Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Krystian03 napisał(a):

Ciekawe czy będzie się dało to jakoś oszukać np. zapisując grę w telefonie podczas ładowania elektryka a następnie zrestartować grę tak jak kiedyś z uszkodzonymi, brudnymi pojazdami czy z misjami żeby się dostać do innej mapy.

Weźmiesz inną furę a tą olejesz.

• Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, DżonyBi napisał(a):

Zalezy od sceny, ale najwieksze roznice w tej grze sa widoczne w VR.

Panie, VR w GT7... Promil graczy, nieistotne.

Co nie zmienia faktu że w GTA6 nie będzie 60 FPS. Wyższa rozdzielczość, lepsza jakość grafiki, ale nie 60 FPS. 

Opublikowano (edytowane)

Wiadomo, ze nie bedzie 60fps i chyba nikt tutaj sie nie ludzil, ale 40fps z VRR na hdmi 2.1 do ogarniecia, gdyby chcieli. W praktyce wyszloby lekko ponad 40fps momentami, ale skonczy sie pewnie na 30fps bez wiekszych spadkow i w troche lepszej oprawie.

Edytowane przez DżonyBi
Opublikowano
W dniu 6.09.2026 o 21:28, ChudyXp napisał(a):

Myślisz że komuś będzie się chciało iść do sklepu w nocy tylko po kod licencyjny , okładkę można samemu wydrukować i dokupić za kilka groszy pudełko . Jakoś mi by się nie chciało iść do sklepu w nocy tylko po kilka literek i cyferek skoro to samo mogę mieć w kilka minut siedząc na kanapie przed konsolą 

Pytałeś się czy ktoś robi nocną premierę, bo chyba nie. 
Ja Ci wkleiłem że jest takie miejsce, a to czy jest to opłacalne? Czy ktoś przyjdzie? Po co, bo cyfra to już kwestia wtórna. 

Opublikowano
1 godzinę temu, kanon7 napisał(a):

Pytałeś się czy ktoś robi nocną premierę, bo chyba nie. 
Ja Ci wkleiłem że jest takie miejsce, a to czy jest to opłacalne? Czy ktoś przyjdzie? Po co, bo cyfra to już kwestia wtórna. 

Inaczej poszedł byś sam specjalnie do sklepu w nocy tylko po kod licencyjny czy wolał byś siedzieć w domu na kanapie , kliknąć kilka razy poczekać te 15 minut aż się pobierze i możesz grać ??

Opublikowano
20 minut temu, kanon7 napisał(a):

Wolę iść w nocy, postać, pogadać z innymi graczami i/lub sprzedawcami ze sklepu - jak człowiek. 

Zobaczymy jak to będzie na moje oko mało ludzi będzie bo dziś każdy jest wygodny i woli siedzieć w domu ,właśnie dlatego umarły śmiercią naturalną wersje BOX na PC , bo zamiast iść do sklepu kupić wygodniej było siedzieć w domu , kliknąć kilka razy i poczekać te 20 minut 

Opublikowano
41 minut temu, ChudyXp napisał(a):

Inaczej poszedł byś sam specjalnie do sklepu w nocy tylko po kod licencyjny czy wolał byś siedzieć w domu na kanapie , kliknąć kilka razy poczekać te 15 minut aż się pobierze i możesz grać ??

9 minut temu, ChudyXp napisał(a):

Zobaczymy jak to będzie na moje oko mało ludzi będzie bo dziś każdy jest wygodny i woli siedzieć w domu ,właśnie dlatego umarły śmiercią naturalną wersje BOX na PC , bo zamiast iść do sklepu kupić wygodniej było siedzieć w domu , kliknąć kilka razy i poczekać te 20 minut 

To ile mam czekać:hmm: