userKAMIL 1 256 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): 50h robienia co się chce a robienie 50h fabuły i odczucia będą różne. Dalej nie rozumiesz… Finalnie poświęcasz 50h ze swojego życia na coś co nie sprawia Ci przyjemności. Ktoś inny pewnie wiele radości w tym odnajdzie. 1
ODIN85 4 926 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca A w każdej grze Ci wszystko przyjemność sprawia? Czy coś tak a coś nie?
Reddzik 3 899 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca (edytowane) 16 minut temu, userKAMIL napisał(a): P.S. Ja niedawno odkryłem, że u czarownicy można wyciągać umiejętności z broni/zbroi i przekładać w inne. Niczym asety w diablo! Skala tego wszystkiego jest niespotykana przez ostatnie dekady w grach wideo. Dopiero? To było już wiadome jak się u niej było na początku. To nie wszystkie jej zdolności, poczekaj na więcej! Edytowane 29 Marca przez Reddzik 1
caleb59 2 337 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca @userKAMIL na trawie widzę zniekształcenia w mieście, jest to zbyt poważne by udawać, że tego nie ma, szkoda psuć sobie wrażenia wizualne dlatego odpuszczam. Tak, gram z RR - wszystko na max i DLSS jakość, czyli łapię się w widełki tego problemu... Cytat Zidentyfikowano problem, gdzie przy włączeniu upscaleingu oraz Ray Reconstruction niektóre elementy tła migoczą lub ulegają zniekształceniu.
Tomek_ITH 511 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca (edytowane) To się zmienia w panelu nvidia? Zmieniłem na d i zero różnicy. To są partacze, w patch notesie napisali, że poprawili obraz dlss/rr a wyszło im odwrotnie. Trzeba się naprawdę postarać, by takie coś odwalić. Teraz przy deszczu obraz wygląda jakbym grał w 480p. Edytowane 29 Marca przez Tomek_ITH 1
caleb59 2 337 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca 2 minuty temu, Ryszawy napisał(a): Zmień preset RR na D, czyli poprzedni W Nvidia App jak rozumiem bo w grze nie ma wyboru?
j4z 1 873 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca U mnie chyba ani razu deszcz nie padał. Byłem na polu z Gladiatora. Musiałem się cofnąć, ulepszyć i następnym razem idę się bić. 1
caleb59 2 337 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca @Tomek_ITH pisze, że to nic nie zmienia więc szkoda czasu na zabawy. Zresztą pogram sobie znowu w Tarkova jak na maniaka przystało a za kilka dni wyjdzie kolejny patch to się wróci do Crimsona.
Tomek_ITH 511 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca U mnie nie zadziałało, obraz dalej wariuje przy krawędziach. Wróciłem do profilu ''zalecane'' 1
zozolek 405 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca Tego deszczu to specjalnie nie ma, bo faktycznie wyglada jak 360p 😁. Poziom trudnosci mobków powinni nieco podkręcic
userKAMIL 1 256 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca 2 minuty temu, zozolek napisał(a): Poziom trudnosci mobków powinni nieco podkręcic Ja nic tu bym nie ruszał. Szkoda, że bosow znerfili.
ODIN85 4 926 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca 6 minut temu, zozolek napisał(a): Tego deszczu to specjalnie nie ma, bo faktycznie wyglada jak 360p 😁. Poziom trudnosci mobków powinni nieco podkręcic Potem poboczni bossowie będą trudni.
YouKnowSedri 39 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca DLAA+ HDR zbugowane, do tego te artefakty przy RR dzisiaj kupiłem i miałem pograć ale strasznie to przeszkadza
Reddzik 3 899 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca Nie, bo to chodzi o szumy itp, U mnie nawet w cutscenkach przed patchem się pojawiały, w tle obraz się "psuł". W jednym domku jak gadałem z markizem i cutscenka, za każdym razem ten problem, wystarczyło zakończyć rozmowę i nie było problemu. 1
Tomek_ITH 511 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca Nie, jak wyłączysz rr to obraz jest czysty i ostry, ale beznadziejnie wygląda przez brak cieni. 1
maxmaster027 1 342 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca 1 minutę temu, Tomek_ITH napisał(a): Nie, jak wyłączysz rr to obraz jest czysty i ostry, ale beznadziejnie wygląda przez brak cieni. Nie wiem jak wy gracie z ray reconstruction, skoro ja na max OC mam w 3440x1440 z DLSS balance i x3 spadki do ponizej 150fps. czyli 50fps bazowych....
Ryszawy 757 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca (edytowane) Sie da, tylko trzeba zęby zacisnąć Bez RR jest tona artefaktów. Edytowane 29 Marca przez Ryszawy
Reddzik 3 899 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca (edytowane) Ja mam w pewnych miejscówkach ok 100fps przy FG x2, ale normalne 1440p. Normalnie mam 110-140fps zależnie od miejsca. Gram na padzie, więc za bardzo nie odczuwam problemu. Edytowane 29 Marca przez Reddzik
Tomek_ITH 511 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca Gram na padzie to nie czuje tego laga, średnio mam 80-100fps 1
JeanPepin 489 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca Naprawiłem budynek który daje dostęp do balonu (przywołuje się go jak konia), niestety nie można go przywoływać i już poszukałem w necie i to jest bug, dziwne że go w nocy nie ogarnęli skoro posty z problemem pojawiają się praktycznie od premiery. Czyli dostałem z loaded talon z kodem a nie ma ani ku**y ani balonu 1
YouKnowSedri 39 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca 6 minut temu, maxmaster027 napisał(a): Nie wiem jak wy gracie z ray reconstruction, skoro ja na max OC mam w 3440x1440 z DLSS balance i x3 spadki do ponizej 150fps. czyli 50fps bazowych.... 5090 i się da ;p 1
j4z 1 873 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca (edytowane) Ja w 4K. Teraz cienie i oświetlenie oczko w dół, jak dobrze pamiętam. FG x3 Edytowane 29 Marca przez j4z
Rekomendowane odpowiedzi