Crimson Desert
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Skoro dają to używają, skoro dają to wierzą że producent wie co robi. Kupujcie dalej ich chłam i wspierajcie to na pewno się poprawi -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Ja zawsze w zasadzie unikam sztukowania kabli zasilających. Szczególnie tych pod dużym obciążeniem. Zdecydowanie preferuje jeden kabel bez dodatkowych punktów styku. Ale każdy robi co uważa za stosowne 😀 Aktualnie mam kilkanaście kabelków lol. Klasyczne 12v-2x6 z obu stron i warianty 12v-2x6 / 8pin (2x, 3x i jeden 4x od moddyi Seasonic/Asus psu) @galakty pewnie żeby random laik mógł podłączyć kartę do posiadanego zasilacza który możliwe że kupił zanim wprowadzili 12v-2x6. @tomcug od strony GPU? OEM producenta, aftermarket? Podczas normalnej pracy czy długotrwałe obciążenie? -
Czy Wy dalej nie rozumiecie że tu chodzi o DODATKOWY system, a nie ten który już JEST? Dobra prościej napiszę specjalnie dla Was: OBECNIE: Pada system kodów kreskowych, dostawa leży. Pada samochód, kurier wsiada w nowy, dostawa działa. PRZYSZŁOŚĆ: Pada system kodów kreskowych, dostawa leży. Pada system autonomicznych pojazdów, dostawa leży. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
Jak się znalazł na masce jak kierowca miał ruszyć a nie "był w ruchu" Ci samochodowi aktywiści to prowokatorzy I manipulatorzy, którzy bardzo często eskalują sytuację pod wyświetlenia, albo lamią prawo by nagrać jak inni lamią prawo. Samochodoza prowokował innych a teraz sam dał się sprowokować -
Jakby Ci uszkodził towar albo odesłał ziemniaka to byś inaczej gadał
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi