Film - co warto obejrzeć?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Spychcio · Opublikowano
Nie spodziewałem się, że LG tak zaskoczy i da matrycę z G5 do C6. Tyle, że tylko do 77" i 83", ale mi to odpowiada. -
Przez Send1N · Opublikowano
Nie, wspomniałem wyżej abyś nie słuchał bzdur z grupy na fb na temat winy dysku czy płyty Nie wiem co o tym myśleć bo takich tematów jest sporo nawet na tym forum albo to jest wina operatora który po prostu nie umie w komputery albo faktycznie te 9800x3d nie dość że się palą to jeszcze nie da się na nich grać płynnie w połowę gier -
Przez Macius · Opublikowano
Jaki dysk polecasz? Chciałem Samsunga ale drożeje wszystko a kc3000 ma 2 różne pamięci kioxia ale Micron lepszy -
Przez bleidd · Opublikowano
No ale serio ja szukam czysto pragmatycznie, dla mnie auto to narzędzie do jeżdżenia z punktu A do B - im bardziej komfortowo tym lepiej, wyglądać ładnie to może młoda dziewczyna -
Przez brzecol · Opublikowano
PNY ma bardzo dobre karty. Ich RTX 4090 w wersji XLR8 to była jedna z lepszych kart 4090 na rynku. Nie była fabrycznie mocno podkręcona więc wyniki były 1-2% niższe od wszystkich Strixów, itp ale chłodzenie było świetne. Niskie temperatury i wentylatory praktycznie nie wychodziły poza 30%, czyli 1050-1100 obrotów. Nie wiem jak przy Blackwellach, ale jeżeli utrzymali jakość i swoje systemy chłodzenia to mogę szczerze polecić. Oczywiście dla siebie sprawdzałem serię 4090/5090 więc nie wiem jak to wygląda w niższych, ale sama firma to nie jest firma wydmuszka i ma produkty dobrej jakości.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi