ODIN85 5 175 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 3 godziny temu, areczek1987 napisał(a): Pięknie to wygląda. Szkoda że na pc pewnie za 2 lata
samsung70 493 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a): Widzę że niektórzy do odliczają jak do emerytury czy do wyjścia z wojska metr trzeba było już zacząć ciąć 11 dni temu To co na razie wyciekło to dla mnie jest to jest nic więcej niż GTAV, czyli to czego raczej wszyscy oczekują. Zagrać pewnie zagram, ale to już mnie będzie musiała mega posucha giercowa dopaść, a to się przez najbliższe kilka lat nie zapowiada tak odliczam, bo od czasów GTA5 i W3 nie było nic co wciągneło mnie na grube godziny, lube serię i nawet w kalndarzyku wykreślam każdy dzien do premiery, handluj z tym 1
AndrzejTrg 3 558 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia @samsung70 I o to właśnie chodzi w naszym hobby, Ciebie ma cieszyć a nie innych a handlować w tym wypadku nie mam czym , sam pamiętam jak specjalnie do GTA V zakupiłem konsolę aby grać premierowo, ale to był straszliwy błąd, przejść przeszedłem ale na PC już tylko zobaczyłem jak to wygląda, więc nawet jakbym się jarał jak Ty to spokojnie bym poczekał na wersję PC ale to ja
j4z 1 995 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 8 minut temu, samsung70 napisał(a): od czasów GTA5 i W3 nie było nic A Crimson to od macochy? 1
samsung70 493 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 2 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a): @samsung70 I o to właśnie chodzi w naszym hobby, Ciebie ma cieszyć a nie innych a handlować w tym wypadku nie mam czym , sam pamiętam jak specjalnie do GTA V zakupiłem konsolę aby grać premierowo, ale to był straszliwy błąd, przejść przeszedłem ale na PC już tylko zobaczyłem jak to wygląda, więc nawet jakbym się jarał jak Ty to spokojnie bym poczekał na wersję PC ale to ja pod piątkę też nabylem konsole PS3 tutaj zamienilem swego rtx 3080 na plejaka tylko i wylaczniee pod GTA 1 minutę temu, j4z napisał(a): A Crimson to od macochy? jak pamięta słodkie to - tak Crimson mial swoje 130h... ale porownując do GTA czy wiedzmina 3 to tyle co nic
j4z 1 995 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) Nie pamiętam, czy to Ty czy Kamil... W temacie o Crimson: "od czasów xx, żadna gra tak nie wciągnęła" Aha i proszę przestać się jarać nowym GTA, bo ja swoje PS5 sprzedałem! 😡 Edytowane 20 Sierpnia przez j4z
Krystian03 39 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Mam tylko nadzieję że w wersji ostatecznej będzie tryb walki podobny do RDR2 a nie do GTA V gdzie zwykle wystarczy tylko raz uderzyć i już. Oby też policja była utrudniona bo w GTA V nawet na 3 gwiazdkach da się zgubić biegając po prostu po całej mapie. Chociaż patrząc że wyświetla się szósta gwiazdka (w końcu) to jest nadzieja.
JeanPepin 545 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Ja nawet szczerze myślę o sprzedaży zwykłej ps5 i zakupu pro specjalnie dla tej gry , oczywiście tylko i wyłącznie jak potwierdza magiczne 60 FPS No i za dwa lata poważny upgrade PC.. 2
Reddzik 4 189 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Ile gier było i będzie a GTA 6... dla mnie to nie jest mesjasz. Zresztą sami wiecie, bo nawet darmowego GTA 5 nie sprawdziłem, leci mi to koło nosa. Clair Obscure np było i będzie nadal lepszą grą Baldur's Gate 3, można tak wymieniać.
tomekkemot 4 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 2 minuty temu, Krystian03 napisał(a): Mam tylko nadzieję że w wersji ostatecznej będzie tryb walki podobny do RDR2 a nie do GTA V gdzie zwykle wystarczy tylko raz uderzyć i już. Oby też policja była utrudniona bo w GTA V nawet na 3 gwiazdkach da się zgubić biegając po prostu po całej mapie. Chociaż patrząc że wyświetla się szósta gwiazdka (w końcu) to jest nadzieja. Aż tak daleko bym nie szedł. Te gry różnią się strasznie, jeżeli chodzi o tempo rozgrywki, ale miło by było jakby była możliwość zmiany tych ustawień w opcjach.
j4z 1 995 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 3 minuty temu, Reddzik napisał(a): Zresztą sami wiecie Tak, wiemy. 1
tomekkemot 4 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) 5 minut temu, JeanPepin napisał(a): Ja nawet szczerze myślę o sprzedaży zwykłej ps5 i zakupu pro specjalnie dla tej gry , oczywiście tylko i wyłącznie jak potwierdza magiczne 60 FPS No i za dwa lata poważny upgrade PC.. Też nad tym myślałem, ale o ilości faktycznych fpsów dowiemy się niestety tak naprawdę przy premierze. Edytowane 20 Sierpnia przez tomekkemot
galakty 5 330 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 10 minut temu, Krystian03 napisał(a): Mam tylko nadzieję że w wersji ostatecznej będzie tryb walki podobny do RDR2 a nie do GTA V gdzie zwykle wystarczy tylko raz uderzyć i już. Hahaha RDR jest powolne, bardziej dla "dojrzałych" graczy. GTA ma być szybkie i efektowne, dużo dzieci w to grało i będzie grać. Nie licz na mechaniki z RDR2 bo to nierealne. 1
JeanPepin 545 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) 3 minuty temu, tomekkemot napisał(a): Też nad tym myślałem, ale o ilości faktycznych fpsów dowiemy się niestety tak naprawdę przy premierze. Jeżeli późno się o tym dowiemy , to szczerze wydaje mi się że może być problem z dostępnością pro w sklepach, jakiś czas temu koles mi pisał że był jakiś zastój z tym , nie wiem jak teraz Edytowane 20 Sierpnia przez JeanPepin
Pavel87 920 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 3 minuty temu, tomekkemot napisał(a): Też nad tym myślałem, ale o ilości faktycznych fpsów dowiemy się niestety tak naprawdę przy premierze. Może coś więcej powiedzą tego 27-ego sierpnia na netflixie
Mistrz zakonu Paladynów 912 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) 11 minut temu, JeanPepin napisał(a): Ja nawet szczerze myślę o sprzedaży zwykłej ps5 i zakupu pro specjalnie dla tej gry , oczywiście tylko i wyłącznie jak potwierdza magiczne 60 FPS No i za dwa lata poważny upgrade PC.. To lepiej zrób to teraz bo ps5 pro nie zobaczysz w sklepie zaraz albo cena 2x xDDDDDD Edytowane 20 Sierpnia przez Mistrz zakonu Paladynów
KamcioGF 192 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 25 minut temu, Reddzik napisał(a): Clair Obscure np było i będzie nadal lepszą grą Baldur's Gate 3, można tak wymieniać. Kurde muszę wejść w te tematy i napisać, że ja nawet nie grałem w te gry ale za to GTA 6 to nadal lepsza gra od wymienionych. 4
Iri 110 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) Kułde felek chyba coś wygram tym razem. Ale mapa jest wielka ! plane.mp4 Edytowane 20 Sierpnia przez Iri 1
bourne2008 1 873 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) @Kadajo pa jakie fajne latanie Niezły troll na końcu. Gościu musi mieć prawie finalny build Edytowane 20 Sierpnia przez bourne2008
Iri 110 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Kij w to Panowie, na końcu wystrzelał na ścianie LEEK. Chłop ma grę... 1
CrooV 97 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Końcówka najlepsza, czyli ktoś tam sobie łupie już na lajcie
lukadd 3 886 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) Ale miasto widać, że będzie czad totalny i setki h zwiedzania Edytowane 20 Sierpnia przez lukadd 1
samsung70 493 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 5 minut temu, Iri napisał(a): Kij w to Panowie, na końcu wystrzelał na ścianie LEEK. Chłop ma grę... gruba kacja się dzieje, ciekawe co będzie dalej, Rockstar na płacze, lamenty prośnby po prostu... nie reagował. ciekawe co zrobią w tej sytuacji bo robi się co raz ciekawej... 7 minut temu, CrooV napisał(a): Końcówka najlepsza, czyli ktoś tam sobie łupie już na lajcie ale jak to w ogole możliwe, że ktoś sobie gra? przecież to musi być ktoś od nich, z Rockstar tak?
lukadd 3 886 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia No raczej na serwery im nikt nie wlazł i sobie nie ściągnął. Ktoś musiał z pracowników to wynieść
Rekomendowane odpowiedzi