Clair Obscur: Expedition 33
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
No dziwie się ileż można ciągnąc to samo z każdą częścią coraz gorzej było 1 i 2 do obejrzenia kolejne to jest już tylko strata czasu. -
Przez Klima · Opublikowano
Co do zasięgu elektryków, to rok temu w pewnej firmie zakupili 1 Transita skrzyniowego z windą. Program logistyczny zaplanował dostawy lokalne z uwzględnieniem zasięgu, czyli ok 200km. Po ok 80 km brakło prądu, bo jednak pralki i lodówki swoje ważą -
Przez Kyle · Opublikowano
Z tego co czytałem, to tak. Nie ma podobno reguły. Jak garażujesz, garaż ogrzewany, trzymasz auto pod kocim worem i te sprawy, to wytrzymują dłużej. 11 lat to niby długo, więc obstawiam, że wymiana Ci się niebawem szykuje. -
Przez Rafik7 · Opublikowano
O ile z OnePlus nie mam doświadczenia, tak sprzętów Samsunga u mnie ostatnio robi się sporo (gdzie jeszcze dwa lata temu nie miałem od nich kompletnie nic). Pierwszy był soundbar, potem A56 w rodzinie się pojawił (nie u mnie w domu, ale bliska rodzina), a teraz do tego A56 doszedł TV Samsunga. Żonie zamieniłem Asusa Zenfone 7 właśnie na S25+. Przyznaję szczerze, że jestem pod wrażeniem bo każdy z tych sprzętów po prostu działa. Na wszystkie te urządzenia tylko soundbar sporadycznie się zbuguje i w Netflixie leci audio bez dialogów. Wystarczy restart i wszystko wraca do normy. Aktualizacje bezpieczeństwa na A56 i S25+ wjeżdżają co miesiąc jak w zegarku. W telefonach nie zauważyłem nic na minus. SmartThings fajnie integruje ze sobą różne sprzęty i dochodzą nowe funkcje np. sterowanie TV z telefonu, albo puszczanie muzyki z telefonu przez soundbar (tutaj telefon nawet nie jest Samsungowy bo to często robię z mojego LG). AI w S25+ wyraźnie lepszy niż w A56 i jak ktoś umie z tego korzystać to naprawdę jest przydatne (wyszukiwanie, wydawanie poleceń, podsumowania, edycja zdjęć). Dla porównania na premierę OnePlus 15 Android Auto było zbugowane i rozłączał się co 5-10 minut. Poprawka wyszła prawie po dwóch miesiącach, ale dalej pojawiają się sporadyczne komentarze, że mimo aktualizacji nie działa I żeby nie było, bardzo poważnie zastanawiam się nad tym telefonem, bo hardware jest świetny (ta bateria ). Nawet te nieszczęsne aparaty wcale nie są złe tylko wystarczy przejrzeć normalne recenzje, a nie foto zapaleńców co każdy piksel komentują. Rzecz w tym, że ja się już chyba robię starty bo po czasach dłubania, szukania custom romów na XDA, oczekuję, że telefon po prostu będzie działał i nie będę musiał grzebać w nim bez przerwy. Tylko dla tego nie kupiłem jeszcze OnePlus 15. Ten soft mnie zraził. Jak czasami używam żony S25+ to myślę sobie, że trzeba było kupić od razu drugi dla siebie -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Badziewaki to jedynie logiczne wytłumaczenie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi