zlotnik 54 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia 7 godzin temu, Phoenix. napisał(a): Grafika to wyglada jakby gra wyszla z dobre 5lat temu a wymagania jak by wyszła w 2027R https://gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/mafia-the-old-country-test-gpu-cpu 1 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia (edytowane) Jak ktoś gra na yt takie może odnieść wrażenie. Nie jest tak źle i jest dużo drobnych elementów które fajnie budują klimat. No i jeszcze dać język na sycylyjski,+10 do imersjii. Edytowane 8 Sierpnia przez ODIN85 1
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Przenoszenie skrzynek? Jakbym to już gdzieś widział 1
dawidoxx 974 Opublikowano 8 Sierpnia Autor Opublikowano 8 Sierpnia 1 godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Gierka śmiga jak głupia. 4k Dlss Q Fg około 100fps Odpal bez fg i dlss to zobaczysz jak śmiga
lukadd 2 911 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia ~50fps w renderowaniu 1440p to bida w takiej liniowej gierce. To jest podobny wynik jak Indiana robił, ale z PT , bo bez PT ~120fps w 1440p na 4080
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia (edytowane) A fabuła jak? Jest jakiś poziom czy to tylko taka prosta historyjka? Bo oni z każdą kolejną częścią obniżali loty. Edytowane 8 Sierpnia przez AndrzejTrg
ODIN85 3 501 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Podobna do pierwszej części. Gra w takiej formie aż się prosi o to żeby każdy rozdział był na jednym ujęciu tak jak w GoW. Te ekrany ładowania trochę wytrącają z rozgrywki.
Jaycob 1 934 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Godzinę temu, caleb59 napisał(a): Mack odpalony. Faktycznie brzmi jak moderm gaming - trzymanie za rączkę, idiotyczne skradanie i X-ray vision. Wygląda na grę, którą kiedyś kupi się może na mocnych przecenach albo jak wpadnie do Game Passa. 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia To samo w 3 się czepiali a to jest opcjonalne i nie trzeba tego używać.
MrKetiw 128 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia 3 minuty temu, Aruuus77 napisał(a): Warta jest 150zl czy czekać na obniżkę ? Ja poczekam na 50 zł myślę że nie będzie to długo trwało 🤔
samsung70 210 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia ależ ogromna niechęć od wiekszości osób tutaj na forum jest wyczuwalna do tej gry... dlatego, że jest na 10 godzin? residenty też są na tyle lub mniej i nikt tam nie marudzi jakie to jest złe. 2
ODIN85 3 501 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Tu tak zawsze jest. Ci co grają są zadowoleni a ci co nie chcą ich przekonać że to 1 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia 2 minuty temu, samsung70 napisał(a): dlatego, że jest na 10 godzin? Raczej nie - nikt normalny nie przelicza czasu gry na złotówki, bo to bez sensu. 2 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Tu tak zawsze jest. Ci co grają są zadowoleni a ci co nie chcą ich przekonać że to Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Często gram w różne gry i jednocześnie potrafię je konstruktywnie krytykować. To normalne, że nie zawsze jestem w pełni zadowolony z każdego tytułu, nawet jeśli spędzam przy nim sporo czasu.
ODIN85 3 501 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Ci co nie grają to jest jeden worek akurat. Tu siedzą cicho bo grają akurat teraz w Bfa.
sideband 1 775 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia 2 godziny temu, lukadd napisał(a): ~50fps w renderowaniu 1440p to bida w takiej liniowej gierce. To jest podobny wynik jak Indiana robił, ale z PT , bo bez PT ~120fps w 1440p na 4080 Tylko Indiana z PT powinna działać jak bez PT Taki to poziom grafiki prezentuje nawet z PT i ten brutalny LOD na cieniach jest śmiechu warty.
dawidoxx 974 Opublikowano 8 Sierpnia Autor Opublikowano 8 Sierpnia 30 minut temu, samsung70 napisał(a): ależ ogromna niechęć od wiekszości osób tutaj na forum jest wyczuwalna do tej gry... dlatego, że jest na 10 godzin? residenty też są na tyle lub mniej i nikt tam nie marudzi jakie to jest złe. Niechec bo wytykają błędy? optymalizacja do dupy, początek gry nie jest wcale ciekawy To ze jest krótka wcale nie jest jakimś minusem.. mi nie pasuje stan techniczny gry i marna optymalizacja. 1
samsung70 210 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia 3 minuty temu, dawidoxx napisał(a): Niechec bo wytykają błędy? optymalizacja do dupy, początek gry nie jest wcale ciekawy To ze jest krótka wcale nie jest jakimś minusem.. mi nie pasuje stan techniczny gry i marna optymalizacja. grałeś? 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia (edytowane) Jaka marna optymalizacja? Nic nie tnie. 4 minuty temu, dawidoxx napisał(a): Niechec bo wytykają błędy? optymalizacja do dupy, początek gry nie jest wcale ciekawy To ze jest krótka wcale nie jest jakimś minusem.. mi nie pasuje stan techniczny gry i marna optymalizacja. Teraz, samsung70 napisał(a): grałeś? Rawie 2h grał. Edytowane 8 Sierpnia przez ODIN85
JohnyWol 81 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia (edytowane) 47 minut temu, samsung70 napisał(a): ależ ogromna niechęć od wiekszości osób tutaj na forum jest wyczuwalna do tej gry... dlatego, że jest na 10 godzin? residenty też są na tyle lub mniej i nikt tam nie marudzi jakie to jest złe. Ostatnio to mam wrażenie, że do każdej gry są takie nastroje Chyba to już przesyt wszystkich gier się odzywa Edytowane 8 Sierpnia przez JohnyWol 1
j4z 938 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia Cisnąć wszystko i wszystkich! Zaraz chyba odpalę tę grę i też będę cisnąć! 1
samsung70 210 Opublikowano 8 Sierpnia Opublikowano 8 Sierpnia 2 minuty temu, j4z napisał(a): Cisnąć wszystko i wszystkich! Zaraz chyba odpalę tę grę i też będę cisnąć! ja zaraz odpalam Tivolta na YT i tez pocisne bo juz mi sie nie podoba to ze sa konie w grze.. 1
Rekomendowane odpowiedzi