Dlatego mam pewne obawy co do mojej grafy czy da radę pograć w lepszej jakości niż ps5
Wziąłem za te 160zł bo dobra cena. Pudło się sprzeda na ps5, dlatego ważny jest napęd w konsoli
Tam też dramy. Już co więksi idioci szukają woke w W4 i nowym IP od ND kurła kiedyś człowiek cieszył michę jak nowe gry wychodziły, nikt nie doszukiwał się żadnych trendów i podtekstów a teraz wychodzi trailer i jad płynie strumieniem
A tak poważniej, szkoda że nie zdecydowano się pokazać gameplayów np. z Ghost of Yotei i DS2, w końcu te gry mają niby wyjść w przyszłym roku a de facto nic więcej o nich nie wiadomo prócz trailerów/teaserów
Jak się pali to polecam te z linka niżej, odsyfione:
https://forums.guru3d.com/threads/rtx-566-36-exostenza-edition™-de-bloat.452356/
A jak się nie pali to wiadomo
Jak dla mnie wyglada kapitalnie i nie ma sie do czego przyczepic, po probie traw i w starszym wieku chyba nikt nie oczekiwal wyglaskanej 18latki. Widac jak na dloni ze zalezy to od ujecia czy jest taka papusna twarz czy nie
Pokazanie Geralta byłoby słabym wyborem. Zwłaszcza że Geralt nie jest wcale stary więc o emeryturze mówić nie można. Jestem ciekaw co na to dziki gon, jak zobaczyli że Ciri stała się wiedźminem. Ciekawe co na to wybór z w3 jak miała być księżniczka. Geralt bronił ją przed bycie wiedźminem i próba traw, yen by ją zabiła za to
No ale jak już mówiłem, fabularnie nic się nie spina, więc ten spin off na razie jest mierny.
Rekomendowane odpowiedzi