Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Włączyłem sobie z ciekawości 007 w 30kl. Nie no Panowie ja wymiękam. Na pewno nie zagram w GTA na moim facie PS5. Właściwie to jutro go chyba wystawie. Jak na Pro nie będzie 60kl, to chyba zagram dopiero na PC.  

• Haha 1
Opublikowano
5 godzin temu, j4z napisał(a):

Włączyłem sobie z ciekawości 007 w 30kl. Nie no Panowie ja wymiękam. Na pewno nie zagram w GTA na moim facie PS5. Właściwie to jutro go chyba wystawie. Jak na Pro nie będzie 60kl, to chyba zagram dopiero na PC.  

Nie ma sensu katowac sie w 30fps na tym blaszaku, do roku czasu wyjdzie wersja na PC zapewne wiec jak juz sie tyle poczekalo to roznicy wielkiej to nie zrobi.

Opublikowano
7 godzin temu, j4z napisał(a):

Jakbyś odpalił od początku w 30 fps to by takiego szoku nie było. Póki się nie zobaczy tego samego tytułu w 60 fps, to 30 czy 60 nie zrobi różnicy. Więc jakbyś odpalił GTA VI to byś śmiało ograł nie patrząc na klatki, ale teraz już jednak spaczenie zostanie :) 

Opublikowano
7 godzin temu, j4z napisał(a):

Ta potężna machina marketingowa, którą R* nas raczy od kilku lat nie prędko poinformuje nas czy gra będzie grywalna czy będzie w 30fps. Oni wiesz, nie mogą dać po prostu grafiki z rozpiską co i jak, tam trzeba na spokojnie przysiąść i raz na półtora roku może coś się uda przygotować.

Opublikowano
2 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

Nie ma sensu katowac sie w 30fps na tym blaszaku, do roku czasu wyjdzie wersja na PC zapewne wiec jak juz sie tyle poczekalo to roznicy wielkiej to nie zrobi.

Robi ogromną bo wszędzie będą spoilery, memy, rolki.

17 minut temu, KamcioGF napisał(a):

Ta potężna machina marketingowa, którą R* nas raczy od kilku lat nie prędko poinformuje nas czy gra będzie grywalna czy będzie w 30fps. Oni wiesz, nie mogą dać po prostu grafiki z rozpiską co i jak, tam trzeba na spokojnie przysiąść i raz na półtora roku może coś się uda przygotować.

Ich cisza jest głośniejsza od krzyku niejednego innego studia. 

40 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Jakbyś odpalił od początku w 30 fps to by takiego szoku nie było. Póki się nie zobaczy tego samego tytułu w 60 fps, to 30 czy 60 nie zrobi różnicy. Więc jakbyś odpalił GTA VI to byś śmiało ograł nie patrząc na klatki, ale teraz już jednak spaczenie zostanie :) 

Mów za siebie. :)

• Upvote 2
Opublikowano
4 minuty temu, j4z napisał(a):

Jakoś jeszcze nigdy mi się gra sama nie zaspoilerowala jak w nią nie zagrałem , przesadzasz ;)  

43 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a):

Na bank 😆

• Upvote 1
Opublikowano
4 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

Nie będzie:red:

Pewnie nie będzie, ale teraz mamy trochę inną sytuację, jak przy pierwszej premierze piątki czy RDR2. Na Pro będą mieć generator klatek, więc myślę, że jest jakaś szansa, ale kupować Pro dla jednego tytułu w mojej aktualnej sytuacji finansowej? Raz w tygodniu puszczam sobie totka. xD

1 minutę temu, Phoenix. napisał(a):

Jakoś jeszcze nigdy mi się gra sama nie zaspoilerowala jak w nią nie zagrałem , przesadzasz

Można przeskakiwać rolki, można zamykać oczu i przescrollować memy, ale ciekawość będzie mnie zżerać. 😀

Wszędzie będą mi przypominać o tej grze, a ja miałbym nie grać... Tu nie chodzi tylko o spoilery. :\

Opublikowano
1 godzinę temu, j4z napisał(a):

Ich cisza jest głośniejsza od krzyku niejednego innego studia. 

Już od dawna są spoilery i każdy wie kim są i co zrobią główni bohaterowie.

Opublikowano
2 godziny temu, j4z napisał(a):

2 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

Na bank 😆

Ja widziałem tylko W3 na PC(60fps) i PS4(30fps) i wtedy zobaczyłem i czułem różnicę, ale nie znając gry i ilości klatek w jakich lata, to uważam że byście nie powiedzieli czy jest to 30 czy 60 klatek, nie mając żadnego porównania. Może mieliście więcej styczności z 30 fps-ami i takie różnice zauważacie. Ja miałem tylko przy ww. W3 ale to miałem punkt odniesienia, a ogrywając GTA V na xboxie to nawet się nie zastanawiałem czy to ma 60 czy 30 klatek. A dodam że zawsze grałem w 60 fpsach, a OSD opalałem tyko po złożeniu nowego kompa i jak coś zaczynało chrupać, także tylko co kot napłakał, więc może stąd moje (błędne) myślenie i brak doświadczenia. 

Opublikowano
3 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a):

Ja widziałem tylko W3 na PC(60fps) i PS4(30fps) i wtedy zobaczyłem i czułem różnicę, ale nie znając gry i ilości klatek w jakich lata, to uważam że byście nie powiedzieli czy jest to 30 czy 60 klatek, nie mając żadnego porównania. Może mieliście więcej styczności z 30 fps-ami i takie różnice zauważacie. Ja miałem tylko przy ww. W3 ale to miałem punkt odniesienia, a ogrywając GTA V na xboxie to nawet się nie zastanawiałem czy to ma 60 czy 30 klatek. A dodam że zawsze grałem w 60 fpsach, a OSD opalałem tyko po złożeniu nowego kompa i jak coś zaczynało chrupać, także tylko co kot napłakał, więc może stąd moje (błędne) myślenie i brak doświadczenia. 

Tak jak kolega pisal wyzej, pisz za siebie ;) 

Opublikowano
3 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a):

,że co? :D nawet ślepy będzie widział różnice 30 a 60FPS chłopie musisz do okulisty natychmiast!

sorry - no hard feelings :P

Opublikowano
3 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a):

@samsung70 Wzrok mam dobry, oprócz GTA V kiedyś(nawet się nie zastanawiałem w ilu fps to jest) i bezpośredniego porównania też kiedyś W3 to ja chyba nigdy więcej na oczy 30 fps nie widziałem :) 

wow, juzt wow.- bo inaczej nie opiszę, ja odkąd w lutym kupiłem OLED monitor i gry w około 140 FPS zrozumiałem co to jest płynnośc, po tym zabiegu 60FPS już bolało... :(

więc po prostu podziwiam. 

Opublikowano

Na oledzie 60 już boli no. Ale to właśnie zależy od ekranu, od gry, od ustawień. 

90 na oledzie już jest płynnie dla mnie. 120 ostrzej się robi w ruchu. I na 120 na szczęście się mój ekran kończy. 😀

Opublikowano
14 godzin temu, j4z napisał(a):

Włączyłem sobie z ciekawości 007 w 30kl. Nie no Panowie ja wymiękam

Bo 30 to się zostawia tylko na gry wybitne ;)

5 godzin temu, j4z napisał(a):

dla mnie GTA to wydarzenie. 😀

Dla branży*

Wszędzie będą o tym mówić, youtube będzie zaspamowany filmikami, nawet na forum temat będzie pękał i ludzie którzy nie lubią GTA bardzo będą chcieli w tym uczestniczyć, co kilka stron przypominając że ich te GTA to zbytnio nie interesuje.

A Ciebie to nie ruszy bo masz silną wolę :D

• Haha 1
Opublikowano
25 minut temu, Wu70 napisał(a):

Bo 30 to się zostawia tylko na gry wybitne ;)

Dla branży*

Wszędzie będą o tym mówić, youtube będzie zaspamowany filmikami, nawet na forum temat będzie pękał i ludzie którzy nie lubią GTA bardzo będą chcieli w tym uczestniczyć, co kilka stron przypominając że ich te GTA to zbytnio nie interesuje.

A Ciebie to nie ruszy bo masz silną wolę :D

o gta 6 bedą nawet mówić na BBC i TVN i wcale nie żartuję. to jest wydarzenie dla całego świata nie tylko świata rozgrywki! to jest prawdziwy mesjasz gamingu! zaraz po crimsonie rzecz jasna,

• Haha 1