Spychcio 911 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Ja będę ogrywał na XSX, zobaczymy jak będzie.
azgan 1 860 Opublikowano 11 Czerwca Autor Opublikowano 11 Czerwca Po tym co pokazali z Remake Halo: Combat Evolved i nowego Fable czekam już tylko na nowe Gearsy od Microsoftu. 1
azgan 1 860 Opublikowano 13 Czerwca Autor Opublikowano 13 Czerwca https://www.ppe.pl/news/414369/fanatycy-playstation-nie-moga-sie-z-tym-pogodzic-petycja-o-port-gears-of-war-e-day-ma-zenujace-wyniki.html A to jest akurat ciekawe jeśli to prawda że wydali 400 baniek na nowe Gearsy W sumie to z tych wszystkich zapowiedzi Microsoftu nowe Gearsy są chyba najbardziej pożądane
Spychcio 911 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Zdecydowanie tak, u mnie Girsy nr.1 w tym roku. 1
ODIN85 4 926 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca https://ithardware.pl/aktualnosci/gears_of_war_e_day_z_oficjalnymi_wymaganiami_pc_gaming_gry-51717.html 1
Gość Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca (edytowane) W dniu 7.06.2026 o 22:53, azgan napisał(a): Nie ma, to jest zbliżony poziom do Gears 5 Nie będę się czepiał, bo napisałeś 'zbliżony' (abstrahując od tego, że pisząc iż E Day ma zbliżony poziom do 5 sugerujesz, że 5 wygląda lepiej ), ale polecam odpalić 5 i zobaczyć jak niektóre miejscówki zalatują past genem. Więc reasumując wg mnie już widać, że to będzie wyglądać znacznie lepiej od 5. Edytowane 15 Czerwca przez @MUZ
MroczneWidmo 65 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Szkoda że Dolby Vision nie będzie. Cóż, nie był to żaden gamechanger : )
azgan 1 860 Opublikowano 15 Czerwca Autor Opublikowano 15 Czerwca 5 godzin temu, @MUZ napisał(a): Nie będę się czepiał, bo napisałeś 'zbliżony' (abstrahując od tego, że pisząc iż E Day ma zbliżony poziom do 5 sugerujesz, że 5 wygląda lepiej ), ale polecam odpalić 5 i zobaczyć jak niektóre miejscówki zalatują past genem. Więc reasumując wg mnie już widać, że to będzie wyglądać znacznie lepiej od 5. Grałem, widziałem i to razem z dodatkiem. Dla mnie to nadal jest Gears 5+ z dodanym RT. Nic nie poradzę że ten gameplay nie wyrwał mnie z kapci
Spychcio 911 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Ciekawe jaki sprzęt będzie potrzebny do natywnego 4K/60fps + Ultra. Chętnie obadam testy z 5090+9850X3D.
azgan 1 860 Opublikowano 16 Czerwca Autor Opublikowano 16 Czerwca (edytowane) W dniu 16.06.2026 o 02:00, Spychcio napisał(a): Ciekawe jaki sprzęt będzie potrzebny do natywnego 4K/60fps + Ultra. Chętnie obadam testy z 5090+9850X3D. Od lat gram w tym oszukanym 4K z DLSS tak jak na konsoli i przestałem sobie tym głowę zawracać bo wiadomo że praktycznie zawsze to jest kosmos. W starsze tytuły można pograć w natywnym 4K, takie Gearsy 3 pośmigałbym 😁 🙄 nadal dobrze to wygląda nawet po tylu latach 👍 Edytowane 18 Czerwca przez azgan
Gość Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca 18 godzin temu, azgan napisał(a): Grałem, widziałem i to razem z dodatkiem. Dla mnie to nadal jest Gears 5+ z dodanym RT. Nic nie poradzę że ten gameplay nie wyrwał mnie z kapci Rozmawiamy o grafice, a nie rozgrywce.
Zas 462 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca (edytowane) Widzę, że teraz to w MS co pięć minut zmieniają zdanie. ChatGPT przejął zarządzanie czy jak? Łysy wraca do Bombaju? Edytowane 16 Czerwca przez Zas 1
samsung70 374 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca ten tytuł mnie odrzuca, brzmi jak jakaś nazwa gry e-sportowej 1
Lypton 1 261 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Nawiązanie do D-Day. Inwazja Szarańczy w uniwersum serii to Emergence Day. 3
Gość Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca 15 godzin temu, samsung70 napisał(a): ten tytuł mnie odrzuca, brzmi jak jakaś nazwa gry e-sportowej Typowo amerykańskie upraszczanie i skracanie wszystkiego. Zgadzam się, że Emergence Day brzmiałby lepiej jako podtytuł.
azgan 1 860 Opublikowano 25 Czerwca Autor Opublikowano 25 Czerwca (edytowane) Edytowane 25 Czerwca przez azgan
samsung70 374 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca |PPE, na ile informacje tam zawarte są legitne?
Rekomendowane odpowiedzi