Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ogóle ta FM7 jakaś kiepska się wydaje. Ostatnia, w którą grałem (oprócz 8, i wczoraj 7) jest 3. No kurcze, lata temu to było, więc na pewno nie będę się z nikim wykłócać, ale wydaje mi się, że model jazdy w 7 jakiś uwsteczniony (gorszy) jest, w porównaniu do 3. 🤔

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
26 minut temu, galakty napisał(a):

Ktoś wgl jeszcze w to gra? Myślałem czy sobie na padzie nie popykać (mam przesyt simracingiem na kierownicy). Akurat promka -50% jest.

Grałem ponad miesiąc temu, ludzi na online nie brakowało, a na padzie gra się świetnie, trzeba trochę poćwiczyć żeby być kompetetywnym i wyłączyć swoje ego, bo z helpami osiąga się szybsze czasy - tak jeżdżą też inni. Arcade, trzeba to zaakceptować. 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, MaxxGroo napisał(a):

Grałem ponad miesiąc temu, ludzi na online nie brakowało, a na padzie gra się świetnie, trzeba trochę poćwiczyć żeby być kompetetywnym i wyłączyć swoje ego, bo z helpami osiąga się szybsze czasy - tak jeżdżą też inni. Arcade, trzeba to zaakceptować. 

Szukam czegoś na 1-2 rundki szybkie co da radę na padzie ograć. 

Po simcracingu i spoceńcach co wywalają się na T1 i masz DNF mam dość, a ostatnio ogrywam na Legionie i nawet jak nie pójdzie to streaming z PC może zrobię.