ODIN85 3 701 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Całą grę skończyłem bez parowania. Mim jest trudny tylko ten pierwszy. Potem z każdym jest tak samo łatwo.
Hard Reset 72 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Bardzo mało damage mu zadaje, próbuje ogniem, piorunami, fizyczne i ledwo mu ubywa. Ma jakiś słaby punkt? 49 minut temu, LionCFS napisał(a): Ja go pokonałem za pierwszym razem BEZ parowania. A i tak dostawałem potem po dupie w tej grze. Czy jednak te sparowanie jest skopane i nie tylko ja mam z nim problem. Najgorsza mechanika w tej grze.
LionCFS 38 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 34 minuty temu, Hard Reset napisał(a): Bardzo mało damage mu zadaje, próbuje ogniem, piorunami, fizyczne i ledwo mu ubywa. Ma jakiś słaby punkt? Czy jednak te sparowanie jest skopane i nie tylko ja mam z nim problem. Najgorsza mechanika w tej grze. Nie jest skopane, tylko trudne do opanowania i trzeba się z tym pogodzić. Grę można skończyć w ogóle go nie używając.
Hard Reset 72 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 1 minutę temu, LionCFS napisał(a): Nie jest skopane, tylko trudne do opanowania i trzeba się z tym pogodzić. Grę można skończyć w ogóle go nie używając. No pewnie można, na poziome trudności fabuła też można. Ja gram na poszukiwacz. Jeśli jest wprowadzona jakaś mechanika której nikt nie używa to znaczy że coś jest nie tak.
DITMD 819 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Jak nikt nie używa? Mima właśnie się pokonuje przez parowanie, i to jest jeden z najłatwiejszych do parowania przeciwników w grze. Jeśli masz problem z parowaniem jego powolnych, telegraficznych ataków, to powodzenia później, kiedy przeciwnicy przestaną być tak wolni, zaczną mieć combosy, łączyć sekwencje, zmieniać timingi itp. Mim to skill check. Jeśli masz z nim problem, dalej będzie tylko gorzej. Edytowane 5 godzin temu przez DITMD
ODIN85 3 701 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Na uniki też go idzie ubić. Ma łatwy rytm do zapamiętania. Problem polega na tym że długo to trwa bo do połowy hp mu wolno spada a potem już normalnie.
Hard Reset 72 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Na uniki też go idzie ubić. Ma łatwy rytm do zapamiętania. Problem polega na tym że długo to trwa bo do połowy hp mu wolno spada a potem już normalnie. Właśnie w tym problem że jak się nie sparuje to walka może trwać wieki . Ja nie mam cierpliwości aby powtarzać 30 razy walkę aby się nauczyć sparować daną postać. Po 4 przegranych już mi się odechciewa Edytowane 3 godziny temu przez Hard Reset
DITMD 819 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Mim jest super prosty, ma ze trzy ataki, pięść, młotek i strzał z bańki. Każdy z nich jest czytelny, musisz tylko wyczuć timing. 1
Rekomendowane odpowiedzi