Kadajo 10 371 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 5 minut temu, GTM napisał(a): Nie wiem jak ktoś może myśleć że takie koślawe filmiki, które bardziej zniechęcają niż zachęcają mogą być zorganizowaną akcją marketingową, przecież te filmiki całkowicie odzierają tą grę z magii która była wcześniej, że ta gra to będzie jakieś niewiadomo co, mesjasz gammingu, na filmikach to wygląda jak kolejny remaster GTA V, i jeszcze ten koleś który tak bardzo przypomina postać z Samsona Dlatego właśnie to szkodzi, bo cały misterny plan trzymania community za gardło właśnie się rypnął na glebę w dwa czy trzy dni ? Beka. 5 minut temu, voltq napisał(a): Ja grałem we wszystkie GTA oprócz 4 i 5 na które się właśnie przymierzam żeby ograć i wg mnie te poprzednie były wybitne a jak będzie dalej to nie wiem Ten leak pokazuje w sumie, że gra będzie dokładnie tym, czym ma być. Kolejnym GTA, kolejna solidna gra od R*. Tylko tyle i aż tyle. To przecież gracze sobie w głowach zbudowali, że ta gra będzie jakimś boskim wydarzeniem. Widzę, co tam niektórzy na Reddicie wypisują. Ta gra zmieni ich życie Przecież to ma objawy sekty. 1
Tomek_ITH 565 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) W sumie to może być fake konto Edytowane 20 Sierpnia przez Tomek_ITH 1
AndrzejTrg 3 558 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Godzinę temu, lukadd napisał(a): Ty się odina słuchaj Tak się latało tymi starymi, chodzi o środek ciężkości jak leci tylko jedna osoba. Ja wiem wiem, w dalszej części posta jest wyjaśnienie, dostałem info od naczelnego pilota Foruma
bourne2008 1 873 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) Patrząć po bykach językowych ten leaker to nie jest english native speaker. Czyżby Rockstar Indie ? Jeśli tak to ch... mu zrobią Edytowane 20 Sierpnia przez bourne2008 4
ODIN85 5 175 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 17 minut temu, Tomek_ITH napisał(a): Dawaj Fullgame Dawaj Fullgame walkthrough
AndrzejTrg 3 558 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 2 minuty temu, bourne2008 napisał(a): Patrząć po bykach językowych ten leaker to nie jest english native speaker. Czyżby Rockstar Indie ? Rockstar Games Россия Jak gość daje takie infa to niech go kto zapyta na czym gra wtedy będzie można szampana otwierać.
bourne2008 1 873 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Kto wie, może PC-towcy przejdą grę na emulatorze PS5. 2
Kadajo 10 371 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 2 minuty temu, bourne2008 napisał(a): Patrząć po bykach językowych ten leaker to nie jest english native speaker. Czyżby Rockstar Indie ? Jeśli tak to ch... mu zrobią 2
lukadd 3 886 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 31 minut temu, Kadajo napisał(a): że ta gra będzie jakimś boskim wydarzeniem No i przecież jest. W świecie gamingu jest takim wydarzeniem Na ile dowiezie to wyjdzie w praniu, ale bez wątpliwości jest to największa premiera tego 10lecia
Winter 71 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 4 minuty temu, Kadajo napisał(a): Podobno rusek.
Kadajo 10 371 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Na znak pokoju, dadzą nam GTA 6 przed premierą Albo to jakaś dywersja przed inwazją ... Wiem wiem ale nie mogłem się powstrzymać 2
lukadd 3 886 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 17 minut temu, ODIN85 napisał(a): Dawaj Fullgame walkthrough Jak do tej pory typ nawet urywku w przyzwoitej jakości nie wrzucił Oczywiście, fajnie, że można coś zobaczyć już teraz przed premierą i oficjalnymi zapowiedziami, ale chciałbym w lepszej jakości. No i build, ciekawe jak stary jest. 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): Na znak pokoju, dadzą nam GTA 6 przed premierą I to na PC jeszcze tydzień przed wydaniem konsolowym
AndrzejTrg 3 558 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 17 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Rockstar Games Россия 8 minut temu, Winter napisał(a): Podobno rusek. Andrzej wie więcej niż Wam się wydaje 1
Winter 71 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Koleś ma konto na Telegramie, a wiadomo, kto z tego głównie korzysta.
bourne2008 1 873 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) 12 minut temu, Winter napisał(a): Koleś ma konto na Telegramie, a wiadomo, kto z tego głównie korzysta. Wiadomo ale w Indiach też bardzo popularny. Po za tym w Rosji nie ma siedziby Rockstara a w Indiach jest. Edytowane 20 Sierpnia przez bourne2008
Sheenek 463 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 16 minut temu, lukadd napisał(a): Jak do tej pory typ nawet urywku w przyzwoitej jakości nie wrzucił Oczywiście, fajnie, że można coś zobaczyć już teraz przed premierą i oficjalnymi zapowiedziami, ale chciałbym w lepszej jakości. No i build, ciekawe jak stary jest. I to na PC jeszcze tydzień przed wydaniem konsolowym A on potwierdzil ze to PC?
Kadajo 10 371 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia O mój Boże, Reddit przestaje działać, bo wszyscy czekają, czy znowu coś zostanie wrzucone o 16:00. No tera to jest hype 1
Winter 71 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 2 minuty temu, bourne2008 napisał(a): Wiadomo ale w Indiach też bardzo popularny. Po za tym w Rosji nie ma siedziby Rockstara a w Indiach jest. Hindusi są za głupi na takie akcje. 1
oldfashioned 905 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia KU*** ALE AKCJA HINDUS ZROBIL ROCKSTARA I KADAJO, JEDNOCZESNIE. 1
Kris194 5 123 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) Godzinę temu, Kadajo napisał(a): Znając podejście Hindusów do IT Sec to wyciek na 99% miał miejsce w Rockstar India. Edytowane 20 Sierpnia przez Kris194
GTM 113 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Może się okazać, że wersja PC pojawi się odrobinę wcześniej niż zakładano 2
Rekomendowane odpowiedzi