Gothic 120 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca (edytowane) Jaja, że coś co wygląda gorzej pod względem grafiki, fizyki i animacji niż Uncharted i Tomb Raider sprzed 10 lat będzie miało dziesięciokrotnie wyższe wymagania. Od 1:04 najlepsze i ten wybuch 1:17 gdzie chyba 20 lat temu niektóre gry miały lepsze efekty. Edytowane 29 Lipca przez Gothic
zozolek 313 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Pierwsze zapowiedzi a finalny produkt to 2 różne światy.... 2015 ok ale nie dziś ..... grafika nędza. 1
userKAMIL 857 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Już, któryś raz czytam, że ta mafia ma być bardziej jak Uncharted? Nie kumam co tu jest wspólnego z ta serią… Wygląda bardzo biednie.
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Chyba ludzie zaczną dostrzegać czemu cena jest jaka jest i to nie dlatego, że gra ma być krótka. A czekaj chyba już kiedyś coś podobnego napisałem
ODIN85 3 503 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca (edytowane) Na pc premiera 7 sierpnia Wymagania Edytowane 1 Sierpnia przez ODIN85
Crew 900 1 000 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Patrzę na grafikę, fizykę i ni cholery to się nie ima tych śmiesznie wysokich wymagań -.- 1
Gothic 120 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Godzinę temu, Crew 900 napisał(a): Patrzę na grafikę, fizykę i ni cholery to się nie ima tych śmiesznie wysokich wymagań -.- Ta, zobacz mój ostatni post na górze. Gdybym nie wiedział, a ktoś powiedział, że to gra z 2015-2018 roku to bym uwierzył.
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Wymagania, wymaganiami, graficzne gra ujdzie, ale jak na 2025 to jak mówicie trochę słabo, choć jak jestem zdania że jak fabuła dowiezie to będzie całkiem fajna i przyjemna gra, ale co raz bardziej się przekonuję że tutaj dość dużo pracy nie zostało wykonane, twórcy o tym doskonale wiedzą i mamy cenę jaką mamy, choć całkiem spoko ze strony twórców że nie walnęli ceny jak za pełnoprawny tytuł AAA
Strilok 342 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia Wy widzę tylko grafiką tutaj żyjecie. Grafika na ten moment jest poprawna, ale nic nie tłumaczy takich wysokich wymagań jak tutaj zamieszczone. Ja mam nadzieję że gra chociaż obroni się fabułą. Przekonamy się za 4 dni.
j4z 943 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia E tam fabuła, grafika... Gameplay się liczy! A ja kupię drugi raz na PS5. 🫣 Niech mają. 1
Gothic 120 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia Nie licząc strzelania to gameplayu to też nie ma, zwykłe wyreżyserowane i oskryptowane finiszery polegające na wciskaniu odpowiedniego przecisku w odpowiednim wyreżyserowanym czasie.
j4z 943 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia Się postrzela, porzuca granatami, które nie wybuchają. Może ta walka na noże będzie fajna. Coś gadali, że jest duży nacisk na to.
AldousHuxley 36 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia Całe szczęście że w tym samym czasie wychodzi Battlefield 6. Mafia do ogrania na steamie w świątecznej promocji za 20zł,albo na epicu za free.
skunRace 798 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia Faktycznie wygląda tylko poprawnie i jak sprzed dobrych kilku lat. The Old Country jest na UE5 stąd pewnie te wymagania Na pewno zagram, liczę na dobrą fabułę i pewnie będę się dobrze bawił, ale raczej nie kupię na premierę pomimo niższej ceny, bo to pewnie liżąc ściany i tak gra tylko na 2-3 dłuższe wieczory. 2
Tomek1623 266 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia (edytowane) Wiadomo kiedy mija embargo na recenzje? Edytowane 3 Sierpnia przez Tomek1623
samsung70 210 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia W dniu 1.08.2025 o 16:58, ODIN85 napisał(a): Ważne że hdr będzie no kurna, i do tego VSYNC od kiedy to takie coś jak VSYNC trzeba publikować w ficzerach? czy coś mi umknęło? czy oni już nie mieli tam co dodać i ktoś palnłą dajmy vsync
j4z 943 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia 17 godzin temu, Tomek1623 napisał(a): Wiadomo kiedy mija embargo na recenzje? Troche lipę zwiastuję xd
Strilok 342 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia 8 minut temu, j4z napisał(a): Troche lipę zwiastuję xd Nie wróży to niczego dobrego. W większości przypadków jak embargo było w dniu premiery to z gry wychodziła kiszka. Ale bądźmy dobrej myśli. Wydaje mi się że to raczej może być taki średniak.
ODIN85 3 503 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia 12 minut temu, j4z napisał(a): Troche lipę zwiastuję xd 7 sierpnia Uv gadał.
Sheenek 330 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia Mialem brac ale jednak zaczekam bo w weekend bede testowal BF6. Mam nadzieje ze fabularnie tutaj dowioza, a zanim zagram to obejrze Ojca Chrzestnego
Rekomendowane odpowiedzi