ODIN85 573 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) Final Fantasy VII Rebirth Pc Premiera 23.01.2025 Producent Square Enix Edytowane 10 godzin temu przez ODIN85 3 1
azgan 785 Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Świetna wiadomość, czekałem na to. No to teraz PS5 PRO już do niczego mi nie jest potrzebne, doczekałem się Edytowane 5 godzin temu przez azgan 3
Reddzik 509 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Kurde, jestem ciekaw jakie to będzie mieć wymagania odnośnie vram, bo graficznie powinno być lepiej, na pewno ostrzej nawet z DLSS, mocno kusi by wziąć, ale mam na PS5 do przejścia, ale jak to tam wygląda tak średnio... Mam jeszcze czas Edytowane 3 godziny temu przez Reddzik
ODIN85 573 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Tu będzie po polsku z czasem. Na Ps5 nie.
azgan 785 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu 18 minut temu, Reddzik napisał(a): Kurde, jestem ciekaw jakie to będzie mieć wymagania odnośnie vram, bo graficznie powinno być lepiej, na pewno ostrzej nawet z DLSS, mocno kusi by wziąć, ale mam na PS5 do przejścia, ale jak to tam wygląda tak średnio... Mam jeszcze czas Czekam na porównania jak wypadnie DLSS z PSSR
Element Wojny 599 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) O, Rebirth. Wpadnie na liste, a ogra sie jak juz Ogrod Balamb wrzuci spolszczenie. Edytowane 3 godziny temu przez Element Wojny 1
Reddzik 509 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Pewnie ogram na PS5, bo i tak zawsze będzie lepiej działać niż na moim RTX. Nie grałem w FF7 Remake Int. na PC, bo ograłem na PS5.
azgan 785 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Ponad 100k/s z Upscalingem w 4K Będą lepszej jakości textury, modele, światłka oraz inne bajery 😉 Edytowane 3 godziny temu przez azgan 1
Reddzik 509 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 7 minut temu, azgan napisał(a): Będą lepszej jakości textury, modele, światłka oraz inne bajery 😉 Będą ale jak zmienię gpu
Reddzik 509 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu No no, 160zł ładna cena, to jest oficjalny sklep. Jak ktoś ma bronze konto, to będzie mieć taką cenę. https://www.greenmangaming.com/games/final-fantasy-vii-rebirth-pc/
Rekomendowane odpowiedzi