ODIN85 660 Opublikowano Czwartek o 15:56 Opublikowano Czwartek o 15:56 Póki co długie i nudne wprowadzenie. Oby gry dowiozły.
miro 166 Opublikowano Czwartek o 16:07 Opublikowano Czwartek o 16:07 (edytowane) to samo, oglądam drugi odcinek i nie jest dobrze.. na filmwebie średnia 2.8 myślałem że po takim czasie koreańce dopieszczą temat, znowu szczęki będą walić o podłogę przy oglądaniu, a tu hmm Edytowane Czwartek o 16:10 przez miro
ODIN85 660 Opublikowano Czwartek o 16:49 Opublikowano Czwartek o 16:49 Oni mają problem z tymi drugimi sezonami. W sumie to tylko Alice in Borderland zagrało a cała reszta lipa. To się niby jako tako ogląda ale oczekiwania były większe. Nie oglądałem trailerów to może czymś zaskoczą.
AndrzejTrg 389 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Przykimało mi się na ostatnim odcinku...to będzie podzielone na dwie części? Bo tak ogólnie to chyba dawno nie widziałem tak daremnego drugiego sezonu serialu...
Harddrinkingman 5 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Te negatywne opinie powyżej dotyczą Squid Game?
ODIN85 660 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Ja tam tylko dwa epy obejrzałem i jest słabo. Reszta jutro.
miro 166 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu słabo to jest delikatnie powiedziane. słabe to bardzo dla mnie pan
Stjepan 508 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Obejrzałem Secret Level, są słabsze i mocniejsze odcinki, ten z W40k niezły oraz jeszcze kilka innych, oglądam teraz Arcane sezon 2, nie jest źle, jest klimat.
GordonLameman 859 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Squid Game 2 8/10. Tylko musicie mieć na uwadze, że to nie serial akcji, a nieco więcej psychologii teraz będzie. Dodatkowo - może być trudny do przełknięcia, jeśli ktoś nei jest przyzwyczajony do koreańskiego sposobu mówienia/gry aktorskiej.
lamparcicho 464 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Całkiem fajny, lekki serial. Kiedy emitowali go na C+ dobrych parę lat temu to oglądałem z doskoku i niewiele pamiętam. Zrobiony w stylu, jaki ostatnio lubię oraz preferuję - jeden odcinek, jedna historia. Seriale od paru lat poza nielicznymi wyjątkami przestały mnie bawić a zaczęły nudzić. Czasy, kiedy mogłem i miałem ochotę obejrzeć jeden sezon przez weekend raczej już nie wrócą. Wolę zobaczyć jakiś jeden dobry film raz na tydzień i jestem "nasycony" Zastanawiam się nad tym nowym "Dexterem" ale to kiedyś może bo Mentalista pewnie mi zajmie czas do Wielkanocy a nie lubię mieszać A jak dobrze pójdzie to do końca 2025 wyrobię się z czekającym na mnie klasykiem: 2
poszukiwaczGPU 24 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @lamparcicho klasyka Za mną chodzi Żar Tropików (1991) - Floryda, upał, rozpięte hawajskie koszule. Na zimne miesiące jak znalazł
Rekomendowane odpowiedzi