Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skończyłem dzisiaj 3 sezon White Lotus. Jeżeli chodzi o całość to bawiłem się naprawdę dobrze (zwłaszcza z pierwszymi dwoma sezonami). Teraz zastanawiam się czy zaczynać najnowszy sezon Koła czasu czy jeszcze przed nim zrobić na szybko Devil May Cry.

Opublikowano

dziś czytałem że będzie kolejny prequel Yellowstone,

po 1883, 1923 czas na 1944

Sheridan ma łeb, budżet właściwie nieograniczony, wojenne losy Duttonów, znając życie to sami wojnę w Europie wygrają ;)  a może i na Pacyfiku  , czekam

• Like 1
Opublikowano
W dniu 12.04.2025 o 10:27, miro napisał(a):

dziś czytałem że będzie kolejny prequel Yellowstone,

po 1883, 1923 czas na 1944

Sheridan ma łeb, budżet właściwie nieograniczony, wojenne losy Duttonów, znając życie to sami wojnę w Europie wygrają ;)  a może i na Pacyfiku  , czekam

Już zaczynają przeginać chyba. Doić krowę aż zdechnie! 

Opublikowano

Dostępny jest już cały trzeci sezon gangów Londynu, napisy profi od Hataków

jak ktoś lubi lektora to tylko AI.

Pierwszy sezon był genialny, drugi taki se, trzeba obadać trzeci..

Opublikowano

zależy która grupa robi, ale czasem ciężko rozpoznać że to AI

a czyta głosem profi lektora , dobre AI nawet czyta z " emocjami "  jak ktoś nie wie, to się nei skapnie, ale tak jak piszę, zależy od grupy scenowej, zarąbiste relki robiło PSiG, ale niestety im wjechali na chatę...

do synezatorów nie ma co porównywać, bo to jak napisy od hataków a zrobione translatorem

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
W dniu 12.04.2025 o 12:35, Send1N napisał(a):

Pogubić się można w tym "universum" mieszają czasowo tak że głowa pęka z tego co czytam i co słyszę od znajomych xD dobrze że się za to nie brałem :E 

Powiem Ci że też przed tym drżałem :E Ale w końcu się zabrałem i nie żałuję ani minuty, obecnie jestem na bieżąco, czyli 1923 s.2 ;) 

• Like 1
Opublikowano

Trzy pierwsze odcinki Black Mirror to straszna kiszka. Z trzecim na czele, gdzie twórcy za wszelką cenę chcieli mieć lesbijski romans z murzynką w klimacie starych filmów, więc na kolanie napisali jakąś absurdalną historię, żeby to wcisnąć. Porażka.

Na szczęście odcinek czwarty zmywa nieco niesmak po poprzednich, zdecydowanie najlepszy epizod, bardzo dobry sam w sobie. Nostalgia wjeżdża miejscami mocno, zwłaszcza jak na koniec poleciał kawałek z Wipeouta.

Opublikowano

Nie przejrzałem całego wątku, ale w ostatnich postach nikt nie wspomniał o Bosch:Legacy.

W czwartek wypuszczą 2 ostatnie odcinki 3 sezonu, które będą zwieńczeniem całej serii. Szkoda, bo to był dobry procedural, a Amazon oficjalnie nie przedłużył produkcji ze względu na wysokie koszty - co nie przeszkodziło w wydaniu takich wybitnych dzieł jak Pierścienie Władzy czy ostatnio G20.

Opublikowano
W dniu 11.04.2025 o 13:31, Harddrinkingman napisał(a):

Skończyłem dzisiaj 3 sezon White Lotus. Jeżeli chodzi o całość to bawiłem się naprawdę dobrze (zwłaszcza z pierwszymi dwoma sezonami). Teraz zastanawiam się czy zaczynać najnowszy sezon Koła czasu czy jeszcze przed nim zrobić na szybko Devil May Cry.

Devil my Cry jest słaby , wiem bo obejrzałem ale umęczyłem się (za wyjątkiem jednego odcinka który jest w innej stylistyce) 

4 godziny temu, miro napisał(a):

Dostępny jest już cały trzeci sezon gangów Londynu, napisy profi od Hataków

jak ktoś lubi lektora to tylko AI.

Pierwszy sezon był genialny, drugi taki se, trzeba obadać trzeci..

no wlasnie, 1 sezon obejrzalem i sie mnie podobał, o drugim słyszalem ze słabszy wiec wstrzymalem sie z oglądaniem i teraz nie wiem, moze ktos kto widział 1 i 2 sezon napisze z czasem pare słów