Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

to samo, oglądam drugi odcinek i nie jest dobrze..

na filmwebie średnia 2.8

myślałem że po takim czasie koreańce dopieszczą temat, znowu szczęki będą walić o podłogę przy oglądaniu, a tu hmm

Edytowane przez miro
Opublikowano

Squid Game 2 8/10.

Tylko musicie mieć na uwadze, że to nie serial akcji, a nieco więcej psychologii teraz będzie.

Dodatkowo - może być trudny do przełknięcia, jeśli ktoś nei jest przyzwyczajony do koreańskiego sposobu mówienia/gry aktorskiej. 

Opublikowano

mentalista.jpg

Całkiem fajny, lekki serial. Kiedy emitowali go na C+ dobrych parę lat temu to oglądałem z doskoku i niewiele pamiętam. Zrobiony w stylu, jaki ostatnio lubię oraz preferuję - jeden odcinek, jedna historia. Seriale od paru lat poza nielicznymi wyjątkami przestały mnie bawić a zaczęły nudzić. Czasy, kiedy mogłem i miałem ochotę obejrzeć jeden sezon przez weekend raczej już nie wrócą. Wolę zobaczyć jakiś jeden dobry film raz na tydzień i jestem "nasycony" ;) 

Zastanawiam się nad tym nowym "Dexterem" ale to kiedyś może bo Mentalista pewnie mi zajmie czas do Wielkanocy a nie lubię mieszać :E 

A jak dobrze pójdzie to do końca 2025 wyrobię się z czekającym na mnie klasykiem:

MV5BY2FmZWMxNWMtNTVkZC00ZTcwLTgyMjAtZjJl

<3 

• Like 2