Astro Bot - PS5
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Tak ale nie z instalacją grawitacyjną, ktoś dzisiaj tak robi? Płaszcz wodny nie wymaga czasem pompy obiegowej? Mi chodziło o rozwiązanie totalnie na blackout (grawitacyjna ogarnie). -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Oho, jak moi teściowie. Ręczna robota, w tym ręczne ozdobne malowanie kafli. Zapalili kilka razy, ale mimo wszystko syf się robi i teraz tylko na święta w nim świeczki palą -
Przez Ig0r · Opublikowano
Wbrew pozorom nie tylko chodzi o wygląd, ale też o funkcjonalność i rozkład mebli. Na 50m2 zostało zrobionych kilka ciekawych myków architektonicznych, że mi przez myśl nie przeszły, a siedziałem i rozkminiałem sporo sam - ponieważ lubię sobie wyobrażać co i gdzie bym chciał mieć w mieszkaniu. Dzięki takiej współpracy uzyskałem maksimum przestrzeni do przechowywania, która nie jest "ciężka" w odbiorze wizualnym. -
Przez trepek · Opublikowano
Jak nie mieszkasz w Krakowie to normalnie możesz mieć kominki z certyfikatem Eko Nawet taki z castoramy. Ja w sumie żałuję teraz, że jak zmieniałem kominek to nie szarpnąłem się na taki z płaszczem wodnym i nie podłączyłem pod bufor. Można, można. Mój brat sobie walnął kominek za prawie 100 tys I ani razu jeszcze w nim nie zapalił. Ale kominek spoko - w starodawnym stylu, kaflowy ale z turbozaawansowaną wężownicą odzyskującą ciepło i rozprowadzeniem ciepła. -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Dlaczego nierealne? Z tego co wiem dalej budując dom możesz sobie kominek postawić.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi