Film - co warto obejrzeć?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez marcin2468 · Opublikowano
Cześć Zakupiłem dysk SanDisk Extreme M.2 NVMe PCIe Gen 4.0 - 2 TB, kod producenta SDSSDX3N-2T00-G26 ze względu na jego cenę. Jak teraz przeglądam internet to nigdzie nie ma żadnego testu tego dysku. Czy warto zostawić ten dysk? Czy ma on cache? Dysk nie pod system ale ogólnie pod pliki. Prędkości ze strony producenta: Prędkość odczytu sekwencyjnego 5150MB/s Prędkość zapisu sekwencyjnego 4850MB/s Zapłaciłem za niego ~600 zł Jak coś to zwrócę ten dysk i tyle a może wróci coś innego na amazon (np. 970 evo plus) Pozdrawiam -
Przez Asag · Opublikowano
Ja nie potrafię zrozumieć dlaczego niektórzy mają takie parcie na robienie z Europy jednej "globalnej wioski". Nie podoba mi się w ogóle taki koncept i to nawet nie chodzi o jakieś spory historyczne czy niechęć do innych narodów. Cenię sobie odrębność kulturowo-państwową poszczególnych państw i w życiu nie chciałbym doczekać czasów jakiejś utopii niczym Keine Grenzen jak to kiedyś Wiśniewski śpiewał. Nie przemawia to do mnie w ogóle. I przypomniało mi się. Od 1 stycznia w mObywatel miała się pojawić zakładka "Twoja emerytura". Komuś się to wyświetla? Chciałem z ciekawości sprawdzić co tam jest ale u mnie tego nie ma. Nawet apkę przeinstalowałem. To jeszcze nie weszło czy trzeba to jakoś uruchomić? -
Przez sil3nthunt3r · Opublikowano
+6 do java skills i 40 ias. Nigdy na oczy nie widziałem Chyba że na Maxroll Zwykłe tytki też wystarczają. Zawsze 2 pary jedna na sobie druga w kostce. Co by nie trzeba latać do miasta naprawiać Eteryki zawsze mi jakieś słabe wypadały. -
Przez SuLac0 · Opublikowano
pol roku, bez zadnej "kontrolki" i >10kkm. i na myjnie jeszcze pojechali przy -5 i w ogole zadowolony. jak on smie -
Przez davids80 · Opublikowano
Mam pytanie trochę z innej beczki. Posiadam RTX 5070Ti i chciałbym się odnieść do wskazań w GPU-Z Otóż w trybie Default: Pixell Fill-rate wskazuje: 246,9 GPixel/sec, Texel Fill-rate wskazuje: 720,2 GTexel/sec GPU Clock: 2295 MHz, Memory: 1750 MHz Dafault Clock: 2295 MHz, Memory: 1750 MHz Po zrobieniu UV i delikatnym podniesieniu zegarów, odczyty prezentują się tak: Pixell Fill-rate wskazuje: 190,1 GPixel/sec, Texel Fill-rate wskazuje: 554,4 GTexel/sec GPU Clock: 1703 MHz, Memory: 1938 MHz Dafault Clock: 2295 MHz, Memory: 1750 MHz W zakładce Sensors wszystko niby wygląda OK (GPU Clock, Memory, Power, Voltage) ale w odczycie w Graphics Card: (Pixell Fill-rate, Texel Fill-rate oraz GPU Clock) wskazuje jakbym obniżył wydajność… Co jest nie tak? Moje ustawienia, wskazania czy jeszcze coś innego? Wrzucam screeny (w tle odpalony Dying Light)
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi