Skocz do zawartości

Clair Obscur: Expedition 33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Kabor napisał(a):

Ja na podobnym lvl (może troszkę niższym) Simona pokonałem na 1 turę. Clea poszła na 2 z tego co pamiętam.

W lokacji przed Simonem masz grupki potworów z tymi jakby ogarami z głową z pustki. Pokonanie ich daje 2 luminy (pozostała grupka daje 1 luminę). Tam możesz spokojnie farminć, szybki run i masz 5 lumin. Lepsze to i szybsze niż wbijanie samego lv.

Kurczę, to ja Cleę próbowałem na 85 lvl i jak mi połknęło Maelle to dupa, koniec zadawania dmg, przestały mi kontry wchodzić i się leczyła szybciej niż zadawałem DMG. Bo np. miała 3 tury pod rząd :( 

Opublikowano (edytowane)

Trochę porobiłem side kontentu, tyle co dawałem  radę i ruszyłem dalej, aktualnie pierwszy axon pokonany i do tej pory bez trudu ,nawet się nie wywaliłem na nim ani razu być może przez to że te maski opcjonalne też zrobiłem, gram tanky luną która ma za zadanie wskrzeszać walącego powalony damage versa i z nieco mniejszym damage maelle, mimo że dziwaczne to póki co to się sprawdza, jedynie jak jakiś boss wali aoe i nie zdążę zrobić uniku to oboje padają a Luna stoi twardo %-) Coś koło 40 lvla mają wszystkie postacie

Edytowane przez CrooV
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Miało być na 1 w tym roku:E

Dla mnie i tak jest - bo z czym niby przegrała? Z upgradem starych gier na Switcha 2? Jaj sobie nie róbmy. Przy takim ocenianiu to TLOU/TLOU2 co 2 lata będzie GOTY, przy każdym kolejnym remasterze remake'a. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Charlie Cox, podkładający głos za Gustave'a, przyznał że związku z ogromnym sukcesem gry i ciągłymi gratulacjami, które do niego spływają czuje się jak oszust, bo on w grę nie grał, dostał jedynie telefon od agenta czy chcę rolę głosową w jakiejś grze, zgodził się, nagrania trwały... 4 godziny, i na tym jego wkład się skończył. 

Swoją drogą... jak on dał radę nagrać taką ilość dialogów w 4 godziny ?!

Edytowane przez Element Wojny
Opublikowano
5 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Nie miał jakoś dużo kwestii, najmniej z całej ekipy… ale co ja tam wiem o dubbingu.:D

Opublikowano
Godzinę temu, Element Wojny napisał(a):

Charlie Cox, podkładający głos za Gustave'a, przyznał że związku z ogromnym sukcesem gry i ciągłymi gratulacjami, które do niego spływają czuje się jak oszust, bo on w grę nie grał, dostał jedynie telefon od agenta czy chcę rolę głosową w jakiejś grze, zgodził się, nagrania trwały... 4 godziny, i na tym jego wkład się skończył. 

No i się wyjaśniło dlaczego tak potoczyły się jego przygody:E

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

No i się wyjaśniło dlaczego tak potoczyły się jego przygody:E

Koleś miał legalnie wywalone na tą rolę, zwykły szybki zarobek, ale plusem jest że nie próbuje sobie przypisać żadnych zasług związanych z tym sukcesem i nie brał udziału w jakimkolwiek evencie promocyjnym gry. 

• Upvote 2
Opublikowano

Przeszedłem i ja. Fajna gierka. Z oglądania na yt czy twitchu tak nie wyglądała, ale historia i gameplay wciąga. 

Ostatnie momenty też w sumie zaskakują. 

Z czystym sumieniem polecam jeszcze niezdecydowanym!

• Like 2
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

O nie, w szesnastce to ten system walki był jeszcze gorszy. Dużo lepiej wypada ten Final Fantasy VII Remake/Rebirth - podoba mi się ten miks z grą akcji i zarządzaniem drużynowym.
Jak już robić turówki, to niech to będą naprawdę taktyczne walki - ze statusami, planowaniem, a nie jakieś bezsensowne klikanie z parowaniem i unikami. 

• Upvote 2