Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 26.11.2025 o 02:03, Kakarotto napisał(a):

@ODIN85 Raczej nie, choć raczej tak. "Schudła" na twarzy. :lol2:

Być ładnym i się tak oszpecić... nie wiem czym to jest spowodowane, czy faktycznie strzępkiem mózgu czy ogólnym stereotypom że kobieta bez "lifitingu" jest brzydka.

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a):

Być ładnym i się tak oszpecić... nie wiem czym to jest spowodowane, czy faktycznie strzępkiem mózgu czy ogólnym stereotypom że kobieta bez "lifitingu" jest brzydka.

W USA jest moda na odsysanie tłuszczu z policzek, ot i cała filozofia. A to że baby doczepiają do tego swoje feministyczne pierdololo to już ich problem.

https://joemonster.org/art/70902/Slawne_kobiety_przed_i_po_operacjach_plastycznych

Edytowane przez bourne2008
Opublikowano

"Przyjaciele" S1 obejrzany. Jak mówiłem wcześniej kiedyś trafiałem na losowe odcinki w TV (jak się jeszcze TV oglądało po szkole :E) i jakiś szczególnych uczuć do tego serialu nie czułem. Natomiast oglądany teraz z perspektywy 30latka jestem zachwycony. Gorąco polecam jeśli ktoś się waha, oczywiście tylko i wyłącznie z napisami. 9/10.

Po zastanowieniu ruszam z "Odwróceni. Ojcowie i córki" (2019). Pierwszy sezon był naprawdę dobry, szczególnie po lekturze "Alfabet mafii". Ale kiedy to było. 

• Upvote 1
Opublikowano

Ja miałem awersję do Przyjaciół bo żyłem w przekonaniu, że to taki przaśna, głupiutka amerykańska komedyjka z dawnych lat. Ale obejrzałem całość i to najlepszy sitcom jaki powstał :P Teraz taki humor już by nie przeszedł, wszystko musi być grzeczniutkie. Nie żeby oni lecieli po bandzie ale nawet takie motywy jak gruba Monika, ojciec Chandlera-Drag Queen czy całkiem sporo gagów i żartów jadących po stereotypach. Ale by był teraz ból dupska Julek na Twixterze :P

Same żarty proste ale nie prostackie.

I brak dzieci :P Syndrom wielu komedii -> nie ma pomysłu na dalsze odcinki to bach! dzieci! i mamy teraz "śmieszne" perypetie bohaterów, którym dzieci zmieniają życie i hoho jaka zabawa.

Ale i tak największa siła serialu to postaci - to nie tylko kukiełki, które mają odgrywać zabawne scenki, każda postać miała jakiś charakter, swoje słabości, marzenia, dziwactwa i lęki. Jak każdy.

• Upvote 1
Opublikowano

Bardzo mało oglądam, ale najlepszy "serial" jaki ostatnio oglądałem i oglądam, to: 

Tak wyglądało życie chłopa ~1.5 roku temu 

A teraz buja się własnym Kei Vanem po Tokyo, 

To mini autko jest jego nowym domem. Fajnie pokazana Japonia, pozytywny gościo i jego życie.