ODIN85 5 321 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września W dniu 21.09.2026 o 04:59, Pentium D napisał(a): Jednak wyszło inaczej niż się spodziewałem. Lekki niedosyt. Szkoda że nie poszli w motyw Ukraiński. To by był mocny cios
Pentium D 2 052 Opublikowano Piątek o 11:55 Opublikowano Piątek o 11:55 (edytowane) Nie było co oglądać to sobie Squid Game sezon 2 i 3 obejrzałem. Aż mnie plecy bolą od oglądania bo wczoraj wczoraj 3 odcinki a dzisiaj 11 z czego 7,5 leżąc Fajnie że jest nie tylko zabijanie, ale można też poznać historię kilku postaci i ich motywowania. Ładna ta młoda 222 Końcówka sugerowała, że może być 4 sezon, ale już potwierdzone że nie będzie. Tak czy inaczej historia jest kompletna. Edytowane Piątek o 11:56 przez Pentium D
Oldman 645 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) strefa gangsterów sezon 2 to nie jakiś sztos ale daje radę, mozna obejrzeć jednym okiem do obiadu. ze starszych produkcji rzuciłem też okiem na BROTHERHOOD ogólne wrażenie pozytywne ale strasznie dużo politycznej gadki w tym serialu a konkretnej akcji niewiele (serial opiera sie bardziej na dialogach) wiec w połowie 1 sezonu zaczął mnie już mocno usypiać ale ludziom którzy lubią takie seriale moze sie podobać. Edytowane 14 godzin temu przez Oldman
Pavel87 957 Opublikowano 56 minut temu Opublikowano 56 minut temu Ja zacząłem oglądać polski serial "Krucjata", całkiem fajnie się ogląda. Taki trochę kryminał w stylu skandynawskim
tgolik 927 Opublikowano 40 minut temu Opublikowano 40 minut temu Uwielbiam polskie seriale kryminalne. Jest ich kilkadziesiąt i polecam wszystkie. Kilka z nich jest słabszych kilkanaście wybitnych.
Rekomendowane odpowiedzi