Audyty obywatelskie / Konfitura i inne - "Prowokacje policji"
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TheMr. · Opublikowano
Jego syn kupił sporo ropy dwa dni przed atakiem, kto dostał info ten dostał -
Przez serwal4 · Opublikowano
A ja jestem dumny z Użytkownika @Katystopej! Jedno jest pewne - wśród Opli z tej czy innej moto blabli to to Astrze wciąż będzie daleko do tytułu najmniej szczęśliwego zakupu Opla w życiu Trofeum nie oddam! -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Pomyłka. co to za auto z takim dziwnym rozmiarem opon? -
Przez diki · Opublikowano
Cześć, Szukam pomocy w dobraniu komputera do około 6000 zł (w razie czego mogę jeszcze dorzucić jakieś 200–300 zł, jeśli będzie to miało sens). Komputer będzie głównie do CS2, ale chciałbym też żeby dało się komfortowo pograć w nowsze tytuły. Gram na 1080p i zależy mi przede wszystkim na dobrej płynności i stabilnych FPS. Wiem, że w CS2 ważny jest głównie procesor i wydajność CPU przy niskiej rozdzielczości. Nie mam też dużego doświadczenia w składaniu komputerów, dlatego najlepiej gdyby była opcja: złożenia komputera w sklepie aktualizacji BIOS / sterowników instalacji systemu (to ewentualnie mogę zrobić sam) podstawowej diagnostyki i testów po złożeniu Może być też jakiś sensowny gotowiec, jeśli faktycznie opłaca się w tym budżecie. Nie mam żadnych części ze starego PC – potrzebuję całą jednostkę. Jeśli możecie, to wrzućcie: propozycje zestawu z części ewentualnie polecane gotowe komputery Z góry dzięki za pomoc -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Dla mnie FG 3x jest optymalne, wyzej juz lipa Ale tak jak mowie jak nie ma bazowego 100fps to nawet nie wlaczam tego.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi