lukadd 3 886 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 3 minuty temu, voltq napisał(a): Przydała by się jakaś ankieta kto kupi gta 6 cyfrowo a kto odmawia zakupu jak np ja żeby sprawdzić jak to się rozkłada wśród rozumnych ludzi , ja kupie dopiero jak wyjdzie wersja na płycie Po co komu ankieta, i tak kupi 99.99% zainteresowanych GTA i posiadających kąsole
Pawcio 159 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) Mi to dalej wygląda na oddolną akcje marketingową, bo udostępnione filmy mają długość niecałych dwóch minut i zbyt dużo nie pokazują np. dzisiejszy lot samolotem, liczyłem na konkretniejszy przelot np. w pobliżu lotniska lub nowych wcześniej nie pokazanych terenów, zresztą nadal brakuje konkretów np. film z misji w grze. Kolejną wadą jest gra tą samą postacią w tych samych ubraniach oraz podobnej lokalizacji: miasto. Jak dla mnie zbyt podejrzana jest data publikacji przecieków, ledwo kilka miesięcy przed premierą oraz po zapowiedziach marketingowych związanych z nowym zwiastunem na netfliksie. Prawdziwym przeciekiem to był ten sprzed kilku lat. Mapa podobno jest tylko 1,5 razy większa od tej z 5, w półtorej minuty przeleciał połowę mapy wolnym samolotem i to ma być gra dekady z niedużą mapą, prostą fizyką z 5 oraz grafiką z rdr2 Zapowiada się odgrzewany kotlet za 349zł, tylko z nową fabułą oraz mapą. Edytowane 20 Sierpnia przez Pawcio 1 1
lukadd 3 886 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) @Pawcio No i nie ma materiałów w wysokiej jakości. Wszystko jest wrzucane w low quality. Poczekamy i zobaczymy, bo misji też żadnej nie pokazali, więc albo rockstar to robi sam, albo ktoś kto ma tą grę i build nie ma dostępu do misji tylko do open world. Zobaczymy co dalej wypłynie. Edytowane 20 Sierpnia przez lukadd
voltq 1 462 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) 4 minuty temu, lukadd napisał(a): Po co komu ankieta, i tak kupi 99.99% zainteresowanych GTA i posiadających kąsole Ciekawa informacja jak to się rozkłada na "naszym" forum gdzie jednak poziom umysłowy wiedzy itd ludzi jest dużo wyższy od przeciętnej , czy ludzie popierają praktyki likwidacji własności , czy chcą mieć przyszłość jak w filmie wyścig z czasem Edytowane 20 Sierpnia przez voltq
Kadajo 10 371 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 6 minut temu, lukadd napisał(a): @Pawcio No i nie ma materiałów w wysokiej jakości. Wszystko jest wrzucane w low quality. Poczekamy i zobaczymy, bo misji też żadnej nie pokazali, więc albo rockstar to robi sam, albo ktoś kto ma tą grę i build nie ma dostępu do misji tylko do open world. Zobaczymy co dalej wypłynie. Typ/grupa pewnie nie ma szybkiego łącza i kombinuje, aby nie dało się go/ich namierzyć. Po cholerę ryzykować tylko po to, aby była lepsza jakość. Jakość jest wystarczająca żeby był efekt
samsung70 493 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia i teraz będzie najgrsze 3 miesiące przed premierą, ludzię bedą analizować każdego pierda jak rocket science, a cała reszta czyli wy i my bedziemy się nad tym spuszczać i wykłocać a ODIN nabije przy tym kolejne 10 tysiecy spam postów 2
lukadd 3 886 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) 6 minut temu, Kadajo napisał(a): Typ/grupa pewnie nie ma szybkiego łącza i kombinuje, aby nie dało się go/ich namierzyć. To, że kombinuje to wiadome, ale bez przesady ma tyle uploadów porobione na różne serwisy, że nie widzę żadnego problemu, aby zrobił jakieś w lepszej jakości. Edytowane 20 Sierpnia przez lukadd
ChudyXp 62 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 5 minut temu, lukadd napisał(a): @Pawcio No i nie ma materiałów w wysokiej jakości. Wszystko jest wrzucane w low quality. Poczekamy i zobaczymy, bo misji też żadnej nie pokazali, więc albo rockstar to robi sam, albo ktoś kto ma tą grę i build nie ma dostępu do misji tylko do open world. Zobaczymy co dalej wypłynie. Jak dla mnie te niby wycieki to robota samego R żeby napędzić sprzedaż gry pod niby przykrywką wycieków chyba każdy z nas tutaj wie co to jest efekt Straisand 7 minut temu, Kadajo napisał(a): Typ/grupa pewnie nie ma szybkiego łącza i kombinuje, aby nie dało się go/ich namierzyć. Po cholerę ryzykować tylko po to, aby była lepsza jakość. Ciekawe że robią nawet ankiety co mają pokazać gdzieś tu był taki post . Ciekawe czy ty jak byś miał jakiś wyciek z gry robił byś ankietę co masz pokazać następnego czy wrzucał byś losowo ??
samsung70 493 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 3 minuty temu, ChudyXp napisał(a): Jak dla mnie te niby wycieki to robota samego R żeby napędzić sprzedaż gry pod niby przykrywką wycieków chyba każdy z nas tutaj wie co to jest efekt Straisand Ciekawe że robią nawet ankiety co mają pokazać gdzieś tu był taki post . Ciekawe czy ty jak byś miał jakiś wyciek z gry robił byś ankietę co masz pokazać następnego czy wrzucał byś losowo ?? robi ankietę aby dać R* pstryczka w nos. i pokazać "zobaczcie co robie" bo na bank widzieli te posty
lukadd 3 886 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Ogóle wycieki przyciągają mega tłumy i nakręcają fazę przed startem. Ogólnie wyjdzie w praniu. Na obecną chwilę to raczej nie wygląda to, aby miało szkodzić Rockstarowi.
samsung70 493 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 2 minuty temu, lukadd napisał(a): Ogóle wycieki przyciągają mega tłumy i nakręcają fazę przed startem. Ogólnie wyjdzie w praniu. Na obecną chwilę to raczej nie wygląda to, aby miało szkodzić Rockstarowi. racja, nie zostało pokazane nic, czego się nie spodziewaliśmy,.
Kadajo 10 371 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Gdyby im nie szkodziło, nie blokowaliby materiałów i ogólnie by nie reagowali.
samsung70 493 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): Gdyby im nie szkodziło, nie blokowaliby materiałów i ogólnie by nie reagowali. jak szkodzi? pokazano strzelanie latanie, kawalek świata z dalek. jak to szkodzi? raczej pomaga, a usuwają dla zasady
lukadd 3 886 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): Gdyby im nie szkodziło, nie blokowaliby materiałów i ogólnie by nie reagowali. Jeśli ma wyglądać na wyciek to oczywiście, że muszą blokować, aby wyglądało realistycznie. A w necie wiadomo, że i tak nic nie ginie Ale osobiście tą teorie, że robią to celowo to uważam za mało prawdopodobną. Kwestia jest czy ktoś z pracowników wyniósł build gry obecnie, czy może jednak określona ilość filmów krótkich została po prostu wyniesiona już jakiś czas temu rok, dwa i ktoś je zbierał, czekał na moment przed premierą, aby to wykorzystać. Stąd słaba jakość nagrań. 1
Kadajo 10 371 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 4 minuty temu, samsung70 napisał(a): jak szkodzi? pokazano strzelanie latanie, kawalek świata z dalek. jak to szkodzi? raczej pomaga, a usuwają dla zasady A jak myślisz ? 2 minuty temu, lukadd napisał(a): Jeśli ma wyglądać na wyciek to oczywiście, że muszą blokować, aby wyglądało realistycznie. A w necie wiadomo, że i tak nic nie ginie Ale osobiście tą teorie, że robią to celowo to uważam za mało prawdopodobną. Kwestia jest czy ktoś z pracowników wyniósł build gry obecnie, czy może jednak określona ilość filmów krótkich została po prostu wyniesiona już jakiś czas temu rok, dwa i ktoś je zbierał, czekał na moment przed premierą, aby to wykorzystać. Stąd słaba jakość nagrań. Z każdym leakiem sprawa idzie coraz dalej… zobaczymy, jak zaczną się pokazywać rzeczy ważne dla fabuły albo inne kwiatki. Kasa którą biorą sami leakerzy też raczej już skreśla tutaj udział Rockstara Bo jak się potem z tego tłumaczą ?
lukadd 3 886 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Wiem, że to mało prawdopodobne, ale nie niemożliwe. W zasadzie powinniśmy się wszystkiego dowiedzieć w najbliższych dniach po prostu obserwując co dalej będzie się pojawiać.
Kadajo 10 371 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Ostatecznie to tylko kolejna głupia giekra 1
lukadd 3 886 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) Gierka jak gierka. Raz czy dwa na dekadę takiego kalibru wychodzą Ale nowe GTA może też pozamiatać wynikami całkowicie w całej historii gier. Edytowane 20 Sierpnia przez lukadd
Winter 71 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Nie rozumiem hype'u na GTA. W życiu ograłem pierwsze GTA, coś tam dwójkę, ale tylko lekko, trójki nie grałem, czwórka mi nie podeszła. Za to piątka była superancka, ale mimo to nie czaję, jak ta gra może sprzedawać się w tak dużych ilościach lub mieć grywalne multi latami. 4
ChudyXp 62 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 12 minut temu, samsung70 napisał(a): robi ankietę aby dać R* pstryczka w nos. i pokazać "zobaczcie co robie" bo na bank widzieli te posty No tak oni maja armie prawników dziwne że koleś od tak sobie wrzuca materiały i nie można go jakoś namierzyć , jestem zdania że to robota R pod przykrywką zdania nie zmienię , jakoś wcześniej nie było aż takich dużych wycieków z gry tylko nagle są przed pokazaniem kolejnego zwiastuna hmm 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): Ostatecznie to tylko kolejna głupia giekra Dokładnie tak czas pokażę co z tego wszystkiego im wyszło
Winter 71 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia POPRAWKA: San Andreas ograłem i było konkretne.
Kadajo 10 371 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Bo to mejsasz tylko dla kogos kogo to moze interesowac, dla reszty ... kolejna gierka @lukadd Może coś jest na rzeczy
samsung70 493 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): Bo to mejsasz tylko dla kogos kogo to moze interesowac, dla reszty ... kolejna gierka dla mnie, jeśli ta gra nie obudzi we mnie chęci do grania, a czekam na nią już 49 lat to wyprzedaje wszystkie sprzęty komputerowe i zostanę "rybakiem" z wędką. Jak dopadnę się do tej gry to będę ją kawałeczek po kawaleczku przechodził, aby za szybko nie skonczyć i żeby mi starczyła na kolejne 40 lat... pozdrawiam.
GTM 113 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Nie wiem jak ktoś może myśleć że takie koślawe filmiki, które bardziej zniechęcają niż zachęcają mogą być zorganizowaną akcją marketingową, przecież te filmiki całkowicie odzierają tą grę z magii która była wcześniej, że ta gra to będzie jakieś niewiadomo co, mesjasz gammingu, na filmikach to wygląda jak kolejny remaster GTA V, i jeszcze ten koleś który tak bardzo przypomina postać z Samsona 1 1
voltq 1 462 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 7 minut temu, Winter napisał(a): Nie rozumiem hype'u na GTA. W życiu ograłem pierwsze GTA, coś tam dwójkę, ale tylko lekko, trójki nie grałem, czwórka mi nie podeszła. Za to piątka była superancka, ale mimo to nie czaję, jak ta gra może sprzedawać się w tak dużych ilościach lub mieć grywalne multi latami. Ja grałem we wszystkie GTA oprócz 4 i 5 na które się właśnie przymierzam żeby ograć i wg mnie te poprzednie były wybitne a jak będzie dalej to nie wiem
Rekomendowane odpowiedzi