NVIDIA RTX 40x0
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
@pawelsake Jakbyś zakombinował to mógłbyś przeskoczyć na 5700x3D niedużym kosztem. Jak ktoś ma możliwość to lepiej iść w AM5 - sam poszedłem w 7500F (teraz kosztuje ok. 650zł, taniej używki albo ali) i to jest wydajność ~ 5700X3D/5800X3D. Płytę przyzwoitą można kupić poniżej 500zł, RAM poniżej 400zł. Nie ma co się pchać w AM4, chyba, że ktoś już ma i chcę robić upgrade. -
Przez Frog67 · Opublikowano
150 kilo to i można wykręcić normalnie w grze, więc trochę nie rozumiem tego moda bo 9999 to już istny cheat i zaburzenie gry. -
Przez Stjepan · Opublikowano
Gram do dzisiaj, nieśmiertelny FPS, z kumplami z botami, strzela się cały czas bardzo dobrze. -
Przez Art385 · Opublikowano
Nie zrobisz downgrade. Znaczy zrobisz flashbackiem ale to już testowałem kiedyś na tomahwaku powiedzmy, że efekt był ciekawy włącznie z chińskimi znaczkami. Chyba Asrock jeszcze daje info o bridge biosach i czy po danym updacie można zrobić downgrade. Generalnie już mam na składzie Ryzena 5500GT ale ten idzie do innego kompa a jutro odbiorę 5800X. Ogólnie E-die/B-die SR wkładałem i powiedzmy, że jest lepiej dlatego stwierdziłem, że wsadzenie nowego 5800x nie jest głupim testem wszak to nowsza rewizja a ten, co mam technicznie jest perfekcyjnie dobry bo specyfikacje trzyma ale nie po to mam B-Die abym się trzymał specyfikacji Najwyżej puszczę go na handel za groszę -
Przez boban666 · Opublikowano
Niestety , dalej się nie uporałem z tym stutteringiem , czy micro stutteringiem. Próbowałem nawet pobawić się z tym stanby , czyszczeniem pamięci , niestety bez rezultatu. Szkoda ze nie mam jakiejś innej karty graficznej , bo na razie po wymianie procesora , płyty i ramu , problem nadal występuje.Chyba że te gry w które gram , nie ogarniają AMD 😁
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi