Rico650 70 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia 3 godziny temu, JeanPepin napisał(a): Mam nowego wierzchowca, guźca, taką świnię z Afryki Prze potężny osobnik. Coś jak Dzik Erymantejski z Assasin's Creed. 1
DITMD 1 343 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia 2 godziny temu, Ryszawy napisał(a): Ktoś pisał, że walka to właściwie spamowanie dwoma guzikami. A i owszem, pewnie da się tak przejść grę. Ale jeżeli ktoś chce się zagłębić w ten system walki, to okazuje się, że jest tu całe morze możliwości: Możesz nawet żonglować przeciwnikami jak w Tekkenie 1
PaVLo 1 290 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia (edytowane) Aktualizacja 1.04.02 - Lista zmian (Hotfix dla wszystkich platform) Witajcie, Szarogrzywi. Poniżej przedstawiamy listę zmian zawartych w tej aktualizacji. Harmonogram aktualizacji Szczegółowe informacje o stanie aktualizacji dla każdej platformy znajdują się w sekcji poniżej. Aktualizacja Steam (PC): Aktualizacja dostępna. Steam (Mac): Aktualizacja w przygotowaniu. Lista zmian Ulepszono działanie opcji minimalnego rozmiaru czcionki oraz rozmiaru napisów, tak aby zmiany były stosowane natychmiast w grze. Naprawiono problem, w którym przy rozpoczynaniu gry od nowa (przy istniejącym pliku zapisu) rozgrywka zaczynała się na innym poziomie trudności niż wybrany. Naprawiono nieprawidłowe wyświetlanie się części interfejsu sklepów na łowisku oraz sklepów handlarzy skórami. Naprawiono błąd, przez który przy zmianie imienia zwierzaka zmieniało się również imię nieoswojonych zwierząt w powiadomieniach o wzroście sympatii. [Klawiatura/mysz] Naprawiono problem z niedziałającymi przyciskami w ustawieniach HDR (Inne > Obraz > HDR). Naprawiono błąd, przez który przy nakładaniu się interfejsów dodatkowych nagród i przewodnika sterowanie trafiało do elementu znajdującego się w tle. Naprawiono problem, w którym niektóre scenki w menu sklepów zanikały zbyt wolno. Naprawiono błąd uniemożliwiający farbowanie uprzęży. Poprawiono liczne błędy lokalizacji we wszystkich językach. Nieznacznie zwiększono prędkość poruszania się postaci (zmiana została wprowadzona w aktualizacji 1.04.00). [PlayStation 5 Pro] Naprawiono problem, w którym przy włączonej opcji PSSR – ostrość, jasność obrazu była niestabilna. W obozie Szarogrzywych u NPC Karla można teraz korzystać ze sklepu z punktami zasług (zmiana została wprowadzona w aktualizacji 1.04.00). Przy rozbudowie obozu ulepszono system tak, aby meble ustawione w domu nie były już automatycznie usuwane (zmiana została wprowadzona w aktualizacji 1.04.00). Jednak w przypadku zmiany planu domu na inny wszystkie ustawione meble zostaną zebrane. Ulepszono obóz Szarogrzywych. (Aby uniknąć spoilerów, szczegóły znajdują się w rozwijanym menu). // Edycja Mam pierwszy błąd. Zbieram pająka Sknera, a pokazuje i ląduje w plecaku jakiś robak Chciwiec Edytowane 24 Kwietnia przez PaVLo
Ryszawy 757 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia To nieważne, widzę, że teraz wszyscy zajęci zbieraniem ptaszków, graczy łatwo przekupić. Czekam, aż dodadzą możliwość zbierania małych androidów przebranych za dziewczynki... 2
samsung70 374 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia czyżbym nie miał godności bo jadę na modach 1
userKAMIL 1 256 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia (edytowane) Balon elegancko działa teraz i można przywoływać gdzie się chce. Edytowane 24 Kwietnia przez userKAMIL 1
Ryszawy 757 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia 4 godziny temu, samsung70 napisał(a): czyżbym nie miał godności bo jadę na modach Musisz sobie koronę kupić, nie pytaj dlaczego, po prostu tak to jest w grach od skośnookich...
userKAMIL 1 256 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia 150h pękło i nigdy tyle w żadnym singlu nie miałem. Mapy może mam z 40% odkryte. Jak patrzę na tą pustynie to pewnie drugie tyle tam zrobie. Mesjasz gejmingu jak nic! 1 2 1
Ryszawy 757 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia Godzinę temu, userKAMIL napisał(a): 150h pękło i nigdy tyle w żadnym singlu nie miałem. Mapy może mam z 40% odkryte. Jak patrzę na tą pustynie to pewnie drugie tyle tam zrobie. Mesjasz gejmingu jak nic! 3 osiągnięcia, czyli całe 8%.... wstyd
j4z 1 873 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia Nadal nie gram. A jest już wybór poziomu trudności? Jak skończę tytuł, który aktualnie ogrywam, może wrócę i zrushuje fabułę na easy (?)
samsung70 374 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia 2 godziny temu, Ryszawy napisał(a): 3 osiągnięcia, czyli całe 8%.... wstyd Większość ludzi ma tylko 3 osiągnięcia 😏 Parę dni temu było chyba tylko 5 osób na świecie z platyna, więc nie jest tak łatwo z tymi osiągnięciami w tej grze
ODIN85 4 926 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia 9 godzin temu, j4z napisał(a): Nadal nie gram. A jest już wybór poziomu trudności? Jak skończę tytuł, który aktualnie ogrywam, może wrócę i zrushuje fabułę na easy (?) Już jest ale ten poziom co był to easy mode jak się robiło wszystko.
Reddzik 3 899 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia (edytowane) 7 godzin temu, samsung70 napisał(a): Większość ludzi ma tylko 3 osiągnięcia 😏 Ja też będę mieć tego mało, aktualnie mam 3, bo mam w nosie takie achievy, to są typowe pod wyzwania gdzie trzeba grać każdą bronią i zrobić określone warunki w czasie gry. Mój znajomy co skończył grę ma ich 9 ale nie ma zrobionych wyzwań dla broni. Edytowane 25 Kwietnia przez Reddzik
Ryszawy 757 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Panowie, ja też mam tylko trzy osiągnięcia, w świecie CD to normalka, widziałem wczoraj screena na internetach, 435 godzin w grze i oczywiście 3 osiągnięcia
PaVLo 1 290 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Bo niemal wszystkie osiągnięcia to zrobienie czegoś na 100%, one są chyba na siłę wciśnięte i mało co zachęcające do robienia. Widzieliście tego zazdrośnika? A co do psa, to miałem jedną misję, gdzie musiałem udać się konno i nagle kundel przepadł i już go nie mam
Reddzik 3 899 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Na forum łowców gier ktoś się pochwalił, że trafił na price buga: "Boże, ale cebula Wszystko działa już ściągam, a miałem Pragmate kupować..." Taki to ma farta 1
j4z 1 873 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Wykorzystanie bugów to jak piracienie. Forumowa policja ioioio Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Już jest ale ten poziom co był to easy mode jak się robiło wszystko. Nie chce mi się robić wszystkiego. Ale też szkoda mi, że porzuciłem tę grę.
userKAMIL 1 256 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia 4 godziny temu, j4z napisał(a): Ale też szkoda mi, że porzuciłem tę grę. Ty to naprawdę chyba lubisz oszukiwać sam siebie. Za kilka dni wrócisz z podkulonym ogonem.
j4z 1 873 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Najpierw miało być 48h... Raczej im dłużej nie gram, tym mniej chcę się wracać. Chyba, że nie będę miał w do grać.
Dresiq 102 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia W rtv agd online jest wersja deluxe za 349 z darmową wysyłką. Ja zamówiłem. 1
samsung70 374 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia 38 minut temu, Dresiq napisał(a): W rtv agd online jest wersja deluxe za 349 z darmową wysyłką. Ja zamówiłem. 350.. troche drogo
ODIN85 4 926 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia 50 minut temu, Dresiq napisał(a): W rtv agd online jest wersja deluxe za 349 z darmową wysyłką. Ja zamówiłem. Drogo w uj. 90% osób tu kupiło za mniej niż 150zł.
samsung70 374 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia ... ale mimo wszystko za te pieniądze dostajemy setki godzin oraz doświadczamy Mesjasza na własnej skórze dla mnie najlepszy zakup od 10 lat- z tym, że ja mało gram. w Pragmate wczoraj popykałem dwie godziny a dziś już czuję, że tam nie wróce za prędko, a Krymzona już w głowie układam od rana
Rekomendowane odpowiedzi