Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a):

Widzę że niektórzy do odliczają jak do emerytury czy do wyjścia z wojska :E metr trzeba było już zacząć ciąć 11 dni temu :D 

To co na razie wyciekło to dla mnie jest to jest nic więcej niż GTAV, czyli to czego raczej wszyscy oczekują. 

Zagrać pewnie zagram, ale to już mnie będzie musiała mega posucha giercowa dopaść, a to się przez najbliższe kilka lat nie zapowiada :)  

tak odliczam, bo od czasów GTA5 i W3 nie było nic co wciągneło mnie na grube godziny, lube serię i nawet w kalndarzyku wykreślam każdy dzien do premiery, handluj z tym :tuptup:

• Like 1
Opublikowano

@samsung70 I o to właśnie chodzi w naszym hobby, Ciebie ma cieszyć a nie innych :)a handlować w tym wypadku nie mam czym :E  , sam pamiętam jak specjalnie do GTA V zakupiłem konsolę aby grać premierowo, ale to był straszliwy błąd, przejść przeszedłem ale na PC już tylko zobaczyłem jak to wygląda, więc nawet jakbym się jarał jak Ty to spokojnie bym poczekał na wersję PC ale to ja :)  

Opublikowano
2 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a):

@samsung70 I o to właśnie chodzi w naszym hobby, Ciebie ma cieszyć a nie innych :)a handlować w tym wypadku nie mam czym :E  , sam pamiętam jak specjalnie do GTA V zakupiłem konsolę aby grać premierowo, ale to był straszliwy błąd, przejść przeszedłem ale na PC już tylko zobaczyłem jak to wygląda, więc nawet jakbym się jarał jak Ty to spokojnie bym poczekał na wersję PC ale to ja :)  

pod piątkę  też nabylem konsole PS3  :D tutaj zamienilem swego rtx 3080 na plejaka tylko i wylaczniee pod GTA :D

1 minutę temu, j4z napisał(a):

A Crimson to od macochy?

jak pamięta <3 słodkie to - tak Crimson mial swoje 130h...  ale porownując do GTA czy wiedzmina 3 to tyle co nic :D 

Opublikowano (edytowane)

Nie pamiętam, czy to Ty czy Kamil... W temacie o Crimson: "od czasów xx, żadna gra tak nie wciągnęła"

Aha i proszę przestać się jarać nowym GTA, bo ja swoje PS5 sprzedałem! 😡

Edytowane przez j4z
Opublikowano

Mam tylko nadzieję że w wersji ostatecznej będzie tryb walki podobny do RDR2 a nie do GTA V gdzie zwykle wystarczy tylko raz uderzyć i już. Oby też policja była utrudniona bo w GTA V nawet na 3 gwiazdkach da się zgubić biegając po prostu po całej mapie. Chociaż patrząc że wyświetla się szósta gwiazdka (w końcu) to jest nadzieja.

Opublikowano

Ile gier było i będzie a GTA 6... dla mnie to nie jest mesjasz. Zresztą sami wiecie, bo nawet darmowego GTA 5 nie sprawdziłem, leci mi to koło nosa. Clair Obscure np było i będzie nadal lepszą grą :D Baldur's Gate 3, można tak wymieniać.

Opublikowano
2 minuty temu, Krystian03 napisał(a):

Mam tylko nadzieję że w wersji ostatecznej będzie tryb walki podobny do RDR2 a nie do GTA V gdzie zwykle wystarczy tylko raz uderzyć i już. Oby też policja była utrudniona bo w GTA V nawet na 3 gwiazdkach da się zgubić biegając po prostu po całej mapie. Chociaż patrząc że wyświetla się szósta gwiazdka (w końcu) to jest nadzieja.

Aż tak daleko bym nie szedł. Te gry różnią się strasznie, jeżeli chodzi o tempo rozgrywki, ale miło by było jakby była możliwość zmiany tych ustawień w opcjach. ;)

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, JeanPepin napisał(a):

Ja nawet szczerze myślę o sprzedaży zwykłej ps5 i zakupu pro specjalnie dla tej gry , oczywiście tylko i wyłącznie jak potwierdza magiczne 60 FPS :ENo i za dwa lata poważny upgrade PC..

Też nad tym myślałem, ale o ilości faktycznych fpsów dowiemy się niestety tak naprawdę przy premierze. :(

Edytowane przez tomekkemot
Opublikowano
10 minut temu, Krystian03 napisał(a):

Mam tylko nadzieję że w wersji ostatecznej będzie tryb walki podobny do RDR2 a nie do GTA V gdzie zwykle wystarczy tylko raz uderzyć i już.

Hahaha :D

RDR jest powolne, bardziej dla "dojrzałych" graczy. GTA ma być szybkie i efektowne, dużo dzieci w to grało i będzie grać.  Nie licz na mechaniki z RDR2 bo to nierealne. 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, tomekkemot napisał(a):

Też nad tym myślałem, ale o ilości faktycznych fpsów dowiemy się niestety tak naprawdę przy premierze. :(

Jeżeli późno się o tym dowiemy , to szczerze wydaje mi się że może być problem z dostępnością pro w sklepach, jakiś czas temu koles mi pisał że był jakiś zastój z tym , nie wiem jak teraz 

Edytowane przez JeanPepin
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, JeanPepin napisał(a):

Ja nawet szczerze myślę o sprzedaży zwykłej ps5 i zakupu pro specjalnie dla tej gry , oczywiście tylko i wyłącznie jak potwierdza magiczne 60 FPS :ENo i za dwa lata poważny upgrade PC..

To lepiej zrób to teraz bo ps5 pro nie zobaczysz w sklepie zaraz albo cena 2x  xDDDDDD

Edytowane przez Mistrz zakonu Paladynów
Opublikowano
25 minut temu, Reddzik napisał(a):

Clair Obscure np było i będzie nadal lepszą grą :D Baldur's Gate 3, można tak wymieniać.

Kurde muszę wejść w te tematy i napisać, że ja nawet nie grałem w te gry ale za to GTA 6 to nadal lepsza gra od wymienionych. :D

• Haha 4
Opublikowano
5 minut temu, Iri napisał(a):

Kij w to Panowie, na końcu wystrzelał na ścianie LEEK. Chłop ma grę...

gruba kacja się dzieje, ciekawe co będzie dalej, Rockstar na płacze, lamenty prośnby po prostu... nie reagował. ciekawe co zrobią w tej sytuacji bo robi się co raz ciekawej... 

7 minut temu, CrooV napisał(a):

Końcówka najlepsza, czyli ktoś tam sobie łupie już na lajcie ;D 

ale jak to w ogole możliwe, że ktoś sobie gra? przecież to musi być ktoś od nich, z Rockstar tak?