BIG FORMAT GAMING DISPLAYS - dyskusja o dużych ekranach w roli monitora
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Tak to tak, przy odsprzedaży mniej stracisz. Mi to obojętne jeśli chodzi o finanse. -
Przez lokiju · Opublikowano
Nie wiem ile w tym prawdy ale ponoć już przestali. Niektórzy dalej się łudzą, że to tylko dotyczy DDR5. Na tych grupach na FB co im ciągle drogo dalej żyją w iluzji. -
Przez ghostdog · Opublikowano
Z końcem roku MTV idzie do piachu. Choć w czasach popularności MTV mało było tam ciężkiej muzy, to duży plus za Headbangers Ball i MTV Unplugged. -
Przez marko · Opublikowano
Po pierwsze jak zaczynają się ciężkie warunki i widać, że ciężarówki nie mogą podjechać, to nie wyprzedza się ciężarówką. Lewy pas zostaje tylko dla osobówek, bo je dosyć łatwo usunąć. Proste jak budowa cepa. Najciekawsze jest to, że na zachodzie nawet w zwykłym korku nikt nie ładuje się ciężarowym na lewym pasie. A jak spotkasz jakiegoś idiotę ciężarówką na lewym, to oczywiście jest na polskich, rumuńskich albo węgierskich tablicach rejestracyjnych. Co do sytuacji na S7, to już widziałem posty "BEV jest idealne, można nocować w aucie, a nie truć się w aucie spalinowym". No i tak sobie pomyślałem o koledze z 14% baterii -
Przez Dimazz · Opublikowano
dziwne. Na przypływach często lecą tylko musisz repe duriela wbić na maxa. Ja już mam chyba wszystkie potrzebne runy do mythiców. Nie wiem bo już mam wszystkie takie itemki. A lącznie okolo 14 mitycznych i sam gram. 6xBAC na pewno. Worek z goblinem podobno jest jeden na postać ale to sie robi we 4 każdy uruchamia i dzieki temu masz 20 mitycznych itemków i 4 iskry Za 30 min jest aszawa idź po dainiy i pieczęcie. Daniny mityczne na pewno polecą a i może pieczęć na goblina Runy możesz zdobywać z daniną run jak masz repe andariel to leci dużo
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi