Skocz do zawartości

Gears of War: E-Day - XSX, PC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W dniu 7.06.2026 o 22:53, azgan napisał(a):

Nie ma, to jest zbliżony poziom do Gears 5 

Nie będę się czepiał, bo napisałeś 'zbliżony' (abstrahując od tego, że pisząc iż E Day ma zbliżony poziom do 5 sugerujesz, że 5 wygląda lepiej ;)), ale polecam odpalić 5 i zobaczyć jak niektóre miejscówki zalatują past genem. Więc reasumując wg mnie już widać, że to będzie wyglądać znacznie lepiej od 5.

Edytowane przez @MUZ
Opublikowano
5 godzin temu, @MUZ napisał(a):

Nie będę się czepiał, bo napisałeś 'zbliżony' (abstrahując od tego, że pisząc iż E Day ma zbliżony poziom do 5 sugerujesz, że 5 wygląda lepiej ;)), ale polecam odpalić 5 i zobaczyć jak niektóre miejscówki zalatują past genem. Więc reasumując wg mnie już widać, że to będzie wyglądać znacznie lepiej od 5.

Grałem, widziałem i to razem z dodatkiem. Dla mnie to nadal jest Gears 5+ z dodanym RT. Nic nie poradzę że ten gameplay nie wyrwał mnie z kapci

Opublikowano (edytowane)
W dniu 16.06.2026 o 02:00, Spychcio napisał(a):

Ciekawe jaki sprzęt będzie potrzebny do natywnego 4K/60fps + Ultra.

Chętnie obadam testy z 5090+9850X3D.

Od lat gram w tym oszukanym 4K z DLSS tak jak na konsoli i przestałem sobie tym głowę zawracać bo wiadomo że praktycznie zawsze to jest kosmos. W starsze tytuły można pograć w natywnym 4K, takie Gearsy 3 pośmigałbym 😁

🙄 nadal dobrze to wygląda nawet po tylu latach 👍

Edytowane przez azgan
Opublikowano
18 godzin temu, azgan napisał(a):

Grałem, widziałem i to razem z dodatkiem. Dla mnie to nadal jest Gears 5+ z dodanym RT. Nic nie poradzę że ten gameplay nie wyrwał mnie z kapci

Rozmawiamy o grafice, a nie rozgrywce.

Opublikowano
15 godzin temu, samsung70 napisał(a):

ten tytuł mnie odrzuca, brzmi jak jakaś nazwa gry e-sportowej :/ 

Typowo amerykańskie upraszczanie i skracanie wszystkiego. Zgadzam się, że Emergence Day brzmiałby lepiej jako podtytuł.