KiloKush 946 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 46 minut temu, tekkno napisał(a): Simy jak Ogry, mają warstwy. Większość graczy nie dochodzi do rdzenia. Mam większość popularnych gier simrace, a najczęściej wchodzę do FM2023. Bo doszedłem do rdzenia gry i się z nim zestroiłem. Dlatego twierdzę że to dobra gra w aspekcie jazdy i prowadzenia. Mnie warstwa powierzchowna mniej interesuje. Kariera to tylko jeden z konceptów. Siedzę w garażu i dłubię w mechanice. I cieszę się z późniejszego prowadzenia się samochodu. Jestem po przeciwnej stronie całej simracingowej subkultury. Nie interesuje mnie rywalizacja i miejsce na podium. Ale jak pracuje maszyna, już tak. To prawda w FM dobrym setupem i doborem części można zrobić z auta które lubi latać blokiem auto które prowadzi się świetnie i czuć jak tylna oś teraz klei na zakrętach. Tutaj tuning i ulepszanie to duża część gry. Czasem wręcz trzeba spędzić godzinę w garażu żeby oszczędzić na torze 2s wymagane do wygrania. Same wyścigi też uważam, że są dużo lepsze niż w GT7. Przede wszystkim kamera zza auta podkręca wrażenie wpychania nas z zakrętu i tego jak auto transferuje wagę. A AI potrafi bardziej powalczyć czy zrobić błąd. W GT7 to jakbyś mijał dziadka w Tico.
galakty 5 330 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu W GT7 nie jeździ się na kamerze z tyłu...
Rekomendowane odpowiedzi