AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu W dniu 26.11.2025 o 02:03, Kakarotto napisał(a): @ODIN85 Raczej nie, choć raczej tak. "Schudła" na twarzy. Być ładnym i się tak oszpecić... nie wiem czym to jest spowodowane, czy faktycznie strzępkiem mózgu czy ogólnym stereotypom że kobieta bez "lifitingu" jest brzydka.
j4z 941 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Głupio by wyszło jakby okazało się, że naciskami osób, które stoją nad nią. Nie wiadomo co tam się dzieje.
miro 706 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu a ja właśnie zarzuciłem klasykę w 1080p, wciąż tak samo zajedwabisty
bourne2008 1 206 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 6 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a): Być ładnym i się tak oszpecić... nie wiem czym to jest spowodowane, czy faktycznie strzępkiem mózgu czy ogólnym stereotypom że kobieta bez "lifitingu" jest brzydka. W USA jest moda na odsysanie tłuszczu z policzek, ot i cała filozofia. A to że baby doczepiają do tego swoje feministyczne pierdololo to już ich problem. https://joemonster.org/art/70902/Slawne_kobiety_przed_i_po_operacjach_plastycznych Edytowane 5 godzin temu przez bourne2008
poszukiwaczGPU 90 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu "Przyjaciele" S1 obejrzany. Jak mówiłem wcześniej kiedyś trafiałem na losowe odcinki w TV (jak się jeszcze TV oglądało po szkole ) i jakiś szczególnych uczuć do tego serialu nie czułem. Natomiast oglądany teraz z perspektywy 30latka jestem zachwycony. Gorąco polecam jeśli ktoś się waha, oczywiście tylko i wyłącznie z napisami. 9/10. Po zastanowieniu ruszam z "Odwróceni. Ojcowie i córki" (2019). Pierwszy sezon był naprawdę dobry, szczególnie po lekturze "Alfabet mafii". Ale kiedy to było. 1
j4z 941 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 10 minut temu, poszukiwaczGPU napisał(a): "Przyjaciele" Ja po czasach telewizji obejrzałem całość już dwa razy. xd 1
bleidd 484 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ja miałem awersję do Przyjaciół bo żyłem w przekonaniu, że to taki przaśna, głupiutka amerykańska komedyjka z dawnych lat. Ale obejrzałem całość i to najlepszy sitcom jaki powstał Teraz taki humor już by nie przeszedł, wszystko musi być grzeczniutkie. Nie żeby oni lecieli po bandzie ale nawet takie motywy jak gruba Monika, ojciec Chandlera-Drag Queen czy całkiem sporo gagów i żartów jadących po stereotypach. Ale by był teraz ból dupska Julek na Twixterze Same żarty proste ale nie prostackie. I brak dzieci Syndrom wielu komedii -> nie ma pomysłu na dalsze odcinki to bach! dzieci! i mamy teraz "śmieszne" perypetie bohaterów, którym dzieci zmieniają życie i hoho jaka zabawa. Ale i tak największa siła serialu to postaci - to nie tylko kukiełki, które mają odgrywać zabawne scenki, każda postać miała jakiś charakter, swoje słabości, marzenia, dziwactwa i lęki. Jak każdy. 1
Rekomendowane odpowiedzi