BIG FORMAT GAMING DISPLAYS - dyskusja o dużych ekranach w roli monitora
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Camis · Opublikowano
Dajcie mu w końcu tą nagrodę Nobla, w pełni zasługuje!11 Gołąbek pokoju DONALD TRUMP DONALD TRUMP -
Przez Pentium D · Opublikowano
Zejdzie mi się w tej grze bo ciągle zabawa wybuchowymi, ogniem i itp i ginę. -
Przez hubio · Opublikowano
Nie - niechęć do Ukraińców u PEWNEJ GRUPY Polaków wynika z tego, że sami są niedowartościowani, nie wiedzie im się w życiu albo są głęboko sfrustrowani i chcąc poczuć się lepszymi atakują Ukraińców. Ile było przypadków, że najczęściej, podpity Polak zaatakował Ukraińca bo usłyszał ten język. A ile niezgłoszonych przypadków bo Ukraińcy będąc w obcym państwie bardzo często dają sobie spokój. Ile filmików jest na YT jak np pijany polski pasażer atakuje Ukraińskiego taksówkarza? Owszem są przypadki przestępstw wśród Ukraińców ale porównajmy to do statystyk w krajach skandynawskich czy Niemczech i Francji jaki procent imigrantów odmiennych kulturowo popełnia przestępstwa. I będzie obraz całości. Odsetek przestępstw popełnianych przez Ukraińców podejrzewam jest niższy niż przez Polaków. Wiadomo - nie powinno być ani jednego bo korzystają z naszej gościny, ale życie nigdy nie jest idealne. Osobiście znam parę osób co mają niechęć do Ukraińców - obie te osoby to alkoholicy. Jedna ogromne problemy finansowe. Druga osoba - totalna odklejka. Znam też Ukraińców w sklepach, kurierów, taksówkarzy itp i NIGDY złego słowa bym o żadnym nie powiedział. Zawsze bardzo mili i uczynni. Wracając w nocy komunikacją miejską Ukraińcy zachowują się jak należy. Za to polskie podpite bydło się awanturuje. To jest ten sam schemat co był w czasach niewolnictwa w USA. Podpity biały z klasy najniższej wyżywał się na czarnych bo to było jedyne w czym mógł być wg swojego mniemania "lepszy". Oczywiście nie był, ale się za takiego uważał. I takie mam zdanie. Natomiast duża część wyborców w Polsce to są właśnie podpici alkoholicy z zakładów i oni zagłosują na brauna jeśli KO natychmiast nie zróżnicuje Ukraińców względem Polaków. Np dając im zamiast 800+, 400+ czy jakiś specjalny dodatek dla najmniej zarabiających Polaków. Ale to już kwestia polityki i zyskania elektoratu, a nie ocena moralna. Bo z punktu widzenia etyki Ukraińcy są bardzo ok. -
Przez Karister · Opublikowano
Dobra, już po naradach wojennych. Zapowiada się ciekawie i drogo. Pan Bartek Chojnacki mocno naciska na bass trapy od Artnovion z powodu możliwości ich kalibracji. Może i ma to sens, patrząc po ludziach, którzy - niezadowoleni efektami - zwracają te szerokopasmowe zaraz po zakupie. W kwestii dyfuzorów najtańsze, co poleca to MegaAcoustic Skyfuser29 oraz QRD 2D 7N. Bardzo dobrze się wypowiadał o Vicoustic Multifuser Wood MK II 36. Bluetone ujdzie w tłoku, ale nie poleca. Absolutny top to znowu Artnovion, ale nie naciskał na nie. Natomiast, biorąc pod uwagę ich fancy design oraz możliwość wyboru koloru z palety RAL, mam pewne domysły, z których najchętniej skorzysta Pani projektantka wnętrz. Podobają mi się też kolorowe filce PET w kształcie heksagonów. Myślę, że ułoży się z tego jakiś ozdobny wzór tu u ówdzie plus nieco LEDów. Może za jakieś dwa tygodnie będą pierwsze wizualizacje. -
Przez Bono_UG · Opublikowano
Takie głupie pytanie, a jak ręcznie wpiszesz adresy w guestach, to idzie się połączyć czy nie?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi