Kadajo 7 640 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Ja właśnie kończę 4 sezon Knight Ridera... A-Team lepsze 1
j4z 989 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Kiedy zacząłeś? Właśnie wybierałem między Drużyną, a Nieustraszonym.
Kadajo 7 640 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu A parę miesięcy temu, ale ja oglądam nieregularnie wiec. Raz jednego dnia po 6 odcinków potrafiłem obejrzeć aby potem znowu pol miesiąca nic nie ogladac.
Send1N 4 563 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 4 godziny temu, j4z napisał(a): Kiedy zacząłeś? Właśnie wybierałem między Drużyną, a Nieustraszonym. Ty się weź za robotę a nie tylko oglądasz seriale,filmy i słuchasz muzyki rozwalony na kanapie Oba są warte obejrzenia, klasyki lat 90tych z naszej polskiej telewizji razem po X-files to właśnie te dwa utkwiły mi w pamięci jak jako dziecko oglądałem z rodzicami lub dziadkami w obu główną role odgrywają czarne niezniszczalne niczym czołg samochody może wydawać się to zabawne ale miało swój urok Co do Knigh Ridera nie oglądaj tylko Remake z 2008, szkoda czasu. Edytowane 6 godzin temu przez Send1N
ODIN85 3 606 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu MacGyver jeszcze musi wlecieć i Zaginiony w czasie 1
j4z 989 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) No najbardziej w pewnym momencie chciałem McGyvera sprawdzić, ale serialu nie znalazłem z lektorem, same filmy. Z innej beczki, bardzo chciałbym obejrzeć skróconą, zremasterowaną wersję Tsubasy. Było chyba coś takiego w 2008, ale nie w Polsce. (Edit: Road to 2002 to było jednak.) W Polsce później był remake, ale to już nie to samo. Z jeszcze innej beczki, obejrzałem pierwszy sezon Jim Wie Lepiej. Nawet spoko się oglądało, choć wolałbym Diabli Nadali, ale znowu nigdzie nie ma. Robota to głupota, picie to jest życie. Edytowane 5 godzin temu przez j4z 1
Kadajo 7 640 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu MacGyver mam już przygotowanego, jest następny w kolejce 1
Rekomendowane odpowiedzi