ODIN85 4 926 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Ciężarówka jest praktycznie od początku. 6 minut temu, STALKER napisał(a): O kurna tira dali? Haha .
bbandi 602 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca W to się gra właśnie dla tych "głupotek" jak masz dośc normalnych gier.
aureumchaos 717 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Masy sluchaja PoPu - nie powiedzialbym, ze to oznacza ze pop jest dobry - jest bardziej dostepny i latwy w gwizdaniu, nic nie wymaga od sluchacza... Takie gry jak DS niestety wymagaja troche od grazcza wiec zazywczaj nie trafiaja do mas, dla mas jest Fortnite etc. 1 1
aureumchaos 717 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca (edytowane) Jestem w pacy 8 minut temu, ODIN85 napisał(a): Demo już dostępne wait, jakie demo? Chuda dziewka? Edytowane 18 Marca przez aureumchaos
Phoenix. 7 022 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca https://www.ppe.pl/news/404281/valve-przyczynilo-sie-do-piractwa-death-stranding-2-hit-kojimy-wyciekl-na-pc-dzien-przed-premiera.html 1
ODIN85 4 926 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca 6 minut temu, aureumchaos napisał(a): Jestem w pacy wait, jakie demo? Chuda dziewka? . 1
aureumchaos 717 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca (edytowane) Kupilem deluxe czekam na delux czwartek Cytat Choć piracka wersja pozwala na zabawę przed czasem, gracze korzystający z nielegalnego źródła zderzą się z "chiralną barierą". Death Stranding 2 opiera się na asynchronicznym trybie multiplayer, który pozwala budować drogi, mosty i schrony wspólnie z tysiącami innych osób. Bez połączenia z oficjalnymi serwerami, świat gry staje się znacznie bardziej surowy, pusty i - paradoksalnie - pozbawiony sensu, który przyświecał twórcy przy projektowaniu idei łączenia ludzi. i dobrze im tak Edytowane 18 Marca przez aureumchaos 2
aureumchaos 717 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca .... dopiero o 17.00 w domu bede.... o zgrozo...
Jaycob 2 745 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Ja już pobieram. Mam nadzieję, że optymalizacja nie leży. Dziwi mnie tylko ten brak przedpremierowych testów. W dniu 18.03.2026 o 12:26, aureumchaos napisał(a): i dobrze im tak Dokładnie - granie w to bez trybu online to tylko połowa zabawy. 1
aureumchaos 717 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca No ja juz od wczoraj mam na dysku. Szczerze to bardzo by m sie zdziwil gdyby byly problemy z optymalizacja, DS1 byla mega dobrze zrobiona i tu czuje bedzie podobnie nawet z RT. 1
DITMD 1 343 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Mam i ja Idę zaraz na rower, jak wrócę, to obadam, a potem będę sobie grał naprzemiennie, trochę CD, trochę DS2. 1
caleb59 2 337 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Najgorsze co może być to grać naprzemiennie, kompletnie rozwala to klimat i wczucie się w obie gry. 3
DITMD 1 343 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Jak grasz kilka godzin w jedną grę, a potem w drugą, raczej wiesz, o co chodzi i jesteś na bieżąco. Inaczej jeśli tylko liźniesz trochę jednej, a potem drugiej, i nie ogarniasz ocb w obydwu tytułach.
ODIN85 4 926 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Teraz, DITMD napisał(a): Jak grasz kilka godzin w jedną grę, a potem w drugą, raczej wiesz, o co chodzi i jesteś na bieżąco. Inaczej jeśli tylko liźniesz trochę jednej, a potem drugiej, i nie ogarniasz ocb w obydwu tytułach. Tu to się akurat sprawdzi bo w Cd nie ma fabuły a tu jest wybitna. W innym wypadku to nie ma sensu
DITMD 1 343 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca (edytowane) 7 minut temu, ODIN85 napisał(a): Tu to się akurat sprawdzi bo w Cd nie ma fabuły a tu jest wybitna. W innym wypadku to nie ma sensu Ty przelatujesz przez gry w błyskawicznym tempie, zostawiając połowę ich contentu nietkniętą, olewając poboczne zadania powiązane z fabułą. I tak nigdy nie masz pełnego obrazu danego tytułu, bo po prostu go nie przechodzisz w pełni. To ma sens? Edytowane 19 Marca przez DITMD
ODIN85 4 926 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 3 minuty temu, DITMD napisał(a): Ty przelatujesz przez gry w błyskawicznym tempie, zostawiając połowę ich contentu nietkniętą, olewając poboczne zadania powiązane z fabułą. I tak nigdy nie masz pełnego obrazu danego tytułu, bo po prostu go nie przechodzisz w pełni. To ma sens? Ma. 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): Ciekawe czy ktoś pamięta co było w 1 części Jest przypomnienie.
Kadajo 9 968 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Ja cały czas rozkminiam czy grac w Director's Cut czy nie Akurat ogrywam Delte to czemu by odrazu nie przeskoczyć do nowożytnego tworu Kojimy
Jaycob 2 745 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Nie grałem, ale obiło mi się o uszy, że Director's Cut jest mocno uproszczone przez gadżety ułatwiające kurierkę. Nie mam jednak pojęcia, czy rozbudowali wątki fabularne.
Kadajo 9 968 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca No właśnie zdania są podzielone i część mówi żeby za pierwszym razem grac w oryginalną wersje.
Rekomendowane odpowiedzi