RTXnietylko4060tiUSER 489 Opublikowano 1 Października 2025 Opublikowano 1 Października 2025 (edytowane) @Tomek_ITH Nie martw sie, wiele nie tracisz. RT w yotei jest mocno ograniczone, nie wprowadza znaczacych zmian. Edytowane 1 Października 2025 przez RTXnietylko4060tiUSER 1
Phoenix. 5 170 Opublikowano 1 Października 2025 Opublikowano 1 Października 2025 Globalna iluminacja czyli jeden z lepszych efektów RT jaki można użyć nie wprowadza znaczących zmian 🤣 Ten sam efekt jest w nowym asasynie i robi sporą różnicę tam gdzie ma robić.
@MUZ 111 Opublikowano 1 Października 2025 Opublikowano 1 Października 2025 (edytowane) @RTXnietylko4060tiUSERTy pracujesz w Ubisoft czy co? bo coś zbyt negatywnie do Yotei nastawiony jesteś idź do szefa i mu powiedz, że Yotei jest lepszą grą niż Shadows i że tak mówi forum it hardware Edytowane 1 Października 2025 przez @MUZ
RTXnietylko4060tiUSER 489 Opublikowano 1 Października 2025 Opublikowano 1 Października 2025 (edytowane) @Phoenix. A widziales porownanie u DF? Jak na moje oko to nie jest wielki game changer, nie wprowadza az tak duzych zmian w oprawie by isc w 30FPS na bazowym modelu. 15 minut temu, @MUZ napisał(a): @RTXnietylko4060tiUSERTy pracujesz w Ubisoft czy co? bo coś zbyt negatywnie do Yotei nastawiony jesteś idź do szefa i mu powiedz, że Yotei jest lepszą grą niż Shadows i że tak mówi forum it hardware podobno o północy z 2 na 3.10, więc tacy jak ja co muszą w piątek wcześnie wstać do pracy, zagrają dopiero w piątek pod wieczór : ) Nie jestem negatywnie nastawiony, po recenzjach raczej pozytywnie. Ogladalem material u DF i stad moj wniosek. Edytowane 1 Października 2025 przez RTXnietylko4060tiUSER
Vulc 2 277 Opublikowano 1 Października 2025 Opublikowano 1 Października 2025 20 godzin temu, Phoenix. napisał(a): Ta gra ma najmniej bzdetnych zapychaczy z wszystkich duzych gier z otwartym swiatem i przynajmniej za te bzdety masz rozwoj postaci, a nie listy do czytania i pierdylion znajdziek nikomu niepotrzebncyh Akurat to równie dobrze może być wada, bo jeśli kogoś znudzi kolejne cięcie bambusa czy kąpanie się w sadzawce, musi i tak to robić, żeby wzmocnić kluczowe cechy postaci. Mnie nudziło, choć faktem jest, że nie ma tyle tego nasrane co w przeciętnej grze Ubi. Nie czarujmy się jednak, to są te same elementy. Nie ma powodu stosować więc taryfy ulgowej. 1
@MUZ 111 Opublikowano 1 Października 2025 Opublikowano 1 Października 2025 (edytowane) 20 godzin temu, Phoenix. napisał(a): Ktos wie o ktorej startuje gra?? wygląda na to, że dziś po północy (00:01) ------------------------------------------------------------------------ Famitsu dało 9/10/10/10 ———> 39/40 Edytowane 1 Października 2025 przez @MUZ 1
Phoenix. 5 170 Opublikowano 1 Października 2025 Opublikowano 1 Października 2025 1 godzinę temu, Vulc napisał(a): Akurat to równie dobrze może być wada, bo jeśli kogoś znudzi kolejne cięcie bambusa czy kąpanie się w sadzawce, musi i tak to robić, żeby wzmocnić kluczowe cechy postaci. Mnie nudziło, choć faktem jest, że nie ma tyle tego nasrane co w przeciętnej grze Ubi. Nie czarujmy się jednak, to są te same elementy. Nie ma powodu stosować więc taryfy ulgowej. No to czy kogos to nudzi czy nie to juz kwestia indywidualna i nie twierdze, ze kazdemu to przypasuje, jednak w zalewie open worldow te aktywnosci to i tak promil tego co serwuja inne gry. 1 godzinę temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał(a): A widziales porownanie u DF? Jak na moje oko to nie jest wielki game changer, nie wprowadza az tak duzych zmian w oprawie by isc w 30FPS na bazowym modelu. Twoim tokiem rozumowania kazdy efekt RT mozna splycic bo jest mala roznica Wiem jak wyglada GI i wiem co robi i nadal podtrzymuje , ze jest to najlepszy efekt jaki mozna wsadzic do gry z pojedynczych rzeczy, a efekty iwdac golym okiem tylko trzeba tez wiedziec na co GI wplywa.
RTXnietylko4060tiUSER 489 Opublikowano 1 Października 2025 Opublikowano 1 Października 2025 (edytowane) @Phoenix. Na materiala DF te RTGI nie sprawiaja ze gra wyglada diametralnie lepiej, sorry Nie twierdze ze nie ma roznicy, jest, ale dla mnie to za malo by zrezygnowac z 60 FPS. Edytowane 1 Października 2025 przez RTXnietylko4060tiUSER
Phoenix. 5 170 Opublikowano 1 Października 2025 Opublikowano 1 Października 2025 Masz racje, znajda sie i tacy co nawet nie zauwaza roznicy
@MUZ 111 Opublikowano 1 Października 2025 Opublikowano 1 Października 2025 Day one pacz (bez którego gra była recenzowana) zawiera 79 poprawek, w tym: Removed the ability to decapitate bounty capture targets https://www.videogameschronicle.com/news/ghost-of-yoteis-day-one-patch-improves-environmental-detail-and-improves-ray-tracing/ Godzinę temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał(a): @Phoenix. Na materiala DF te RTGI nie sprawiaja ze gra wyglada diametralnie lepiej, sorry Nie twierdze ze nie ma roznicy, jest, ale dla mnie to za malo by zrezygnowac z 60 FPS. Na szczęście na Pro będzie i RT i 60fps 1
ODIN85 3 704 Opublikowano 1 Października 2025 Opublikowano 1 Października 2025 32 minuty temu, @MUZ napisał(a): Day one pacz (bez którego gra była recenzowana) zawiera 79 poprawek, w tym: Removed the ability to decapitate bounty capture targets https://www.videogameschronicle.com/news/ghost-of-yoteis-day-one-patch-improves-environmental-detail-and-improves-ray-tracing/ Na szczęście na Pro będzie i RT i 60fps Ten patch już był w weekend. Ciekawe czy jeszcze jeden będzie
Phoenix. 5 170 Opublikowano 1 Października 2025 Opublikowano 1 Października 2025 Version 1.006 of the PS5 exclusive will be available for the game on its release - that's tomorrow, 2nd October. Patch day one tydzien wczesniej, brzmi ciekawie
dawidoxx 992 Opublikowano 1 Października 2025 Opublikowano 1 Października 2025 Ja się zastanawiam czy wziać czy nie i poczekać na wersje na pc
@MUZ 111 Opublikowano 1 Października 2025 Opublikowano 1 Października 2025 (edytowane) 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Ten patch już był w weekend. Ciekawe czy jeszcze jeden będzie nie sądzę, że już był : ) ale dzisiaj z ciekawości sprawdzę jaką wersję ma mój preload Edit: @ODIN85chyba masz rację, bo moja obecna wersja gry na dysku to właśnie 1.006, czyli z zainstalowanym day one paczem Edytowane 1 Października 2025 przez @MUZ
userKAMIL 874 Opublikowano 1 Października 2025 Opublikowano 1 Października 2025 (edytowane) 1 godzinę temu, dawidoxx napisał(a): Ja się zastanawiam czy wziać czy nie i poczekać na wersje na pc Ja mam to samo i bije się z myślami. Żeby nie było, że wydam 70€ i po paru godzinach stwierdzę, że jednak czekam na PC. Tak jak przy DS2 🤦♂️ Edytowane 1 Października 2025 przez userKAMIL
Phoenix. 5 170 Opublikowano 1 Października 2025 Opublikowano 1 Października 2025 (edytowane) 32 minuty temu, userKAMIL napisał(a): Żeby nie było, że wydam 70€ i po paru godzinach stwierdzę, że jednak czekam na PC. A po co mialbys czekac na PC?? Na CP to za dwa lata najpewniej. Edytowane 1 Października 2025 przez Phoenix.
userKAMIL 874 Opublikowano 1 Października 2025 Opublikowano 1 Października 2025 (edytowane) 4K/120FPS jednak tak wolałbym pograć. 🤷 W sumie jak ktoś chciałby się „wymienić” z tym GOY, że tak powiem to piszcie na priv. Mam praktycznie wszystkie exy z PS5 jak ktoś czegoś nie ograł. Mialem ziomeczka co braliśmy wszystko na pół od lat i każdy na swoim koncie to ogrywał. Niestety sprzedał konsole. Edytowane 1 Października 2025 przez userKAMIL
Tomek_ITH 333 Opublikowano 1 Października 2025 Opublikowano 1 Października 2025 Też się wahałem, ale wziąłem, tsuszima bardzo mi się podobała, a że tutaj sporo rzeczy dostaniemy ulepszone, to nie było wyjścia .
Phoenix. 5 170 Opublikowano 1 Października 2025 Opublikowano 1 Października 2025 22 minuty temu, userKAMIL napisał(a): 4K/120FPS Z rozdzielczoscia sie zgodze ale na padzie czy 60fps czy 120fps przy tej samej czulosci pada to jeden pies jest
userKAMIL 874 Opublikowano 1 Października 2025 Opublikowano 1 Października 2025 Ja pozostanę przy swoim i jednak 120FPS na padzie vs 60FPS dla mnie jest to spora różnica.
Phoenix. 5 170 Opublikowano 1 Października 2025 Opublikowano 1 Października 2025 5 minut temu, Tomek_ITH napisał(a): Też się wahałem, ale wziąłem, tsuszima bardzo mi się podobała, a że tutaj sporo rzeczy dostaniemy ulepszone, to nie było wyjścia . U mnie PRO stoi od premiery czyli zaraz pyknie doslownie rok i jedyna gre jaka ogralem to Cuszime z PS4 Yotei to bedzie druga gra grana na PROsiaku
Tomek_ITH 333 Opublikowano 1 Października 2025 Opublikowano 1 Października 2025 (edytowane) Ja mam prawie od 2 lat i 3 gry ograłem tlou2, forbiden west i tsuszime i to zaraz po kupnie konsoli, teraz od ponad roku kurzy się. Jeszcze ogram gta i chyba sprzedaje to w cholere. Edytowane 1 Października 2025 przez Tomek_ITH
ODIN85 3 704 Opublikowano 1 Października 2025 Opublikowano 1 Października 2025 Dalej poziom Ps3 czasem
@MUZ 111 Opublikowano 2 Października 2025 Opublikowano 2 Października 2025 PS3 to by nawet tego rzutu kamery w ultrawide nie ogarnęło.
Rekomendowane odpowiedzi