Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 godziny temu, Ryszawy napisał(a):

Ktoś pisał, że walka to właściwie spamowanie dwoma guzikami. A i owszem, pewnie da się tak przejść grę. Ale jeżeli ktoś chce się zagłębić w ten system walki, to okazuje się, że jest tu całe morze możliwości:

Możesz nawet żonglować przeciwnikami jak w Tekkenie :lol2: 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Bezdsdadtytuu.png.18b4c9ff96f5fc66156ebf9732c8782f.png

Aktualizacja 1.04.02 - Lista zmian (Hotfix dla wszystkich platform)

Witajcie, Szarogrzywi.
Poniżej przedstawiamy listę zmian zawartych w tej aktualizacji.

Harmonogram aktualizacji

Szczegółowe informacje o stanie aktualizacji dla każdej platformy znajdują się w sekcji poniżej.

Aktualizacja

Steam (PC): Aktualizacja dostępna.
Steam (Mac): Aktualizacja w przygotowaniu.

Lista zmian

• Ulepszono działanie opcji minimalnego rozmiaru czcionki oraz rozmiaru napisów, tak aby zmiany były stosowane natychmiast w grze.
  • Naprawiono problem, w którym przy rozpoczynaniu gry od nowa (przy istniejącym pliku zapisu) rozgrywka zaczynała się na innym poziomie trudności niż wybrany.
  • Naprawiono nieprawidłowe wyświetlanie się części interfejsu sklepów na łowisku oraz sklepów handlarzy skórami.
  • Naprawiono błąd, przez który przy zmianie imienia zwierzaka zmieniało się również imię nieoswojonych zwierząt w powiadomieniach o wzroście sympatii.
  • [Klawiatura/mysz] Naprawiono problem z niedziałającymi przyciskami w ustawieniach HDR (Inne > Obraz > HDR).
  • Naprawiono błąd, przez który przy nakładaniu się interfejsów dodatkowych nagród i przewodnika sterowanie trafiało do elementu znajdującego się w tle.
  • Naprawiono problem, w którym niektóre scenki w menu sklepów zanikały zbyt wolno.
  • Naprawiono błąd uniemożliwiający farbowanie uprzęży.
  • Poprawiono liczne błędy lokalizacji we wszystkich językach.
  • Nieznacznie zwiększono prędkość poruszania się postaci (zmiana została wprowadzona w aktualizacji 1.04.00).
  • [PlayStation 5 Pro] Naprawiono problem, w którym przy włączonej opcji PSSR – ostrość, jasność obrazu była niestabilna.
  • W obozie Szarogrzywych u NPC Karla można teraz korzystać ze sklepu z punktami zasług (zmiana została wprowadzona w aktualizacji 1.04.00).
  • Przy rozbudowie obozu ulepszono system tak, aby meble ustawione w domu nie były już automatycznie usuwane (zmiana została wprowadzona w aktualizacji 1.04.00).
  • Jednak w przypadku zmiany planu domu na inny wszystkie ustawione meble zostaną zebrane.
  • Ulepszono obóz Szarogrzywych. (Aby uniknąć spoilerów, szczegóły znajdują się w rozwijanym menu).

// Edycja

Mam pierwszy błąd.

Zbieram pająka Sknera, a pokazuje i ląduje w plecaku jakiś robak Chciwiec :hmm:

Edytowane przez PaVLo
Opublikowano
Godzinę temu, userKAMIL napisał(a):

150h pękło i nigdy tyle w żadnym singlu nie miałem. Mapy może mam z 40% odkryte. Jak patrzę na tą pustynie to pewnie drugie tyle tam zrobie.

Mesjasz gejmingu jak nic!

image.thumb.png.e009b3ba0ab6d29f92c28360c7ae0879.png

3 osiągnięcia, czyli całe 8%.... wstyd ;)

Opublikowano
2 godziny temu, Ryszawy napisał(a):

3 osiągnięcia, czyli całe 8%.... wstyd ;)

Większość ludzi ma tylko 3 osiągnięcia 😏 

Parę dni temu było chyba tylko 5 osób na świecie z platyna, więc nie jest tak łatwo z tymi osiągnięciami w tej grze 

Opublikowano
9 godzin temu, j4z napisał(a):

Nadal nie gram. %-)

A jest już wybór poziomu trudności? Jak skończę tytuł, który aktualnie ogrywam, może wrócę i zrushuje fabułę na easy (?) :hmm:

Już jest ale ten poziom co był to easy mode jak się robiło wszystko.

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, samsung70 napisał(a):

Większość ludzi ma tylko 3 osiągnięcia 😏 

Ja też będę mieć tego mało, aktualnie mam 3, bo mam w nosie takie achievy, to są typowe pod wyzwania gdzie trzeba grać każdą bronią i zrobić określone warunki w czasie gry. 
obraz.png.53d3a24fa12f0b5cec7b6d8e5e8e0c6d.png

Mój znajomy co skończył grę ma ich 9 ale nie ma zrobionych wyzwań dla broni.

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano

Bo niemal wszystkie osiągnięcia to zrobienie czegoś na 100%, one są chyba na siłę wciśnięte i mało co zachęcające do robienia.

Widzieliście tego zazdrośnika? :E
A co do psa, to miałem jedną misję, gdzie musiałem udać się konno i nagle kundel przepadł i już go nie mam :hmm:

CrimsonDesert_2026_04_23_20_47_46_559.thumb.jpg.0961d252289f40b5016365e4564a0824.jpg

Opublikowano

Wykorzystanie bugów to jak piracienie. Forumowa policja ioioio

Godzinę temu, ODIN85 napisał(a):

Już jest ale ten poziom co był to easy mode jak się robiło wszystko.

Nie chce mi się robić wszystkiego. Ale też szkoda mi, że porzuciłem tę grę.

Opublikowano

... ale mimo wszystko za te pieniądze dostajemy setki godzin oraz doświadczamy Mesjasza na własnej skórze 

dla mnie najlepszy zakup od 10 lat- z tym, że ja mało gram. 

w Pragmate wczoraj popykałem dwie godziny a dziś już czuję, że tam nie wróce za prędko, a Krymzona już w głowie układam od rana :lovin: