Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Fatality napisał(a):

Może wtedy rockstar wypuści wersję PCtowa szybko :cool:

Nagle premiera gry za tydzień na wszystkie platformy xD

1 minutę temu, reddy napisał(a):

W tym okresie drożyzny i pogardy klienta przez korpo, to najweselsza akcja od dawnaxD

Co nie ? :E

2 minuty temu, Blacktiger napisał(a):

a ja się zastanawiam czy to nie jest akcja marketingowa rockstara w końcu coś tam szef mówił że będzie "bardzo nietypowa".

Ważne że się mówi a to jak widać się dzieje....

Nawet oni chyba nie są aż tak szaleni xD

Opublikowano
21 minut temu, j4z napisał(a):

Satysfakcja 

No faktycznie satysfakcja. sobie iso popiszę GTA VI :E 

16 minut temu, Kadajo napisał(a):

Zwróć uwagę że nigdzie nie widać "na czym gra", nie ma "klawiszologii" na HUD to tylko podsyca możliwość że to PC ;D

Jak ta gra trafi do sieci w wersji PC, nawet jeśli to nie będzie pełny build to to będzie akcja 10-lecia :skacze:

Znaczy się... jak on tak może, to własność korporacji nie wolno ...

:hihot:

No nie widać, ale jakby faktycznie tak było i by to wyciekło prędzej niż oficjalna premiera to by były jajca :) 

21 minut temu, lukadd napisał(a):

@AndrzejTrg Tak jest rockstar przywiązuje uwagę do takich detali właśnie.

Niby przywiązuje uwagę do takich detali, ale głos niżej mówi że takim samolotem tak się latać nie da :E mi tam wsumie odpowiedź Moda wyjaśniła wszystko :) 

9 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Nie.

Opublikowano
3 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a):

Niby przywiązuje uwagę do takich detali, ale głos niżej mówi że takim samolotem tak się latać nie da :E mi tam wsumie odpowiedź Moda wyjaśniła wszystko :) 

LOL

Wiedziałeś o tym, tylko nie pamiętałeś ;)

• Upvote 1
Opublikowano

Ej tego jest pełno. Po wpisaniu Gta6 leak na twitter pojawia się konto niby tego cyberleek I tam jest vid na którym widać mapę i znaczniki od Ps5 a sama mapka ładuje się z góry jak w gta 5. Na ile to legit nie wiem, ale według moich oczu na 96%

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Sheenek napisał(a):

Miasto i ilosc detali jakie w nim widzimy wyglada imponujaco, czekam z niecierpliwoscia.  Az sie dziwie ze toster to ogarnal.

Upakowanie świata z lotu ptaka jest chyba już tak realistyczne jak tylko może być. Szkoda, że znów zapowiada się na Vice City and its surroundings :/

Edytowane przez Kris194
Opublikowano
42 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a):

Niby przywiązuje uwagę do takich detali, ale głos niżej mówi że takim samolotem tak się latać nie da

Ty się odina słuchaj :E  Tak się latało tymi starymi, chodzi o środek ciężkości jak leci tylko jedna osoba. 

obraz.thumb.png.db63dcb8e1795c1090acf688b149fef7.png

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
23 minuty temu, Kris194 napisał(a):

Upakowanie świata z lotu ptaka jest chyba już tak realistyczne jak tylko może być. Szkoda, że znów zapowiada się na Vice City and its surroundings :/

Z drugiej strony jakby bylo samo miasto to by brakowalo odskoczni, a tu moze byc ciekawe. Beda bagienka, piekne plaze, wysepki kluczy, oby fajnie to uzupelnili ciekawa zawartoscia.

W RDR2 nie bylo zbyt duzo pustki i mam nadzieje ze i tutaj fajnie to wypelnia.

Opublikowano (edytowane)

Przydała by się jakaś ankieta kto kupi gta 6 cyfrowo a kto odmawia zakupu jak np ja żeby sprawdzić jak to się rozkłada wśród rozumnych ludzi , ja kupie dopiero jak wyjdzie wersja na płycie

1 godzinę temu, Dimazz napisał(a):

jeżeli to nie jest celowa akcja marketingowa to służby zwiną gościa. Dostanie taką karę że do końca życia będzie spłacał.

A co do wycieku wyżej. Miasto pod samolotem wygląda na dopracowane. Nie ma bezsensownie nawalonych budynków

to jest nie do wykrycia , darknet tor itd tez wykrywają? a co tam sie dzieje to lepiej nie wspominac

Edytowane przez voltq
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, voltq napisał(a):

Przydała by się jakaś ankieta kto kupi gta 6 cyfrowo a kto odmawia zakupu jak ja żeby sprawdzić jak to się rozkłada wśród rozumnych ludzi , ja kupie dopiero jak wyjdzie wersja na płycie

Warto wstrzymać się z zakupem miesiąc lub dwa do czasu pojawienia się niezależnych recenzji oraz testów. Po co kupować kota w worku, 350zł piechota nie chodzi.

Edytowane przez Pawcio