Necronom 66 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Przez wielu uważana, za najlepszą grę postapokaliptyczną, więc i niech ma swój temat ;)
caleb59 151 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Ostatnio miałem szalony pomysł w głowie by 3ci raz ograć. Co prawda pierwsze podejście premierowe to był jakiś koszmar, po łatkach grałem drugi raz i było wszystko w porządku ale trzeci raz pewnie wezmę się bliżej 2 sezonu serialu kiedy mam nadzieję ogłoszą drugą część na PC tym bardziej, że niedługo Stalker 2 na horyzoncie. Ogólnie jeśli chodzi o narrację i więź międzyludzką chyba nie ma drugiej takiej gry na rynku zrealizowanej w ten sposób z takim rozmachem. Coś podobnego kiedyś przeżyłem w Walking Dead 1, gdzie głównymi bohaterami byli Lee i Clementine lecz to nie ten sam styl i budżet. 1
MAKU 19 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października Kozacka gierka, ogralem juz jakis czas temu ale dalej w pamieci siedzi.
Sawyer1916 30 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października A ja nigdy nie grałem, chociaż mam na dysku. I zawsze wybieram coś innego. A to Ghost of Tsushima, GTA V, RDR2 - jakoś nie mogę się nakręcić na Tlou. Może jakąś recenzję obejrzę, naczytam się, może złapię bakcyla 😁
PaVLo 184 Opublikowano 31 Października Opublikowano 31 Października Ja to przeszedłem na PS4, ale czekam na jakieś sensowne obniżki wersji PC, bo chciałbym tam znów wrócić, przed premierą dwójki na blaszaki
Pentium D 95 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Gram drugi raz z modyfikacjami rozgrywki jak strzały wybuchowe. Wchodzę do pomieszczenia z dwoma kilkaczami, pew pew z pistoleta i gaśnie mi latarka. Klikam J i po chwili taki komunikat. No ludzie kochani, 12 GB vramu i 32 GB ramu.
Phoenix. 298 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada (edytowane) Stery masz najnowsze?, ktorys numerek sterow mial buga wlanie z wyciekiem i pozniej w nowych to poprawili. Edytowane 1 Listopada przez Phoenix. 1
azgan 419 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Nowy Patch https://feedback.naughtydog.com/hc/en-us/articles/31374559271828-The-Last-of-Us-Part-II-Remastered-Patch-1-2-0 część poprawek to naprawa błędów
Necronom 66 Opublikowano 2 Listopada Autor Opublikowano 2 Listopada No i do Part II. A to przecież temat o jedynce. 2
azgan 419 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Do Part I też tylko niżej w linku https://feedback.naughtydog.com/hc/en-us/articles/31374641280276-The-Last-of-Us-Part-I-Patch-2-00 sporo zmian i poprawek. Obie części dostały Update
Kelam 716 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Mam na liście steam, ale promki takie jakieś nieatrakcyjne. Po takim czasie, to już -60/70% powinno być, a luje z sony zapodali marne -40%.
Rekomendowane odpowiedzi