Grolshek 962 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 19 minut temu, j4z napisał(a): Definitywnie odbijam od tej gry. Chyba usunę z dysku, żeby nie korciło. Dawaj do Windrose
aureumchaos 651 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu ja mam 20h i chyba to bedzie pierwsza gra ktorej nie skoncze pomimo, ze za nia zaplacilem... To jest taka retarded wersja skyrima ale jakos tak zle jest. Brakuje mi czegos tego co jednak bethesda zrobila . Po graniu treaz w inne gry nie chce mi sie nawet tego sterownaia przypominac jak tym mieczem to swiatlo nakierowac i inne... Mozna to bylo lepiej rozwiazac, moze jeszcze to zapaczuja i wtedy sie skonczy...
samsung70 281 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 37 minut temu, j4z napisał(a): Dosyć mam, przede wszystkim bossów. Ubijając bossa nie czuje satysfakcji, a ulgę. Poza tym nie chce mi się już rozkminiac wszystkich tych mechanik w grze. ile godzin na licnziku? ja jeszcze nie mam takiego etapu psychicznego, że odpuszczam, ale bossowie też mnie do szału doprowadzają. EDIT rozdział 7 i jego końcówka jest świetny, dzieje się Pauline . pozdrawiam graczy cieszących się grą. Edytowane 2 godziny temu przez samsung70
Reddzik 3 375 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Aktualnie jestem w 7 rozdziale i kieruję "nową" postacią. Musiałem ją trochu ulepszyć, bo była "czysta"
samsung70 281 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 26 minut temu, Reddzik napisał(a): Aktualnie jestem w 7 rozdziale i kieruję "nową" postacią. Musiałem ją trochu ulepszyć, bo była "czysta" He... To chyba jeszcze sporo przede mną w tym siódmym. A już myślałem że czeka na mnie achievement tuż za rogiem 😂🔓
samsung70 281 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Reddzik napisał(a): to prawda, irytujace to dla mnie również 1
j4z 1 462 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, samsung70 napisał(a): ile godzin 71
samsung70 281 Opublikowano 45 minut temu Opublikowano 45 minut temu 13 minut temu, j4z napisał(a): 71 świat nadal mnie zaskakuje i fajnie się eksploruje, ale bossowie doprowadzają mnie do szału , mam chyba 85 h
ODIN85 4 287 Opublikowano 39 minut temu Opublikowano 39 minut temu Ale czym? Pewnie masz pełno kul co wskrzeszają i tak samo jedzenia.
Reddzik 3 375 Opublikowano 31 minut temu Opublikowano 31 minut temu Mnie bossowie nie wkurzają, niektórych nawet za 1 razem idzie zrobić z 1-2 kulkami albo bez. Teraz ubiłem Spoiler Ludwika Onką, postać która nie była specjalnie do tego przygotowana, dałem jej tylko broń jaką dropłem, dodałem jej kilka dziur i kilka rezerwowych skilli/pasywek i bez większych problemów, kilka talerzy żarcia i 0 kul do wskrzeszenia, a ich mam z 40- zwykłe + złote. Gra póki co nie jest zbytnio trudna.
samsung70 281 Opublikowano 20 minut temu Opublikowano 20 minut temu 7 minut temu, Reddzik napisał(a): Mnie bossowie nie wkurzają, niektórych nawet za 1 razem idzie zrobić z 1-2 kulkami albo bez. Teraz ubiłem Ukryj zawartość Ludwika Onką, postać która nie była specjalnie do tego przygotowana, dałem jej tylko broń jaką dropłem, dodałem jej kilka dziur i kilka rezerwowych skilli/pasywek i bez większych problemów, kilka talerzy żarcia i 0 kul do wskrzeszenia, a ich mam z 40- zwykłe + złote. Gra póki co nie jest zbytnio trudna. 15 minut temu, ODIN85 napisał(a): Ale czym? Pewnie masz pełno kul co wskrzeszają i tak samo jedzenia. 7 minut temu, Reddzik napisał(a): Mnie bossowie nie wkurzają, niektórych nawet za 1 razem idzie zrobić z 1-2 kulkami albo bez. Teraz ubiłem Ukryj zawartość Ludwika Onką, postać która nie była specjalnie do tego przygotowana, dałem jej tylko broń jaką dropłem, dodałem jej kilka dziur i kilka rezerwowych skilli/pasywek i bez większych problemów, kilka talerzy żarcia i 0 kul do wskrzeszenia, a ich mam z 40- zwykłe + złote. Gra póki co nie jest zbytnio trudna. cóż ja tych kulek w cholere wywaliłem przy walce z mieczem antumbry od tamtej pory tylko Ludviga uwaliłem z bossow, i tego z oblęzenia na zamku ale z nimi nie było tak trudno, ktoś gdzieś w materiałach na fb pisał, że bossy z linii fabularnej są niczym w porownaniu z tymi z side kłestow... by the way znajomek co ma 200h nabite, mówił, że gra to mesjasz i MIAŻDZY wszystko inne, dzisiaj jakiegoś ataku dostał, ze on pier*** grę, nie będzie w to grał bo bugi bo sramto, - powodem jest to, że gdzieś tam koło 12 rozdziału jest coś czego nie można przejść i trzeba stosować kody na nieśmiertleność . nie wiem o co chodzi bo nie chcę od niego spilerów, od Was również - ale rozbawiło mnie jego zmienne dziś podejście do gry bez spoilerow proszę
ODIN85 4 287 Opublikowano 18 minut temu Opublikowano 18 minut temu (edytowane) Niczego takiego tam nie ma. Znudziło mu się i tyle. Chyba że mu chodzi o tych dwóch bosów na których działa tylko jedna umiejętność ale to wystarczy reset umiejętności zrobić. Edytowane 15 minut temu przez ODIN85
j4z 1 462 Opublikowano 8 minut temu Opublikowano 8 minut temu Walka z bossami jest chaotyczna i ogromnie nierosponsywna... No chyba że to przez FG...
ODIN85 4 287 Opublikowano 7 minut temu Opublikowano 7 minut temu Po 200h był tak napakowany że nikt mu nie powinien sprawiać trudności a szczególnie bossowie fabularni.
j4z 1 462 Opublikowano 2 minuty temu Opublikowano 2 minuty temu Zależy jak kto gra. Budowanie postaci nie jest moją najlepszą cechą. Ogólnie nie jest to mój typ gry i bez SI już dawno bym odbił.
Rekomendowane odpowiedzi