Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno najlepsze co mogło przytrafić się PlayStation zresztą sami posłuchajcie a tutaj taka cisza w temacie. Nowy EX od Sony... oh, c'mon guys 🤭. A później narzekanie że same Remastery i Remake 😉.

Opublikowano

Właśnie ukończyłem tą grę, zostało mi jedynie to wyzwanie już niejako po jej ukończeniu. Zdecydowanie jedna z najlepszych gier tej generacji. Niektóre poziomy (te dodatkowe, związane z symbolami PlayStation) potrafiły naprawdę dać w kość :E

Opublikowano

Ja jestem gdzieś w 2/3 gry, muszę dozbierać botów żeby przejść dalej. To dla mnie jedyny minus tej gry, nie jestem typem zbieracza i lizacza ścian więc sporo botów pomijam i potem nie mogę przejść dalej, muszę powtarzać poziomy. Przez to właśnie nie mogę dokończyć gry, bo nie chce mi się ponownie przechodzić "przejdniętych" poziomów :P 

Opublikowano

Możesz użyć tego ptaszka za 200 złota, który pokazuje dokładną lokalizację jakieś znajdźki.

Ale ogólnie bardzo mało szukasz. Ja także sporo pominąłem, a i tak ostatecznie udało mi się odblokować wszystkie planety.

Opublikowano
2 godziny temu, azgan napisał(a):

@Kris194 jedna z najlepszych gier tej generacji i może najlepsza z nowych na PS5/PRO ale na ithardware.pl chyba tylko Ty zagrałeś 😅?

Całe ograłem. Tak jak nie lubie platformówek tak tu była świetna zabawa.

Zdecydowanie najlepszy ex Sony w tym roku.

Opublikowano

Sony opublikowało najnowszy raport finansowy z którego wynika, że tytuł ten sprzedał się na tę chwilę w ilość 1,5 miliona egzemplarzy. Trzeba przyznać, że to bardzo dobry wynik. Patrząc tym bardziej na budżet i skalę projektu. Takich produkcji powinno się pojawiać więcej. Może krawaty w Sony w końcu zrozumieją, że warto też inwestować w coś więcej niż same gierki AAA klepane przez pół dekady jak nie lepiej. 

• Upvote 1
Opublikowano
6 godzin temu, Jaycob napisał(a):

Możesz użyć tego ptaszka za 200 złota, który pokazuje dokładną lokalizację jakieś znajdźki.

Ale ogólnie bardzo mało szukasz. Ja także sporo pominąłem, a i tak ostatecznie udało mi się odblokować wszystkie planety.

A ten ptaszek nie jest dostępny dopiero po przejściu danego poziomu, gdy się go przechodzi ponownie?

W ogóle nie szukam, nie lubię zbieractwa i znajdziek więc nie mam w ogóle takiego nastawienia. Jak się trafi po drodze to jest, jak nie to nie. No i co rusz mi brakuje botów :E 

Opublikowano (edytowane)

Tak, tylko wtedy jak zaczniesz ponownie poziom (chyba nie trzeba przejść).

Akurat to całe zbieractwo botów, było dla mnie na tyle interesujące, bo znam gry z Playstation, a niektóre boty z nich reprezentują te gry i fajnie było mieć w kolekcji Kratosa, Snejka czy Natana. :P  Ogólnie cała ta gra to jest taka spuścizna Playstation. Jak się ktoś wychował na grach Sony, miał te konsole, to prawie cały czas będzie miał banana, bo gra jest napakowana smaczkami tych konsol/gier.

Edytowane przez Jaycob
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Wyzwanie mistrzowskie ukończone, muszę szczerze powiedzieć, że było znacznie łatwiejsze niż niektóre dodatkowe poziomy. W ciągu dnia pozostaje jeszcze zrobić platynę w tej grze (zostały mi same ukryte trofea, które dużo czasu nie zajmują) i na tym koniec mojej przygody z tą perełką jaką jest Astro Bot. Gdyby ktoś się zastanawiał czy faktycznie bywało ciężko to powiem jedynie, że wieczorem zaczął dryfować lewy analog w padzie także jego kondycja chyba mówi sama za siebie :E

Edytowane przez Kris194