AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca 32 klęka a Ty coś tu o 16 wspominasz ponieważ uważam że 30 fps ie nadaje się do grania tym bardziej w tak dynamiczny fps.
Kadajo 7 426 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Tam wyżej to klęka GPU Niżej, zanim kleknęło GPU to kleknęła pamięć dlatego jest 8 FPS
ODIN85 3 507 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Godzinę temu, Kadajo napisał(a): 16GB poległo Tak jak w Indianie
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Kup topowe GPU aby grać w 4k na ultra, włącz ficzery aby uzyskać... 30 fps to się robi co raz bardziej przerażające. 2
Phoenix. 4 732 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca (edytowane) 3 godziny temu, SmogSmok napisał(a): Z DLSS cos tam da sie grac Edytowane 18 Czerwca przez Phoenix.
ju-rek 450 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca 3440 dlss jakość bez fg - można grać bez problemu.
Stjepan 2 382 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca To gdzie tu granie w 8K z PT bez FG, MFG i DLSS. 1 1
Stjepan 2 382 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Teraz, AndrzejTrg napisał(a): W wyobraźni W 2077 roku. 1
caleb59 1 635 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca @SmogSmok panie kolego Nvidia ma zupełnie inne zdanie... https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/fbc-firebreak-doom-the-dark-ages-geforce-game-ready-driver/
Funky Koval 128 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Lol path tracing ścina mi klatki z około 120 do około 55. Nie warto. 3
Kadajo 7 426 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca 2 godziny temu, Reddzik napisał(a): Jak tam wasze komputery? Od kiedy to 5090 ma 24GB vRAM ? 2
Phoenix. 4 732 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca 1 godzinę temu, Kadajo napisał(a): Od kiedy to 5090 ma 24GB vRAM ? https://videocardz.com/newz/nvidia-to-launch-geforce-rtx-5090dd-for-chinese-market-with-gb202-240-gpu
Crew 900 1 000 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Promujące gnidy nieudaną generację rtx 5xxx 1
Kadajo 7 426 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca 14 minut temu, Phoenix. napisał(a): https://videocardz.com/newz/nvidia-to-launch-geforce-rtx-5090dd-for-chinese-market-with-gb202-240-gpu 1
Phoenix. 4 732 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca (edytowane) Osobiscie wylaczylem PT bo w tej grze mamy juz natywnie RT i wyglada to dobrze. Jest widoczny taki delikatny szlif ale dwukrotny spadek fps nie jest tego wart i baza wyjsciowa pod MFG 3x jest dla mnie za niska. Foty trzeba olgadac na monitorze powiekszajac je i wtedy widac realne roznice, jest ich sporo i nie trzeba lupy. Edytowane 19 Czerwca przez Phoenix. 4
Phoenix. 4 732 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Sztywniutkie +30 wiecej cuda, +30 wiecej papu, + 30wiecej do ceny i mamy szywniutkie 30%roznicy miedzy 4090 Co utwierdza tylko w przekonaiu jakim guanem jest ta generacja
Kakarotto 732 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca 1 godzinę temu, Phoenix. napisał(a): Osobiscie wylaczylem PT bo w tej grze mamy juz natywnie RT i wyglada to dobrze. Jest widoczny taki delikatny szlif ale dwukrotny spadek fps nie jest tego wart i baza wyjsciowa pod MFG 3x jest dla mnie za niska. Foty trzeba olgadac na monitorze powiekszajac je i wtedy widac realne roznice, jest ich sporo i nie trzeba lupy. Ten pierwszy to PT? Na telefonie widzę realne różnice, bez powiększania, ale nie wiem czy stare oczy z kiepskim wzrokiem widzą to "dobrze". 😆 Sam jak odpaliłem grę z PT, to nie widziałem różnic, ale też to było tylko na chwilę i na testy mojego zrypanego HDRa . 🙈
Phoenix. 4 732 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca FPS w gornym prawym rogu podpowie ci gdzie jest PT. Co do roznic to ja widze je doskonale sporo by mozna wymieniac roznic tylko trzeba dac na fullscren foty i sobie przeklikiwac
Harddrinkingman 78 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Panowie gdzie najtaniej (atm) kupię nowego Dooma na Steam?
Gothic 120 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca Ja tam totalnie nie wierzę w to, że te wymagania sprzętowe tak potrafią wzrosnąć, że bez wspomagaczy gra jest niemalże niegrywalna na najmocniejszych podzespołach jakie są obecnie dostępne zwłaszcza karty graficznej. Jeszcze te zmiany są czasami takie, że można się zastanawiać czy ON lub OFF wygląda lepiej czy też gorzej. Głównie w starszych grach jak przechodziłeś z Low na Ultra to zmiany byłby tak ogromne, że nawet ślepy to zauważał i jak się np. przeszło raz jakąś grę na niskich detalach i później miało lepszy sprzęt który już pozwolił odpalić grę na wyższych detalach to było to takie doznanie jakbyśmy grali w nową grę. Dla przykładu: PT OFF PT ON PT OFF PT ON PT OFF PT ON Gdyby to zjadało kilka góra kilkanaście klatek to nie widziałbym problemu ale, że takie zmiany tyle kosztują to dla mnie jest śmierdząca sprawa i jest to po prostu czysty korporacyjny wał, spisek aby mieć otwartą furtkę na przyszłość.
Rekomendowane odpowiedzi