Skocz do zawartości

The Last of Us Part II Remastered - PS5, PC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez całą grę miałem ze 3 takie freezy więc to nie była wina UV u Ciebie. Gierka na szczęście u mnie stabilna ale te czkawki przyznam powodowały u mnie skok ciśnienia bo myślałem, że gierka fiknie crasha ale nie - było ok. :E

• Upvote 1
Opublikowano
19 minut temu, Reddzik napisał(a):

Gameplayowo, graficznie jest bardzo spoko, ale fabularnie mi nie pasuje, szczególnie końcówka jest beznadziejna, już o tym pisałem. Osobiście te wątki lgbt to mi nie przeszkadzają, to nie jest problemem tej gry.

Sam jestem ciekaw co wymyślą w 3 części.

Końcówka dwójki to furtka dla trójki.

• Upvote 1
Opublikowano

Zapewne tak będzie, furtka do TLOU 3, sam jestem ciekaw co to będzie i jaką drogą to pójdzie.

30 minut temu, caleb59 napisał(a):

Przez całą grę miałem ze 3 takie freezy

Uff, już się bałem, że to coś u mnie jest nie tak. Czyli coś z grą, te freezy były chyba blisko miejscówki gdzie była trawa, sporo zieleni lub mniej, ale jednak, tak mi się kojarzy, bo to miałem w lesie, ten freez w lesie gdy spotykamy Blizny, jak teraz miałem przy budynku było trochu trawy, zbliżyłem się i ciach freez, jak nie ma trawy to nie było czegoś takiego, tak zapamiętałem.

Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, Gothic napisał(a):

TLOU 3 nigdy nie powstanie.

Taaa aaaaaa.. nie zabija się kury znoszącej złote jajka.. To jest biznes i pewnie juz po cichu klepią gierkę :E

19 godzin temu, caleb59 napisał(a):

Przez całą grę miałem ze 3 takie freezy więc to nie była wina UV u Ciebie. Gierka na szczęście u mnie stabilna ale te czkawki przyznam powodowały u mnie skok ciśnienia bo myślałem, że gierka fiknie crasha ale nie - było ok. :E

U mnie zero problemów. 

Jedynie czasem jakieś chwilowe przycięcia występowały przy wczytywaniu nowej lokacji, ale to było głównie po dojechaniu do Seattle i później tego już nie widziałem 

Edytowane przez dawidoxx
  • Like 1
Opublikowano
13 minut temu, JohnyWol napisał(a):

Wpadł nowy patch to TLoU2, który dodaje m.in. oficjalne wsparcie dla DLSS4 z Transformer Model i Multi Frame Generation

Nie wiem na jakim kasztanie trzeba grać, żeby używać w tej grze rozmydlaczy. :hmm:

• Confused 3
  • Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, sideband napisał(a):

Mistrzu DLAA ;) 

W tej grze między DLAA v3 vs v4 to różnica jest konkretna i jeszcze większa przy DLSS.

Dokładnie, z DLAA v4 w trybie Transformer obraz jest "żyleta". To samo było oczywiście przy użyciu DLSS override, ale moim zdaniem dobrze mieć taką opcję bezpośrednio w grze :)

• Upvote 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
12 godzin temu, MrKetiw napisał(a):

Skończyłem po raz drugi, najpierw na ps4 teraz na pc. 

Arcydzieło 

Dziękuję dobranoc. 

W porównaniu do serialu gra stała jeszcze lepsza.

• Upvote 1