Jaki serial obecnie oglądacie?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
On nie jest debilem. Po prostu za bardzo uwierzył w ten kanał Jufesa, tam jest taka nagonka na AMD dosłownie jakby 9800x3d to był 1000x słabszy od 14900k(wyszukany egzemplarz testowy 1 z 20 który robi 6.2Ghz z pamiecia na 8000mhz z cl 34) i takie to porwnania, ze czasami przy tescie zapomina wlaczyc cieni na intelu i jest wiecej fps. .. Po prostu @wallecjak Ci mowie, ze jest ok, to uwierz a nie doszukuj sie czegos tam Bądź jak A nie jak Na prawde, no nie wiem jak Ci to wytłumaczyc, moze on tą Aide odpalał z pendriv'a albo cos -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
D4 to dopiero żerowanie;) w tym na na dodatkach. Jak kupiłeś gówniany jak ja np za kolejny płacisz full opcje. (nie wiedziałem że będzie do d... bo bym nie kupił) POE2 raz zapłaciłem 120zl w tym masz już coiny do kupienia tabów do handlu - które w poe1 jak chciałeś na serio grac i tak kupowałeś. D4 300zł na start plus dodatek chyba 170zł, teraz chcą 170zł. Nie żałuje 300zł za podstawkę d4 bo się nagrałem ale tu się bardzo mylisz która gra żeruje:) Co do tego że poe1 było przełomem to prawda, ale D4 jakoś nie wnosi nic nowego, poe2 jest nową wersją bardzo sprawdzonej gry - różni się bardzo bo poe1 mi nie przypadło do gustu za bardzo nigdy Wczesny dostęp ale stan gry lepszy niż np taki Stalker 2 czy inne podobne długo po premierze. Akurat w D4 stan techniczny bardzo dobry, tłumaczenia, filmy. Ja tu na pewno z 300h pograłem ale ta gra się cofa wg mnie w rozwoju - coraz łatwiejsza się robi. POE2 też łatwiejsza się robi ale tu na plus bo wg mnie była na start za trudno i wolna -
Przez wallec · Opublikowano
Sorry my man, ja to po prostu czuje jak używam eksploatora plików/internetu/programów, że one się doczytują. AMD: Klatka 1: Klatka 2: Klatka 3: I brakuje jeszcze klatki 4 z "results". Dodatkowo widzę, że masz fajnie skofigurowany windows tj. wyłączone animacje, nawet nieźle to działa. Intel Klatka1: Klatka 2: -
Przez lesiu155 · Opublikowano
O PRZEPRASZAM SZANOWNEGO MECENASA, KŁANIAM SIĘ W PAS -
Przez Send1N · Opublikowano
wrzuć po prostu screena z programu po wybraniu dysku systemowego w pozycji "dysk"
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi