Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Jak się zapierdala, a po pracy ma się inne obowiązki i nie ma czasu na granie, to urlop jest opcją. Niektórzy biorą urlop, żeby pograć, a niektórzy biorą, żeby ćpać alkohol przez tydzień na oczach swoich dzieci. Niedojebanym trzeba być, żeby tego nie rozumieć, oceniać przez to ludzi i ich wyzywać.  

I żeby nie było. Mam czas na granie nie biorąc urlopu. xd

Edytowane przez j4z
  • Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 2
Opublikowano
8 minut temu, kanon7 napisał(a):

Czekamy do 25 czerwca na trailer trzeci, ceny i zestawy podstawowych, kolekcjonerskich i bundle’i :E  Start kampanii GTA VI można uznać za otwarty 😎

Coś okropnego. Przez następne pół roku GTA 6 będzie wyskakiwać z lodówki nawet ludziom, których ta gra nie interesuje 🤷 

Opublikowano
1 godzinę temu, j4z napisał(a):

Jak się zapierdala, a po pracy ma się inne obowiązki i nie ma czasu na granie, to urlop jest opcją. Niektórzy biorą urlop, żeby pograć, a niektórzy biorą, żeby ćpać alkohol przez tydzień na oczach swoich dzieci. Niedojebanym trzeba być, żeby tego nie rozumieć, oceniać przez to ludzi i ich wyzywać.  

I żeby nie było. Mam czas na granie nie biorąc urlopu. xd

Dla mnie to jest taki sam poziom debilizmu jak branie udziału w tych festiwalach i pirotechnicznych pokazach na premierę nowych Thermomixów :E zwłaszcza, że ta premiera jest dzień przed weekendem..

• Upvote 1
Opublikowano
58 minut temu, kanon7 napisał(a):

Czekamy do 25 czerwca na trailer trzeci, ceny i zestawy podstawowych, kolekcjonerskich i bundle’i :E  Start kampanii GTA VI można uznać za otwarty 😎

A ja na gameplay, nie mam 15 lat, żeby rzucać hajsem na podstawie dobrze zmontowanych filmików.

• Upvote 1
Opublikowano
17 minut temu, Reddzik napisał(a):

GTA 6 to będzie dobry benchmark, ja nie mam parcia na granie. Żadnego GTA nie skończyłem, a darmowej 5 na Epicu w ogóle nie zainstalowałem. Biorę to jako ciekawostka. 

Ja podziękuję jak nie poprawią projektowania misji które w RDR2 są do bólu oskryptowane. 

• Upvote 2