Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co by nie mówić, na podstawie fragmentów dotychczas udostępnionych można mieć pewne wątpliwości co do warstwy narracyjnej w porównaniu do GTA 4 czy 5. Zobaczymy jak to będzie wyglądało w finalnym produkcie, ale cały czas obstawiam flopa. Na pewno będzie to gra wielka, dająca ogromną swobodę w eksploracji świata itd. - tego nie kwestionuję, jednak zawsze z dystansem podchodzę do gier, w których aktywistki w kolorowych włosach odpowiedzialne są za warstwę narracyjną ;) Cóż, jeśli faktycznie będzie tak źle jak niektórzy wieszczą, to zacznę się identyfikować jak non-buynary ;) 

Opublikowano
5 godzin temu, mazi636 napisał(a):

Dość zwięźle wyłapane systemy i ciekawostki z tej prezentacji :D  Ciekawy tylko jestem czy ten zwiększony realizm nie okaże się momentami zbyt przesadzony i irytujący.

Kto narzekał na realizm w GTA IV ten noob. Na początku ludzie jęczeli, a jak wyszło GTA V to jęczeli, że tego realizmu brakuję.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Już są materiały o pisarzach GTA VI i są tam typowe woke feminy. :E Widziałem tylko post zbierający aktywność z mediów społecznościowych. 
Projekt jest ogromny, więc pewnie jest to kilka kropel, ale wątpię by miało charakter poprzednich GTA. Już po oficjalnych filmach widać że jest grzecznie i generycznie...

Śmiesznie byłoby, gdy twórcy obrali główną ścieżką gry we wyborze, gdzie decydujemy kto ma przeżyć lub obydwoje mają taką możliwość, jeśli relacje są dobre... Ale gracze tak będą mieli jej dość, że bez problemu ją odstrzelą. 

Edytowane przez musichunter1x
  • Like 1
Opublikowano

A to ciekawe. Pokazuje, że prace nad grą i to już w dość zaawansowanym etapie a nie totalnej preprodukcji/koncepcji trwały od minimum 10 lat. Były różne spekulacje, że RDR2, że doili ile wlezie Online, stąd późno zaczęli dłubać nad VI. Rzeczywistość jest taka, że oni faktycznie mogli to robić te 13 lat. Na początku pewnie jakaś szczątkowa ekipa, bo większość rąk poszło do RDR, niemniej ciekawa znajdźka. 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, KamcioGF napisał(a):

Nic nie było w żadnych wyciekach po tym fragmencie prologu :hihot: Ale to, że ktoś tam może zginąć pod koniec jest raczej oczywiste. 

Nie wiem co pan por podawal w wyciekach dotyczacych fabuly bo te omijam, wiem ze napewno juz ukonczyl gre bo tym sie chwalil w swoich postach.

25 minut temu, j4z napisał(a):

Nie cytuj spoilerów i raportuj jakby co :P

Wycialem z cytatu.

Edytowane przez Sheenek