Clair Obscur: Expedition 33
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Crew 900 · Opublikowano
Same plusy widzę w tym, że nie mam dzieci -
Przez MaxaM · Opublikowano
341CQR dostępny od 23 stycznia u sąsiadów https://www.notebooksbilliger.de/msi+mpg+341cqrde+qd+oled+x36+gaming+monitor+360hz+003ms+gtg+911288 -
Przez galakty · Opublikowano
To są jaja jakieś Początki jak Xiaomi/Meizu, bez custom ROM nieużywalne -
Przez VRman · Opublikowano
Absolutnie nie jest to samo. Jedne są lepsze na dłużej, inne są mniej wygodne/ergonomiczne, ale jakoś się nadają do niedzielnego grania. A w ogóle to zastanów się czy aby na pewno potrzebujesz. Odpowiednie mocowanie i podpórka na rękę od łokcia pod nadgarstek dużo daje. Ba. Mi wręcz dużo dał... fotel. I tak popsuty to wywaliłem oparcie, a teraz mam regulowaną wysokość. Na nim kładę wieeeelgachną podkładkę pod mysz i spokojnie sobie całą rękę na tym kładę. Jak siedzę na krześle to sobie reguluję wysokość, jak siedzę na fotelu to też. I gitara, nadgarstek nie boli. Do tego oczywiście można dobrać odpowiedni typ myszki (masz różne, pod różne chwyty, różne rozmiary). Nie znam tematu, ale podchodziłbym ostrożnie, czy to aby czasem nie jest pierdoła marketingowców. Może faktycznie jest super dla zdrowia, ale jako ktoś nie znający tematu, wolałby zachować ostrożność. Chyba na kanale Linus Tech Tips jakieś testowali, to tam zerknij. -
Przez Grolshek · Opublikowano
Nie krzywili tylko brali Mogłem wziąć dwa
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi