Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chociaż spoilerów nie będzie. Świetna decyzja:thumbup:

24 minuty temu, ChudyXp napisał(a):

Co z tego skoro i tak nie zagrasz przed godziną zero bo serwery ciebie nie wpuszczą :( . To jest specjalna robota żebyś tylko pobrał grę na dysk przed premierą bo serwery mogą nie dać rady w dniu premiery , już były takie przypadki  

.

• Upvote 1
Opublikowano
27 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Chociaż spoilerów nie będzie. Świetna decyzja:thumbup:

Pamiętajmy że Nowa Zelandia będzie pierwsza to i tak coś pewnie wyląduje w necie , chyba że R dogada się z YT i innymi żeby nic się nie pokazało przed premierą w innych krajach .

Opublikowano (edytowane)
W dniu 11.09.2026 o 08:39, tomekkemot napisał(a):

@samsung70 To daj mu znać, żeby napisał recenzje jak już przejdzie. :hihot:

Recenzja wygląda tak, że ziomek musiał odświeżać Windowsa, coś mu tam porobiło z plikami, nic nie działało i musiał, nie wiem, resetować Windows czy którąś z tych opcji podobną do formatu robić. Także tak to właśnie wyglądało. Chłop stary, z 50 lat ma, takie głupoty wyczynia, żeby się pobawić. Jeszcze się wykłócał, że to będzie działać, bo ma 500 giga.

Edytowane przez samsung70
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
W dniu 11.09.2026 o 22:52, ChudyXp napisał(a):

Pudełka są nadal bo ma być do GTA VI pudełko ale będzie puste nawet bez instrukcji (wymagania itp) na papierku .

Miałem na myśli w tym zdaniu rynek gier wideo, poniewaž w dalszej części właśnie piszę o zamawianiu pudełka z GTA VI 👍

A Ty, którą opcję wybierzesz?

Edytowane przez Filip454
Opublikowano
4 godziny temu, Filip454 napisał(a):

Miałem na myśli w tym zdaniu rynek gier wideo, poniewaž w dalszej części właśnie piszę o zamawianiu pudełka z GTA VI 👍

Ja nie rozumiem po co mi puste pudełko bez niczego tylko kod licencyjny gdzie nie ma nawet mapy . Zwykłe pudełko na DVD można kupić za około 3 zł wydrukować sobie okładkę GTA VI i kod licencyjny który można przykleić wewnątrz pudełka . 

4 godziny temu, Filip454 napisał(a):

A Ty, którą opcję wybierzesz?

A ja nic nie wybieram bo nie mam konsolki , miałem zamiar kupić PS5 ale jakoś odwlekam to w czasie już kilka lata dziś nie ma sensu przepłacać  . Co do wersji pudełkowych to co udało mi się uzbierać na PC to nie sprzedaje zostaje ze mną a mam takie perełki których nie ma nigdzie na Steam itp np "X-Men Origins: Wolverine"

Opublikowano
8 minut temu, Pawcio napisał(a):

Edycja kolekcjonerska lub zestaw prasowy?

Jak to tak gadżety bez gry? :E

Czekaj a R nie mówiło że nie będzie żadnych zestawów kolekcjonerskich GTA VI tylko cyfra i nic więcej czy czegoś nie wiem ??  . Dziwne że oryginalne konto na którym były te zdjęcia zostało szybko skasowane https://x.com/Alexi0982 

Opublikowano
2 minuty temu, kanon7 napisał(a):

czy Rockstar Games oficjalnie takie coś powiedziało? nie przypominam sobie. 

Samemu poszukać nie potrafisz tylko zaraz pytasz się boota xD . Jak na razie R milczy w tej sprawie oficjalnie na stronie nic nie ma na ten temat , a jak tam ten wasz Leak żyje nadal bo jakoś nagle cicho a miał dać grę w internet w razie jak by się coś stało xD 

Opublikowano
@kanon7 nie znalazłem oficjalnego oświadczenia Rockstara, że nie będzie żadnych zestawów kolekcjonerskich GTA VI.

W oficjalnym FAQ, zaktualizowanym 18 sierpnia, jest informacja, że pudełkowy Standard zawiera kod zamiast płyty, a Ultimate nie ma wersji fizycznej — nie ma natomiast deklaracji wykluczającej kolekcjonerkę czy osobny zestaw gadżetów.

Czyli „nie zapowiedziano” ≠ „zapowiedziano, że nie będzie” — brak płyty nie oznacza przecież zakazu sprzedawania pudła z fantami 😉.

gpt-6-astra-max-ultra

Opublikowano
3 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

To, ze beda kolekcjonerki to jest oczywiste i nie podlega dyskusji ;) 

Już mam bekę z ludzi którzy zamówili teraz GTA VI za 350 zł lub 429 zł a dostaną puste pudełko gdzie później wyjdzie kolekcjonerka i też kupią tylko dla gadżetów 

Opublikowano
30 minut temu, kanon7 napisał(a):

Bot przynajmniej odpowiada na temat, w przeciwieństwie do twojego komentarza.

Kiedyś człowiek musiał sam użyć klawiatury i pomyśleć a dziś wystarczy zapytać AI , jak tam ten wasz LEAK coś cicho o nim a tak to miało być GTA szybciej jak go złapią i co nic nie ma nawet żadnych dalszych materiałów 

Opublikowano
4 godziny temu, ChudyXp napisał(a):

Już mam bekę z ludzi którzy zamówili teraz GTA VI za 350 zł lub 429 zł a dostaną puste pudełko gdzie później wyjdzie kolekcjonerka i też kupią tylko dla gadżetów 

A ja mam bekę z takich jak ty, ja ktoś będzie miał ochotę to sobie kupi takich 10 „pustych” pudełek i guzik ci do tego ;)  Jedynym pośmiewiskiem możesz być ty sam 🤣

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

A ja mam bekę z takich jak ty, ja ktoś będzie miał ochotę to sobie kupi takich 10 „pustych” pudełek i guzik ci do tego ;)  Jedynym pośmiewiskiem możesz być ty sam 🤣

Bardzo ciekawe podejście do ludzi mam rozumieć że kupiłeś licencje za 430 zł albo więcej no 10 (4300zł) z którymi za 10 czy 15 lat nic nie zrobisz bo co nie sprzedaż a jak wyłączą serwery to nawet w single nie zagrasz bo serwery wyłączone i nie ma jak pobrać plików  . I to niby ja jestem pośmiewiskiem ciekawe teraz wydać na klucz licencyjny 430 zł a nie wiem za pół roku kupić kolekcjonerkę za np 1500 -2000 zł z kolejnym kluczem i gadżetami . A śmiejecie się z producentów samochodów że pewne opcje są na subskrypcje albo za dopłatą  . To tak samo jak byś dziś kupił samochód za 43 tyś zł samą skorupę (pudełko i kluczyk) i musiał byś czekać pół roku żeby dopłacić np 200 tyś zł za kolejną skorupę z całym wyposażeniem (pudełko kluczyk gadżety figurki mapa bluzki itp) . Powiedz mi panie mądry co zrobisz z tym kluczem licencyjnym z GTA VI za 10-15 lat nie sprzedaż bo jest przypisany do twojego konta na PS czy Xbox a takie GTA V na płytkach ceny na Allegro wersji BOX od 500 zł na PC . 

Opublikowano
7 godzin temu, ChudyXp napisał(a):

Bardzo ciekawe podejście do ludzi mam rozumieć że kupiłeś licencje za 430 zł albo więcej no 10 (4300zł) z którymi za 10 czy 15 lat nic nie zrobisz bo co nie sprzedaż a jak wyłączą serwery to nawet w single nie zagrasz bo serwery wyłączone i nie ma jak pobrać plików  . I to niby ja jestem pośmiewiskiem ciekawe teraz wydać na klucz licencyjny 430 zł a nie wiem za pół roku kupić kolekcjonerkę za np 1500 -2000 zł z kolejnym kluczem i gadżetami . A śmiejecie się z producentów samochodów że pewne opcje są na subskrypcje albo za dopłatą  . To tak samo jak byś dziś kupił samochód za 43 tyś zł samą skorupę (pudełko i kluczyk) i musiał byś czekać pół roku żeby dopłacić np 200 tyś zł za kolejną skorupę z całym wyposażeniem (pudełko kluczyk gadżety figurki mapa bluzki itp) . Powiedz mi panie mądry co zrobisz z tym kluczem licencyjnym z GTA VI za 10-15 lat nie sprzedaż bo jest przypisany do twojego konta na PS czy Xbox a takie GTA V na płytkach ceny na Allegro wersji BOX od 500 zł na PC . 

Po pierwsze guzik Cię powinno interesować co kto kupuje i ile na co wydaje świadomie, po drugie daruj sobie przykład z samochodami bo nico tym nie pisałem, a po trzecie nic nie kupiłem. I napewno nie będę się martwił co będzie za 15lat  🤣

I nie kupuje się cyfry żeby ją później odsprzedawać, to nie płyta. Więc daruj sobie te durne komentarze ;)  Nie podoba ci się cyfrowy model to nie kupuj cyfrowych gier ale daj żyć innym i pozwól że każdy sam zdecyduje na co wyda swoją kase i kupi sobie tyle „kopi” ile będzie chciał.

Opublikowano
5 minut temu, Phoenix. napisał(a):

[...] Nie podoba ci się cyfrowy model to nie kupuj cyfrowych gier ale daj żyć innym i pozwól że każdy sam zdecyduje na co wyda swoją kase i kupi sobie tyle „kopi” ile będzie chciał.

No dobra, wszystko spoko tylko od 2028 nie będę miał wyboru. Takie odbicie piłeczki w arguementacji cyfra/fizyk teraz działa, ale za niedługo już nie będzie wiec jaki ja mam wybór? Już pomijając, że przy GTA wyboru też nie mam.

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, ChudyXp napisał(a):

Ale wiesz, że nie wszystko, to jest biznes, inwestycja i stosunek "warto - nie warto"? Dla niektórych, na ich etpie życia (poukładny, dom, fura, robota, poducha z sianka na koncie) sprawianie sobie radości i realizowanie hobby "nie musi się opłacać". Ba! Bardzo często się nie opłaca! To jest świadome i z radością przeplanie siana na swoje przyjemności. Jak skok na bungi, szampan z drobinkami złota albo lalka w burdelu. Robi się to - bo fajnie, bo lubię, bo chcę, bo mogę. To jest hobby! Ma sprawiać radość. Nie musi się opłacać. 

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
29 minut temu, Geble napisał(a):

No dobra, wszystko spoko tylko od 2028 nie będę miał wyboru. Takie odbicie piłeczki w arguementacji cyfra/fizyk teraz działa, ale za niedługo już nie będzie wiec jaki ja mam wybór? Już pomijając, że przy GTA wyboru też nie mam.

Tylko moja wypowiedz nie dotyczyla tego czy ty bedziesz mial wybor  czy nie  i nie o tym pierwotnie pisalem, tylko o tym, ze kazdy moze sobie wydawac na co chce i moze sobie kupic 10 pudelek z kodami w tym kolekcjonerke i nikomu nic do tego.  Po drugie piszemy o gta 6 ktore wychodzi za 2msc, a nie o tym co bedzie po 2028 ;)  

A smianie sie z tego na co kto i jak wydaje swiadomie swoje  pieniadze jest po prostu zalosne  ;) 

Opublikowano
8 godzin temu, ChudyXp napisał(a):

(...) A śmiejecie się z producentów samochodów że pewne opcje są na subskrypcje albo za dopłatą  . To tak samo jak byś dziś kupił samochód za 43 tyś zł samą skorupę (pudełko i kluczyk) i musiał byś czekać pół roku żeby dopłacić np 200 tyś zł za kolejną skorupę z całym wyposażeniem (pudełko kluczyk gadżety figurki mapa bluzki itp) . (...)

Niby wizjonerstwo, ale chybione. Jestem przekonany, że za... 15, max 20 lat - "dobra posiadane" będą tak wyebane w kosmos finansowo, że na własny dom, mieszkanie, itd. - W TYM SAMOCHÓD - będzie stać tylko elitę elit, i absolutnie wszysko będzie tymczasowo używane = czyt. w abo. Zresztą mamy takie light zalążki (gotowanie żabki) obecnie. Czy fury - leasingi, to nie jest preludium do tego? Później upowszechni się bardziej najem krótkoterminowy na miesiąc czy tydzień, by pójść w abo, albo fury, wypożyczne z marszu, jak hulajki dziś.

• Upvote 1