimusha) i ludzie nie narzekają :P.

Edytowane przez babayaga
Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Fajnie, ale to publiczne forum a nie prywatna grupa wsparcia dla fanów GTA. Dopóki rozmowa dotyczy stricte samej gry, każdy może wyrazić swoje zdanie.

Tutaj jak wyrażasz swoje zadanie to Ci napiszą że szczekasz... 

Proponuję wprowadzić zasady 

"Kupiłeś grę-masz prawo się odzywać" :E

Niektórzy to przechodzą sami siebie...GTA to nie gra, GTA to stan umysłu.

34 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Dokladnie tak, ja sie nie produkuje w tematach gdzie mnie cos nie interesuje i mam wywalone :hihot:

Taaa 🤣  Ty zakładasz tematy :E

Jak tam HORIZON HUNTERS GATHERING? 

Edytowane przez AndrzejTrg
  • Upvote 2
Opublikowano
Godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a):

Taaa 🤣  Ty zakładasz tematy :E

Jak tam HORIZON HUNTERS GATHERING? 

Zapowiedziano nowa gre, zalozylem temat bo nikt go nie zalozyl i tyle. Czasem jak widze, ze nie ma teamatu to go zaloze i nie wazne czy gra mi sie podoba czy nie, od tego jest forum.  

Nie czekasz na gre ale piszesz, ze ograsz kiedys z epica za darmo, to dopiero hipokryzja. Nie chcialo by mi sie ogrywac gry nawet za darmo kiedy mnie ona nie intresuje :hihot:

Opublikowano
39 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Zapowiedziano nowa gre, zalozylem temat bo nikt go nie zalozyl i tyle. Czasem jak widze, ze nie ma teamatu to go zaloze i nie wazne czy gra mi sie podoba czy nie, od tego jest forum. 

Nie czekasz na gre ale piszesz, ze ograsz kiedys z epica za darmo, to dopiero hipokryzja. Nie chcialo by mi sie ogrywac gry nawet za darmo kiedy mnie ona nie intresuje :hihot:

Ty jak swoje uszczypliwości stosujesz to jest ok... I tego nie widzisz to jest w tym najlepsze 🙂 a język jak zwykle niewyparzony i chamski. Ale wiem że inaczej nie umiesz.

Tobie by się nie chciało ogrywać za darmo, a mi się będzie chciało i dlatego o tym napisałem. Forum jest od tego aby się dzielić swoimi przemyśleniami, a Ty byś zaraz kazał okazywać dowód zakupu, aby móc się udzielać w temacie 🤣

Mi by się tematu zakładać nie chciało jak mam na grę wywalone :E i Ty mnie nazywasz hipokrytą :boink:

Po co drugi raz pisać to samo co zostało już wyjaśnione w Twoim temacie, o grze która Cię nie interesuje 🙂

Z mojej strony tyle. 

EOT

• Upvote 1
Opublikowano

Panowie, na spokojnie, nie ma sensu sobie blokować forum na weekend, prawda.  ;D 

@Phoenix. Wiesz że czasami trochę za daleko się posuwasz z różnymi określeniami, nie trzeba od razu ludzi od "pajaców" wyzywać, czy innych tworów.

Edytowałem zarówno wypowiedź jak i cytat.

• Upvote 1
Opublikowano

Doskonale o tym wiem, nie siedzę tu od wczoraj :D Gra mnie nie interesuje - interesuje mnie jej strona techniczna, co w kontekście poprzednich gier R chwaliłem i podkreślałem chyba w co drugim poście, ale wiadomo - ludzie widzą tylko to, co chcą widzieć.

Nie wiem, może jest jakaś opcja stworzenia prywatnego tematu tu na forum, gdzie autor będzie mógł dodawać ręcznie osoby po "weryfikacji zakupu" xD i zakładać takie towarzystwa wzajemnej adoracji - jak jest taka możliwość, nie widzę problemu, zakładajcie takie tematy do woli i bawcie się dobrze. Ale póki jest publiczny to sorry Batory. 

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Mar_s napisał(a):

Panowie, na spokojnie, nie ma sensu sobie blokować forum na weekend, prawda.  ;D 

@Phoenix. Wiesz że czasami trochę za daleko się posuwasz z różnymi określeniami, nie trzeba od razu ludzi od "pajaców" wyzywać, czy innych tworów.

Edytowałem zarówno wypowiedź jak i cytat.

Mnie akurat uspokajać nie musisz i nie widzę w swoich wypowiedziach nic niekultruralnego, lekko uszczypliwe zgodzę się ale nie

chamskie i bez zachowania jakiejkolwiek kultury wypowiedzi, a jak komuś nerwy puszczają i określa że z "takimi ludzmi" inaczej się nie da, no to przepraszam bardzo, ale to jest kolejny przejaw braku kultury. Nic więcej już nie napiszę na ten temat.

Godzinę temu, Element Wojny napisał(a):

Doskonale o tym wiem, nie siedzę tu od wczoraj :D Gra mnie nie interesuje - interesuje mnie jej strona techniczna, co w kontekście poprzednich gier R chwaliłem i podkreślałem chyba w co drugim poście, ale wiadomo - ludzie widzą tylko to, co chcą widzieć.

Nie wiem, może jest jakaś opcja stworzenia prywatnego tematu tu na forum, gdzie autor będzie mógł dodawać ręcznie osoby po "weryfikacji zakupu" xD i zakładać takie towarzystwa wzajemnej adoracji - jak jest taka możliwość, nie widzę problemu, zakładajcie takie tematy do woli i bawcie się dobrze. Ale póki jest publiczny to sorry Batory. 

No właśnie o to chodzi na forum aby sobie pogadać na spokojnie, oczywiście można się nie zgadzać w pewnych kwestiach ale można to wyjaśniać cywilizowany sposób nie obrażające nikogo. I jak mówisz to jest publiczne forum a nie czyjś prywatny folwark.

A najlepiej zamknąć temat i otworzyć jak gra zostanie oficjalnie zapowiedziana na PC :E

Opublikowano
3 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

Zabawne sa te komentarze ludzi w necie nt kolekcjonerki, najwiecej szczekaja ci co i tak by tego nigdy nie kupili, nawet gdyby bylo w duzo nizszej cenie a nikt nie zmusza do kupna, wolny rynek :hihot:

Co jest zabawnego w tym, że się wytyka i wyśmiewa gówno, które w produkcji kosztuje max do 5 dolarów jednostkowo, a puszczają to za $400 pod postacią losowo zebranego chłamu z odpustu? Jedyną realną wartość mają tu okulary Oakley, które faktycznie w sklepie do tanich nie należą (inna sprawa, że to trochę jak z Balenciagą - ich oszczane Jeansy jak wyciągnięte ze śmietnika też nie są warte 8 tyś dolarów, a tyle wołają i nawet więcej). 

• Upvote 1